Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(112)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Buna tuturor,
Mi-am facut putin timp sa intru sa va salut. Din pacate nu am timp sa citesc din urma, asa ca iertare ca nu sunt la curent cu ce s-a mai intamplat.
Sunt fff necajita! A plecat mama soacra acasa, la Focsani!
Sper sa ma descurc. Oboseala e singurul lucru care ma termina, in rest nu ma plang.
Nici nu zici ca am facut cezariana. Sunt fff bine din acest punct de vedere. Cred ca si dupa apendicita mi-a revenit mai greu.
Nu am un moral bun, asa ca nu va necajesc cu problemele mele.

Va pup si va doresc un weekend placut.

Gigelica - Mami Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul colicios) - 1 saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

denisa - pai tu esti conform graficului. cam asa scrie pe netoooff netul asta ...

fetelor - oare putem folosi creme anticelulitice? oare contin ceva ce ar putea trece in lapte si sa-i faca rau copilului?tare m-ar tenta sa imi ajut un pic corpul dar nici nu vreau sa risc ceva.
gimnastica incerc sa fac dar f f ushor...imi e frica sa nu imi fac ceva rau. voi ati intrebat medicul ceva referitor la gimnastica?

Mergi la inceput

gigelica - tu plangi si eu mai am un pic si joc tzontzoroiul prin casa ca pleaca mama si raman singura cu bb. ea e o draguta si nu ma deranjeaza aproape deloc dar tare bine e singura in casa...de luni revine si sotzul si atunci chiar o sa fie perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Gigelica hai fii tare!!! Cu siguranta o sa te descurci

Aris sa inteleg ca topai de fericire...nu va mai inteleg fetelor Eu zic sa-ti faci pachet mamica si sa o trimiti cadou lui Gigelica

Olga 37+ David

Mergi la inceput

ahahhahahahha olga....cu cea mai mare placere
si gandeshte-te ca e mama, cred ca daca era vb de soacra-mea....plecam eu cu copil cu tot

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

si gandeshte-te ca e mama, cred ca daca era vb de soacra-mea....plecam eu cu copil cu tot

Sa inteleg ca trebuie sa ma pregatesc psihic. La mine vine si mama si soacra Daca o sa vedeti o femeie disperata cu un copil in brate fugind pe strazi, sa stiti ca eu sunt

Olga 37+ David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Aris sa inteleg ca topai de fericire...nu va mai inteleg fetelor Eu zic sa-ti faci pachet mamica si sa o trimiti cadou lui Gigelica

Olga 37+ David

O vreau pe mama inaaaaaaaaaaaaapoi!

Nu mai stiu ce sa fac cu kktul asta de colita. Orice mananc sunt un balon cu matze vorbaretze. Si ii fac rau si piticului meu, sunt convinsa ca de aia sufera si el caci i se transmit gazele mele. Fac urat si de la apa si de la paine si de la ...aer. Nu mai stiu ce sa mai zic. Imaginati-va ca mama mi-a gatit numai bunatati, nimic din ce era interzis si totusi eu am un grup de broaste in burta.
Mi-am pus un ceai de menta la foc...

De ce a plecat mama???

Gigelica - Mami Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul colicios) - 1 saptamana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

La mine mama soacra e mai mama decat mama.

Mama mea e un antitalent in orice, dar e experta in .

Mama soacra e...un inger. O vreau inapoi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Olga 37+ David

O vreau pe mama inaaaaaaaaaaaaapoi!

Nu mai stiu ce sa fac cu kktul asta de colita. Orice mananc sunt un balon cu matze vorbaretze. Si ii fac rau si piticului meu, sunt convinsa ca de aia sufera si el caci i se transmit gazele mele. Fac urat si de la apa si de la paine si de la ...aer. Nu mai stiu ce sa mai zic. Imaginati-va ca mama mi-a gatit numai bunatati, nimic din ce era interzis si totusi eu am un grup de broaste in burta.
Mi-am pus un ceai de menta la foc...

De ce a plecat mama???

Gigelica hai nu fi suparata Uite ti-o da Aris pe mama si ti-o dau si eu pe soacra-mea Sau pe mama...te las sa si alegi. Soacra parca gateste mai bine, dar vb mai mult.

Chiar nu unteleg de ce te umfli ca un balon...As vrea sa te ajut dar habar n-am ce sfat sa-ti dau Incearca sa respecti lista cu alimente admise

Olga 37+ David

Mergi la inceput

Shasa si-au facut majoretele efectul? Nasti?

Olga 37+ David

Mergi la inceput