Burtici fericite de septembrie-octombrie (40)
Raspunsuri - Pagina 22
Ellenuta spune:
doro uff .. imi pare tare rau ca tiza fetitei mele a fost bolnavioara .. stiu cat e de greu .. am trecut si noi prin 3 zile de 40, antibiotic, vomitaturi .... horror .. sanatate multa piticutei!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
14+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
MangaGirl spune:
thea, felicitari pentru baietel.
Fetele, multumesc pnetru vorbe. Intr-adevar, gandirea pozitiva ajuta. Intre timp am intrat pe net sa imi aplic pe ceva website-uri de freelance work ca ziarist sau scriitor, sa vedem daca gasesc ceva. trebuie sa ma pregatesc pentru perioada cand voi sta acasa. doua articole pe luna platite m-ar ajuta mult si nu as avea nevoie sa ma intorc la munca prea curand. ceea ce m-ar face foarte fericita. Copilul asta ma obliga sa fac ceva in ceea ce priveste nemultumirile mele de la serviciu. ma gandeam de mult timp sa-mi caut altceva, pentru ca m-am cam saturat si de activitatea respectiva si de industrie si de muncitul in inferioritate numerica. Dar acum e criza, deci e mai greu. sa speram ca gasesc ceva.
v-am pupat.
MangaGirl :-)
15+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
lutoniana spune:
Monica "la noi" e sarbatoare azi si de aceea sunt acasa.
Multumesc de cuvintele si gandurile bune tuturor fetelor.
MangaGirl ma amuza ce scrii ca atunci cand eram acasa aveam niste stresuri cu munca de zile mari....eram agitata, tensionata, ma certam tot timpul su sotul meu....si ajunsese sa ma intrebe: "pe cine vrei sa carpesc ? pe tine sa-ti revii sau pe sefu'tu ? ca nu va mai suport.
Inainte de a ma marita eram dinaceea care statea la munca de nebuna pana la 8 seara, ca oricum nu avea ce face acasa si dupa ce m-am casatorit si imi doream sa stau bot in bot cu iubitul....nu le-a picat bine la munca ....ca se desteptase fraiera si pleca la 4.30 ![]()
Nu stiu daca are legatura ce zic eu aici dar te rog, incearca sa lasi putin munca pe planul II ca sa ii faci bine lui bebe si sa se dezvolte armonios.
Biaz mi-ai dat niste idei bune 
Doro sanatate multa la puisor si la bebelus 
Santorini si mie imi fac extrem de bine plimbarile in aer liber drept pentru care, acum ca a iesit soarele stralucitor am fost si mi-am cumparat o pizza care sfaraie in cuptor; asta pentru ca muream de foame si ce era in frigider nu imi zambea si se incruntau toate la mine. Am mai cascat gura si prin magazinele cu lucrusoare de copii si nici nu vreau sa ma gandesc ce bucurie si fericire va fi pe mine cand va trebui chiar sa si cumpar nu numai sa ma uit.
Adela imi pare rau ca e asa grav si trebuie si internare. Bafta sa fie la spitalul "normal" !!! Copilul cred ca il vei lua cu tine, ce sa faci ? Nu ai la cine sa apelezi cateva ore ?
Cea mai fericita
18 + cu 
santorini spune:
M-am trezit si eu! La multi ani tuturor floricelelorpentru ieri!
Cred ca sunt cam aeriana! De la primavara mi se trage. Cand vine caldura si incep sa infloreasca toate in jur ma simt fericita si parca ma incarca cu energie pozitiva. Tot week-end-ul am stat pe afara! Sambata dimineata am gasit pe cineva sa vina sa faca curatenie (ca eu nu mai pot, pentru ca obosesc f usor)si eu m-am plimbat prin parc si am facut shopping toata ziua
. Iar duminica am fost la o verisoara in Mangalia care isi sarbatorea numele si am mancat ca un porcusor![]()
Multa bafta Claucia la control!
manga girl iti tin pumni sa gasesti cea ce iti doresti. Ar fi super sa poti lucra de acasa!
Va pup
!
18+ cu 
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut La baietei, din cauza hormoneilor inversi decat ai mamei, mamicii ii creste ceva pufulet pe burtik |
...inseamna ca am baiat
Ma mai necajea o foarte buna prietena dupa ce-i povestisem ca nu vor maimutoii sa-mi spuna sexul baietelului
Dar am pretentii de la mine

Cea mai fericita
18 + cu
biaz29 spune:
Doro, imi pare rau ca fetita ta a fost bolnava. Au fost niste epidemii de viroza tare urate anul acesta. Sper ca e deja mult mai bine. 

Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si
17+
lutoniana spune:
Santorini si Miha74 am vazut ca avem toate 3 acelasi DPN. Mie la ecografie mi l-a schimbat in 11 din 13 dar cateva zile in plus sau in minus nu cred ca au asa mare importanta.
Important e sa ajungem acolo sanatoase si voioase, nu numai noi 3 ci toata odiseea noastra.
Nici nu stiu cum se procedeaza ulterior ....ne mutam la alte subiecte dupa ce nasc toate fetele ????
Eu am avut intr-o noapte curiozitatea sa citesc la finalul unei odisei sa vad cum e dar m-a luat cu fiori cand fiecare scria una alta...si aparea brusc o fata ca i-au inceput contractiile....vai...ca ma apuca frica de pe acum
dar imi placea cum toate celelalte se interesau de soarta fiecareia si care cum si ce a nascut. Impresionant.
Cea mai fericita
18 + cu 
monica_dicut spune:
aia cu sarea e wachs. Mi emi-au pus si data trecuta si acum si de ambele dati mi-a iesit ca e fata... si dupa cum se stie si se vede eu fac baieti ![]()
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
17+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
santorini spune:
Uite ca asta nu observasem Lutoniana! Si mie mi-au schimbat DPN-ul la ultima eco din 13 in 14, dar pana la sfarsit probabil ca o sa se mai schimbe, noi sa fim sanatoase. Nici eu nu m-am gandit ce facem dupa, poate facem un topic cu mamici![]()
18+ cu 
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1