Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(112)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Dar nu ma bateti
Eu

Suuuuper

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Danadelia nu-ti mai fa atatea ganduri, o sa fie bine, ai increder in Bunul Dumnezeu si in tine.
Daca vrei scoatem si pt tine, s-o impresionam pe bebelina, dar sa stii ca e berbec si uite ce spun fetele, ca astia-s caposi si numai cum vor ei fac.
Eu nu-s buna la dat sfaturi de-astea, ca a mea varsatoare, independenta si-a ales ziua de nastere prea repede. Cand va vad ca va plangeti ca sunteti peste DPN imi vine sa scot la voi ce mai numaram eu zilele si cat ma bucuram ca mai trecea inca una. Pai daca imi dadeati de la voi numai cate o zi fiecare, ajungeam si noi la DPN.

Monica sotie si mama fericita

E primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui
avem un ingeras in DC de la umanitare(emma

OMG, Emma? Emma noastra? Oh, nu!!! Nu am intrat sa vad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Am fost sa dorm. Nu stiu ce-i cu mine. Abia m-am trezit pe la 12 si la 2 eram iam in pat. Dar cine sta sa vegheze noptile?

Shasa tare m-ai amuzat!!! Se vede ca iti doresti sa nasti f tare. Offf majoretele noastre sunt cam lesinate si n-au nici un efect. Hai sa mai incercam:

Chatonel m-am trezit si eu cu un chef de a naste de nu ma mai intereseaza daca e azi, sau maine la concert. Numai sa nasc odata!!!!

Aris chiar ai motive de sarbatorit 36 zici Foarte tare!!!

Aaaaaa!!! FElicitari Carmencar!!! Bebe sa fie sanatos si necolicos!!!

danadelia intr-adevar ai nimerit intr-o situatie mai nasolica...dar poti sa te informezi ce doctori mai presteaza la spitalul unde nasti, si daca sunt ok, n-ai decat sa nasti acolo (eu de ex nasc la Filantropia si stiu ca majoritatea dr de acolo sunt super ok, in caz de ceva....), iar daca te hotarasti sa faci ceza, stai linistita in privinta documentarii (cu cat stii mai putine despre opertaie cu atat mai bine, parerea mea). NU trebuie sa te sperii. Iti doresc sa iei cea mai buna alegere pt tine si bebelusul tau Curaj!!!

Olga 37+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadelia spune:

Multumesc Ayla
Cred totusi ca maine o sa am nevoie de majoreta ...
Si ai dreptate , acum dupa cele 40 sapt trebuie sa ne gandim ca totul e ok, bebele este bine...ramane doar sa alegem (daca putem) modalitatea prin care el o sa ajunga sa fie langa parintii lui ...

Delia

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Danadelia nu-ti mai fa atatea ganduri, o sa fie bine, ai increder in Bunul Dumnezeu si in tine.
Daca vrei scoatem si pt tine, s-o impresionam pe bebelina, dar sa stii ca e berbec si uite ce spun fetele, ca astia-s caposi si numai cum vor ei fac.
Eu nu-s buna la dat sfaturi de-astea, ca a mea varsatoare, independenta si-a ales ziua de nastere prea repede. Cand va vad ca va plangeti ca sunteti peste DPN imi vine sa scot la voi ce mai numaram eu zilele si cat ma bucuram ca mai trecea inca una. Pai daca imi dadeati de la voi numai cate o zi fiecare, ajungeam si noi la DPN.

40 saptamani implinite....
''urmeaza prelungirile''

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui
avem un ingeras in DC de la umanitare(emma

Dodo, iubita, mersi ca mi-ai spus. Oricum intram deseara, intram seara de seara la subiect, si ma rugam zilnic inainte de culcare pt Emma. Plang si nu ma pot opri. O sa revin mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadelia spune:

Olishka - multumesc pt sfaturi , la Municipal am ales sa nasc.

Pt mamicile care au facut cezariana ...Credeti ca faptul ca am mai multe kg la ''bord'' o sa afecteze recuperarea...? respectiv 94 kg/1.70 inaltime.

40 saptamani implinite....
''urmeaza prelungirile''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

danadelia acum am vazut ca ai trecup de DPN. Pai sa scoatem si pt tine majoretele:
danadelia

Olga 37+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26
astia pe net spun ca doar vreo 5 zile trebuie sa fie roshii dupa care sa devina roz

Ale mele s-au rozat deja si nu de azi... si in cantitate mica... Sper ca asta inseamna ca s-au exprimat, nu ca s-au infundat pe acolo...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa
Anul acesta Iepurashul n-a adus cel mai pretios cadou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

fetelor, eu cand va aud cat lapte avti voi, ma crucesc.
ayla, si eu am luat galactogil in maternitate, dar nu iese decat cu picatura.
m-ai facut sa rad cand am citit ca-ti curgea pe picioare.
la mine iese un pic, pauza multa, iar un pic......
si cu toate astea, aseara am depistat la sanul drept, la baza lui in partea dinspre axila, o galma, cat o nuca, durros.este si azi acolo, doare la atingere, nu stiu ce-o fi.

Si eu zic ca tre facut un exam al sanului si vazut ce e cu galmitza aia. Eu... sunt la extrema cealalta.Pompez de zor. Nu incetez sa ma felicit ca am cumparat pompa desi nu eram sigura ca voi avea nevoie...

O sa-mi atarn de gat o pancarda pe care sa scriu: Laptaria lui Adelache.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa
Anul acesta Iepurashul n-a adus cel mai pretios cadou

Mergi la inceput