Burtici fericite de septembrie-octombrie (40)
Raspunsuri - Pagina 21
ariana2005 spune:
monica dicut, felicitari pentru bebe baietel,..acum am intrat pe odiseea voastra sa vad ce mai faci si am observat ca astepti baietel,..sa ai o sarcina usoara in continuare, o nastere super usoara si un copilas sanatos..
mami de fetita pe pamant si de baietel in ceruri
poze cu noi
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."
claucia spune:
Roxxy
si eu ma gandesc la tine.
Eu astazi ma duc la eco, de fapt la ora 1 (adica peste o ora) si am emotii. Abia astept sa vad daca totul este bine, Doamne ajuta sa fie bb bine, ca nu mai am emotii legate de sex, mi-au spus ca 90% e fetita. Bine sa fie insa. Of. Am eco la 18 si 22 saptmaani, bine ca nu le platesc ca sunt tare scumpe.
Eu ma epilez tot cu aparatul, si inghinal dar nu peste tot (adica pana la un punct, si dupa aceea dau cu lama).
In weekend ne-am dus pana la mare si a fost f frumos desi batea vantul, ieri la soacra de Florii si cam atat.
Linia neagra nici mie nu mi-a aparut, data trecuta a persistat pana dupa nastere destul timp. Nici nu mai stiu cand a trecut insa. Sanii sunt umflati si ma bucur ca de obicei nu prea sunt maricei, si de la sarcina trecuta au ramas exact cum erau inainte, mici si acolo unde erau. daca sunt mici unde puii mei sa se duca...![]()
Va pupam si mai scriu cand vin cu vesti.
Ah, am uitat, am vazut poze de Emy, tare draguta. 
Claudia (17+, nu mai stiu cum am semnatura, adica in saptamana 18!)
Clau
17+ si Alessia Maria
13 iulie 2007
varsta bb2
adela2006 spune:
m-a sunat maica-mia
trebuie sa mearga la spital ptr ca medicul de familie nu are ce sa-i faca
sper sa reusesc sa o internez la spitalul municipal si sa nu ma trimita cu ea la victor babes ( cel de infectioase unde nu prea am cum sa intru insarcinata 
)
sunt asa stresata
ma gandesc ca nu am cu cine sa o las pe alexia
si nu stiu ce o sa fac cu ea
ma mai si doare capul ingrozitor ptr ca de azi-dimineata tot plang ca disperata 
logic ca m-am certat si cu al meu 
sa-mi tineti pumnii sa o internez la spitalul normal macar sa o pot vizita cat sta in spital 
adela
de
alexia maria( 13.01.2007 )
19+ cu
razvan - andrei
baietelul lui mama
biaz29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana Stiu Biaz numai ca este greu. Acum ma gandesc ca nu o voi mai vedea, ca nu am fost in stare sa merg pana acasa (exceptand banii care asa cum vin, asa se duc si tot noi ii facem ....am o frica enorma de avion, da,da puteti sa radeti insa este incontrolabila. Nici nu pot respira cand ma urc in avion si stau in tensiune si cu tensiunea varza ..pana cobor. Mi-e frica sa ma misc, mi-e frica sa merg la toaleta, mi-e frica sa ma uit pe geam.....si mi-a fost frica sa fac toate astea insarcinata). Ma bazez doar ca ma vor intelege ....cu toate ca stiu ca nu e prea frumos ce am facut..... sa speram totusi ca a fost o alarma falsa si nu se va intampla nicio nenorocire.....inca; cu toate ca ea se chinuie foarte tare. Cea mai fericita 18 + cu ![]() |
Nu are nici un sens sa te invinovatesti pentru lucruri care sunt in afara controlului tau. Te poti gandi la lucruri pe care le poti face pentru a-i transmite gandurile si sentimentele tale (telefoneaza-i cat mai des, comanda-i un buchet de flori pe internet, roaga o prietena sau o ruda sa-i duca din partea ta ceva ce stii ca-i placea) si ea va aprecia si va intelege efortul tau.
Pe de alta parte, poate ca e mai bine asa. Protejeaza-ti copilul. Eu am am fost cu socrul meu la spitale, a trebuit sa-i dau vestea ca are metastaze si nu va mai apuca sa-si vada nepotul (nimeni nu avea curajul), am stat cu el la randuri interminabile la oncologie si l-am condus acasa cand nu se mai putea face nimic. Apoi a murit neasteptat de repede la mai putin e doua saptamani. Din toata sarcina nu-mi mai amintesc mare lucru decat perioada asta. Nu m-am putut bucura de faptul ca asteptam un copil.
Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si
17+
biaz29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adela2006 m-a sunat maica-mia trebuie sa mearga la spital ptr ca medicul de familie nu are ce sa-i faca sper sa reusesc sa o internez la spitalul municipal si sa nu ma trimita cu ea la victor babes ( cel de infectioase unde nu prea am cum sa intru insarcinata ![]() )sunt asa stresata ma gandesc ca nu am cu cine sa o las pe alexia si nu stiu ce o sa fac cu ea ma mai si doare capul ingrozitor ptr ca de azi-dimineata tot plang ca disperata ![]() logic ca m-am certat si cu al meu ![]() sa-mi tineti pumnii sa o internez la spitalul normal macar sa o pot vizita cat sta in spital ![]() adela de alexia maria( 13.01.2007 ) 19+ cu razvan - andreibaietelul lui mama |
Mult succes! Sper sa se rezolve cat mai usor cu mama ta. Ai putea gasi o gradinita particulara in apropiere care sa-ti primeasca fetita pentru 2 saptamani? Eu stiu ca in Iasi era posibil. Si daca platesti numai pentru doua saptamani e si mai ieftin.
Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si
17+
Emy10 spune:
Claudia, tinem pumnii sa vii cu vesti bune de la eco!
Manga, nu stresa bebele! Da-l-ncolo de serviciu! 
Adela si Lutoniana, fiti puternice pentru bebeii vostri! Noi va suntem aproape! 
Da Monic pe unde umbla? Nu e in patut?
Ca astazi nu ai baut cafeluta cu noi!
17+
monica_dicut spune:
Buna dimineata.
La multi ani florilor de ieri si Hristos A Inviat celor care sunt de rit catolic 
Sa incerc sa vad daca am retinut ceva:
Linea nigranu imi trecuse de tot dupa nastere, era o urma slab vizibila care acum a inceput sa se intensifice. In schimb sanii si zona inghinala se decolorasera de tot. Acum vad ca si sanii au inceput sa devina din nou aramii. Din cate stiu eu acestea se datoreaza hormonilor, la fel si micul pufuletz de pe burtica. Nu e musai sa apara la toata lumea si nu e musai sa apara la aceasi femeie la urmatoarea sarcina. Se zice ca daca e fetita nu prea apare. La baietei, din cauza hormoneilor inversi decat ai mamei, mamicii ii creste ceva pufulet pe burtik si apar aceste colorari ale pigmentului. Sa nu va speriati daca va apar si pe la ochi, pe frunte sau in alte zone.
adela
sper sa se faca bine mami tau si te rog nu te mai nervoza cu trebsoarele casei. Nu poti, nu ai chef nu face. Cinii latra, caravana trece...
lutoniana, ce-i cu tine lunea dimineata pe forum?? Imi pare rau pentru soacara. Sper totusi sa isi revina. IAr cu mustrarile de constiinta nu ai de ce, te vor intelege.
Cu arsurile e naspa. Mie mi s-a zis rennie sau carbune medicinal...
Nu stiu daca mai era ceva de raspuns...
CU epilatul... eu ma fac everywhere cu el, inclusiv foarte adanc down there la dansa
fara nici un fel de problema. Probabil ca m-am obisnuit de atatia ani. Nu va mint ca nu ma doare, dar e suportabil. Lama nu o suport de niciun fel. DAca ma fac cu ea, am mancarimi de parca cine stie ce purici am pe acolo... oribil
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
17+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
MangaGirl spune:
Lutoniana, imi pare rau de soacra ta. acum am vazut postul tau. multa putere iti doresc si nu-ti face griji, te vor intelege. fostului meu iubit i-a murit mama cand era sotia insarcinata prin luna 7-a si el nu o mai vazuse de vreo 5 ani de cand plecasem noi din Romania. imi inchipui ca i-a fost foarte greu, pentru ca statuse in coma si tot a sperat ca se face bine si nu s-a mai facut. nici nu a avut timp sa o planga. dar s-a nascut Alex si cred ca i-a prins bine. Oana tot timpul spune ca are impresia ca soacra-sa e mereu cu ei acolo, in casa. ii simte prezenta, desi nu a cunoscut-o niciodata.
MangaGirl :-)
15+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
Doro76 spune:
Va pup dragele mele!
Miha- m-am bucurat enorm pentru tine cand am vazut ca ai o fetitza in burtik 

Eu n-am aflat ce e bebe intrucat nu a dorit sa ne arate. Cel putin asa a zis dr...Are de toate, stomac, ficat, inimioara, picioruse,etc. dar sexul ramane necunoscut. Asta e. Mai vedem luna viitoare cand am si morfologia fetala.
N-am avut timp nici sa respir. Eva s-a imbolnavit tare saptamana trecuta asa ca de miercuri noaptea nu prea am mai dormit: febra mare, impachetari, sosete cu otet..pentru fetele care stiu e groaznic 
. Abia ieri n-a mai facut febra. A slabit ca un ogar de la temperatura nu mananca nimik...
II dau antibiotic pana miercuri.
IMPORTANT. Pe 12 mai am programare la Herghelegiu, morfologie fetala la care NU POT AJUNGE. Daca are cineva nevoie, poate merge in locul meu, numai sa-mi spuneti cum tre sa procedez.
Va pup 
Doro
17+ si Eva Maria (28.04.2005)
santorini spune:
Crisbebe, imi pare rau ca treci printr-o pasa mai proasta, sper sa iti revii repede, mai ales ca a venit primavara si plimabarile prin parc cred eu ca ajuta (cel putin in cazul meu), poate si un pic de shopping
! Te 
selen si happy uka de abia astept sa ne intalnim saptamana viitoare!
Kiki criam vazut ca ziceai de epilat. Eu inghinal m-am facut tot cu ceara ca si pana acum (bine nu singura, ci la cosmetica) si a fost super ok!
thea felicitari penytu baietel!
Linia neagra nu mi-a aparut nici mie,iar sanii mi-au crescut un pic (juma de numar) dar sunt super tari...Mie imi place ca si asa erau ff mici![]()
Lutoniana imi pare tare rau pt soacra ta. Mai bine ca nu te-ai dus, iti facea rau, mai ales ca zici ca ai si mari emotii cand mergi cu avionul. Poate totusi o sa fie bine!
adela multa sanatate pentru mama ta!
mangagirl fruntea sus si incearca sa nu mai pui la suflet toate rautatile (clientilor sau parintilor)!Eu sunt o optimista din fire si am credinta ca daca tu gandesti pozitiv, pana la urma toate se rezolva cu bine!Iar noi suntem aici si chiar iti face bine sa spui cuiva ce ai pe suflet
17+ cu 
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1