Burtici fericite de septembrie-octombrie (40)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Fetelor, vroiam sa va intreb daca voua v-a aparut deja linia aceea maro pe burtica? La prima sarcina o aveam deja la 18 saptamani, dar acum nu se vede nici o urma. Din cate stiu nu apare la toate burticile.

Roxxy, eu am aici o carte super tare in care scrie la ce sa ma astept si ce mi se intampla saptamana de saptamana si parca citisem de linia negra mult mai tarziu.
Eu am probleme cu sanii ca mai au putin si mi se fac cat capul....deja bustierele achizitionate ma cam incomodeaza. De cate ori credeti ca mai trebuie schimbate pana la momentul nasterii ? mai ales ca am citit ca plini cu laptic sunt si mai mari

Cea mai fericita 18 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Buna dimineata!

Ca bine spuneti, oribil lunea la serviciu !
De abia am reusit sa ma dau jos din pat.

si sa vina cat mai repede weekend-ul!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Nici eu nu am urma de linie maro pe burtica!
Cat despre sani, parca mi-as fi pus silicoane!
Eu nu ma intreb cat mai cresc, ma intreb daca raman asa?!?!?

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Neatza tuturor,

Eu, spre rusinea mea nu mi-am facut timp in weekend sa intru sa vad ce mai faceti aici pe forum.
Acum am reusit sa termin de citit ca ati scris voi cu spor weekendul asta.
Am vazut ca s-a desbatut problema arsurilor. Eu deocamdata nu am suferit de asa ceva. Inca le mai trag cu greata. Cat despre ajutor, eu nici nu vreau sa aud. Sunt sigura ca ne vom descurca toate excelent si singurele. Mama ma piseaza la cap sa nu cumpar nimic inainte de nastere pt bebe dar eu nu sunt atat de sigura. De-abia ma abtin acum sa nu cumpar de toate ca e prea devreme totusi....

In rest, va doresc tuturor o saptamana excelenta si mai ales usoara. Sa vina repede weekendul

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Neatza!
nu m-am dus sa-mi iau cafeaua pana n-am terminat de citit noroc ca ati fost cam ocupate w/e asta si n-ati umplut un capitol nou

Mie pana acum nu mi-a aparut nici o linie maro, nu mi-a curs deloc colostru, iar sanii nu au fost deloc durerosi sau foarte tari, doar au crescut cu o marime...deci nu e obligatoriu sa se intample toate ca la carte...

Lutoniana, iti suntem alaturi sa fii puternica, sa-ti poti consola sotziorul in clipele acestea grele...

Felicitari Thea pt vesti!

apropos de epilat, eu nu simt nici o diferenta la epilatul cu aparatul (pe picioare si axila..)..si nici la inghinal, cu ceara, n-am simtit mai rau decat de obicei....oi fi eu mai nesimtita?

19+ cu ursuletzul nostru

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Si OOOPS, iar uitam. LA MULTI ANI TUTUROR FLORICELELOR pentru ieri!!!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Buna dimineata, Paste fericit catolicilor si La Multi Ani floricelelor !

Roxy, de-ai sti de cand pandesc si eu linia negra, la sarcina trecuta nu mai retin exact cand a aparut, dar ce stiu sigur e ca a disparut la cateva luni bune dupa nastere. Nici la mine nu a aparut deci si am 18 saptamani.
Eu sper sa fim bine amandoi, ca am zile bune de cand nu l-am simtit deloc si mi se face inima cat un purice pana ajung la dr.

lutoniana, eu nu sunt un etalon pt dimensiunile sanilor in sarcina. Si data trecuta si se pare ca si acum, nu ma "imbogatesc" decat cu 1-2 numere. Deci, eu cred ca difera la fiecare graviduta. si imi pare f. rau pt soacra ta, sa isi petreaca cu drag si multumire deplina clipele alaturi de fiul ei !

biaz, si fetita mea a facut un urcior acum 2 ani, chiar in perioada asta, imi amintesc. Eu nu i-am dat cu nici o solutie/unguent, imi amintesc ca nici spalaturile clasice nu le prea suporta, asa ca in fiecare noapte, plus la amiaza cand isi facea somnicul, ii tineam bioptronul (de la Zepter) si s-a vindecat f frumos, fara chin, in vreo 3-4 zile, definitiv.
Sper sa nu fiu sacaitoare, stiu ca am mai scris despre asta si altadata, dar eu am fost fff happy si multumita de cate ori am reusit sa ii rezolv cate o problemuta cu aparatul asta.
Sanatate multa si sa ii treaca repede bubita !

O saptamana frumoasa !

Geani 18+ si Daria (03.04.05)
Varsta Dariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Mie nu mi-au mai crescut sanii ca la prima sarcina. In schimb, desi nu am putut alapta, mi-au ramas niste sani f f lasati .
Nici mie nu mi-a curs colostru la prima sarcina si nici acum.

Roxana, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Citat:
citat din mesajul lui Emy10

Nici eu nu am urma de linie maro pe burtica!
Cat despre sani, parca mi-as fi pus silicoane!
Eu nu ma intreb cat mai cresc, ma intreb daca raman asa?!?!?

17+

Excat asa si la mine...nici urma de linie maro...(am tot citit si eu ca cica ar trebui sa fie) dar sanii au crescut f mult.

KIKI 14+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Legat de arsuri, sa va zic din experienta mea, ca le mai experimentam si inainte de sarcina: nu trebuie mancate fructe pe stomacul gol, nu ceapa/usturoi crude, in general cam ce are seminte (vinete, smochine..) provoaca arsuri....legumele crude la fel (rosii, castraveti, ardei, salata verde, ridichi...)....unora s-ar putea chiar iaurtul sau anumite "forme" de iaurt (gen sana sau kefir), sau laptele sa dea arsuri...cafeaua, ciocolata, ceaiul negru....bauturile carbogazoase........condimentele "iuti" (piper, ardei iute, chilli etc)
si daca imi mai aduc aminte, va mai zic....

oricum, important este sa retineti ce anume v-a provocat arsuri intr-o zi, ca sa evitati apoi sa ma mancati alimentul respectiv...pt ca ce am scris eu mai sus, sau ce mai gasiti listutze pe net, nu se aplica tuturor....

iar pt ameliorarea arsurilor (fara pastile..) este buna painea prajita (cu branza, smantanica, cascaval...), sau niste grisine, covrigei sarati....

am auzit si eu ca spre sfarsitul trim II incep sa-si faca simtita prezenta din ce in ce mai tare asa ca dr mi-a recomandat inca de acum 2 luni sa am grija ce mananc....nu zic ca nu mai calc si eu pe alaturi (de ex cu cate o gurita de cafea...), dar totusi am simtit o diferenta...

multa sanatate tututor, si sper sa nu aveti nevoie totusi de sfaturile mele

19+ cu ursuletzul nostru

nunta
9 luni

Mergi la inceput