Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(112)
Raspunsuri - Pagina 12
aris26 spune:
fetelor eu nu cred in faza cu alimente admise. eu am mancat absolut orice...inclusiv fasole batuta cu usturoi si ceapa calita...cand a fost sa aiba colici a avut indiferent ce am mancat eu. e normal sa aiba pana i se formeaza flora intestinala, deci ce ros are sa ne frustram si cu un regim drastic...ce nu avem suficiente motive sa fim stresate si irascibile?
olga - nu stiu altii cum sunt dar eu....![]()
ideea e ca eu ma bucur de singuratate, umblu cum vreau imbracata, ii dau sa suga unde imi trece mie prin cap. daca urla noaptea nu imi fac griji ca trezeste pe cineva...pt ca mama dormea cu usa deschisa si se trezea imediat ce incepea sirena...si venea capiata e somn..."ce are mama? vai, saracu'...ce sa-i facem?"..pai asta e! nu ai ce sa-i faci! ce rost are sa o mai vad si pe ea cu fata aia plina de mila si disperare. mai rau imi face. sfaturi nu se baga sa imi dea, din fericire, dar chiar si asa.
gigelica20 spune:
Am tras o repriza de plans
si...promit sa ma potolesc.
Chiar nu imi plac depresiile, dar m-am lasat coplesita.
Mi l-am dorit mult prea mult pe Pitonel, ca sa incep acum sa ma vait. Ca sa nu mai spun ca mai vreau si o Pitonitza, deci...curaj gaina ca te tai!!!
Il asteptam pe tati si...ne pregatim sa incepem cu adevarat viata in 3
.
Gigelica - Mami Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul colicios) - 1 saptamana
olishka spune:
Aris si eu la fel imi doresc sa stau singura cu bebe...dar stai sa vedem ce-o sa fie...Caci uite, Gigelica plange dupa mama si eu nu vreau sa ajung in situatia asta.
Tare mult mi-as dori sa am si eu puterea sa ma descurc singura si cei din jur sa isi si dea seama de asta. Dar oricum, un mic ajutor la inceput nu cred ca strica...
Olga
37+
David
PetraTudor spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 denisa - pai tu esti conform graficului. cam asa scrie pe net ![]() fetelor - oare putem folosi creme anticelulitice? oare contin ceva ce ar putea trece in lapte si sa-i faca rau copilului?tare m-ar tenta sa imi ajut un pic corpul dar nici nu vreau sa risc ceva. gimnastica incerc sa fac dar f f ushor...imi e frica sa nu imi fac ceva rau. voi ati intrebat medicul ceva referitor la gimnastica? ![]() |
aris, eu folosesc creme de corp foarte parfumate, mai nou si pe sani. nu a protestat bebe, nu cred sa fie vreo problema, cred ca ceea ce mancam trece in lapte, dar cremele ... stiu si eu....
MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
aris26 spune:
aaa si inca o problema. mama habar nu are sa gateasca dietetic. totul la ea e prajit, sau are o tona de oua. cand ma duc in vizita e grozav sa ma rasfaz cu o farfurie de cartofi prajiti, dar zilnic sa imi ofere cartofi prajiti??? cica ieri mi-a facut ceva mai light asa...ficatei la tigaie cu piure de cartofi
ficatei prajiti???
. pai in ritmul asta ori ajung la 100kg ori ma apuc de tratamente pt colesterol si trigliceride. azi nu am rezistat si mi-am facut de fata cu ea un piept de pui la gratar cu brocoli in aburi... se uita saraca la mine...probabil zicea in capul ei:"ce o'ti manca iarba aia verde fara gust"
PetraTudor spune:
| citat din mesajul lui aris26 fetelor eu nu cred in faza cu alimente admise. eu am mancat absolut orice...inclusiv fasole batuta cu usturoi si ceapa calita...cand a fost sa aiba colici a avut indiferent ce am mancat eu. e normal sa aiba pana i se formeaza flora intestinala, deci ce ros are sa ne frustram si cu un regim drastic...ce nu avem suficiente motive sa fim stresate si irascibile? olga - nu stiu altii cum sunt dar eu.... ideea e ca eu ma bucur de singuratate, umblu cum vreau imbracata, ii dau sa suga unde imi trece mie prin cap. daca urla noaptea nu imi fac griji ca trezeste pe cineva...pt ca mama dormea cu usa deschisa si se trezea imediat ce incepea sirena...si venea capiata e somn..."ce are mama? vai, saracu'...ce sa-i facem?"..pai asta e! nu ai ce sa-i faci! ce rost are sa o mai vad si pe ea cu fata aia plina de mila si disperare. mai rau imi face. sfaturi nu se baga sa imi dea, din fericire, dar chiar si asa. ![]() |
aria, da? papi si fasole si ceapa si usturoi? eu nu indraznesc, noi nu am avut colici, dar poftesc la mere rau de tot, toata sarcina am mancat si imi lipsesc tare!!!!!!!! Doar compot imi fac, so far....
si eu stiu la fel, ca sunt date colicile de sistemul digestiv in curs de dezvoltare, dar parca nu m-as risca....oricum, ma bucur de c eea ce spui, ma risc si eu cu un mar, pana ... ma bag si la o fasolica
Gigelica, si eu am avut emotii cand am ramas fara sot acasa, dar ma descurc chiar mai bine, asa cum spune aris, macar nu-l vad emotionat la fiecare scancet al lui bebe

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
olishka spune:
| citat din mesajul lui gigelica20 Am tras o repriza de plans si...promit sa ma potolesc.Chiar nu imi plac depresiile, dar m-am lasat coplesita. Mi l-am dorit mult prea mult pe Pitonel, ca sa incep acum sa ma vait. Ca sa nu mai spun ca mai vreau si o Pitonitza, deci...curaj gaina ca te tai!!! Il asteptam pe tati si...ne pregatim sa incepem cu adevarat viata in 3 .Gigelica - Mami Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul colicios) - 1 saptamana |
Asa te vreau

Eu ma duc la tv, caci isi aduce sotu artistu la interviu. Poate il mai vad si pe el...caci in ultima vreme

Olga
37+
David
gigelica20 spune:
Un singur aspect pozitiv al plecarii mamei: o sa intru mai des pe forum...caci ea ma trimitea mereu sa dorm
.![]()
![]()
.
Gigelica - Mami Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul colicios) - 1 saptamana
gigelica20 spune:
Un singur aspect pozitiv al plecarii mamei: o sa intru mai des pe forum...caci ea ma trimitea mereu sa dorm
.![]()
![]()
.
aris26 spune:
petra - eu mananc aproape zilnic mere sau alte fructe. la noi in spital a venit o tipa consilier in alaptare(d-na musat) si ea ne-a zis ca listele alea sunt o prostie si ca din cauza lor multe femei renuntza la alaptat prea repede. de asemenea o doctoritza pediatra pentru care am un deosebit respect(d-na rodica nanu)spune aceelash lucru, este chiar recomandat sa mancam cat mai multe fructe si legume proaspete