Burtici fericite de septembrie-octombrie (40)
Raspunsuri - Pagina 18
Danuta1979 spune:
Buna dimineata burticutze!
Uraaa...azi intru in sapt. 18! Cum trece timpul! E cineva catolica pe aici sa-i urez Paste fericit?
Dana
17+ cu
Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
biaz29 spune:
Buna dimineata, dragele mele! Sa aveti o zi frumoasa macar in suflete daca nu si pe afara, ca la noi e innorat si urat.
In plus, fiul meu a facut de aseara ulcior la un ochisor si mi-e asa de mila de el. 

Felicitari Thea! 

O sa incerc sa refac mesajul de ieri daca voi avea timp astazi.
Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si
17+
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui biaz29 In plus, fiul meu a facut de aseara ulcior la un ochisor si mi-e asa de mila de el. ![]() ![]() ![]() O sa incerc sa refac mesajul de ieri daca voi avea timp astazi. |
...mai bine ai grija de puisor...cred ca-l jeneaza groaznic, ca stiu ca nu prea doare, nu ?

Cea mai fericita
18 + cu
biaz29 spune:
| citat din mesajul lui lutoniana ...mai bine ai grija de puisor...cred ca-l jeneaza groaznic, ca stiu ca nu prea doare, nu ? ![]() Cea mai fericita 18 + cu ![]() |
Am avut si eu de vreo doua ori cand eram mica si tin minte ca ma durea ori de cate ori clipeam.
S-a mai confruntat vreuna dintre voi cu asa ceva la copii? Ce-ati facut?
Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si
17+
Roxxy80 spune:
Neata!
Lutoniana, imi pare atat de rau ca e bolnava socara ta si ca treceti prin momentele astea grele. Multa putere iti doresc si tie si sotului 
Thea, felicitari pt putulica. Sa creasca mare, sa se nasca la termen. Repet: e minunat sa fii mama de baietel.
Bia, stiu ca ti-au tot spus fetele, dar vroiam sa stii si din partea mea ca ma incanta postarile tale. Eu sunt pasionata de psihologie, in special psihologia copilului. Citesc f mult si vreau sa invat cat mai multe. Anul acesta ma inscrisesem la un master in psihologia resurselor umane (domeniu in care lucrez, adica recrutare si evaluari de personal), dar am fost nevoia sa renunt can am aflat ca sunt gravi. Erau cheltuielile cam mari si nu-mi permiteam. Dar ma voi inscie din nou cand va creste mare piciulina roz.
Clau, sa stii ca ma gandesc la tine 
Roxana, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
18+
Roxxy80 spune:
Noi am trecut prin multe, dar urcior inca nu am facut
. Eu as merge cu el la un oftalmolog ca sa-i recomande o crema sau picaturi ceva. Pana atunci cred ca e ok sa-i dai cu ser fiziologic. E clar ca de la praful asta din parc a facut. Noi stam mult la nisip si mereu ma gandesc sa nu plecam cu ceva de pe acolo.
Sa-l pupi pe pui mic si sa se faca bine cat mai repede.
| Citat: | ||
citat din mesajul lui biaz29
Am avut si eu de vreo doua ori cand eram mica si tin minte ca ma durea ori de cate ori clipeam. S-a mai confruntat vreuna dintre voi cu asa ceva la copii? Ce-ati facut? Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si 17+ |
cu piciulina roz
18+
kiki_cri spune:
Buna dimineata burtici!
E luni azi si cum se zice parca nici iarba nu creste
nu am chef de nimic...
Crissbebe, te inteleg perfect...asa am fost si eu dupa o sapt de stat acasa abia m-am reacomodat iar cu serviciul..
Legat de fetita aceea Ema, Doamne nici nu pot sa ma uit la poza ei...este mult prea trist pt un om sa suporte...Tarie multa parintilor...
KIKI
14+ cu 

mary_07 spune:
Bia,eu faceam f des ulcior,a luat si Alex de la mine,a facut de vreo 3-4 ori,consecutiv...am mers la un oftalmolog cu el si ne-a recomandat Tobrex(picaturi),a zis ca o sa-i treaca in 3-4 zile si nici n-o sa mai faca....am luat si eu si n-am mai facut niciunul de atunci
Poze cu noi
http://mely-2007.hi5.com
Melania,
de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
18+, cu
-Alexandra
biaz29 spune:
| citat din mesajul lui mary_07 Bia,eu faceam f des ulcior,a luat si Alex de la mine,a facut de vreo 3-4 ori,consecutiv...am mers la un oftalmolog cu el si ne-a recomandat Tobrex(picaturi),a zis ca o sa-i treaca in 3-4 zile si nici n-o sa mai faca....am luat si eu si n-am mai facut niciunul de atunci ![]() Poze cu noi http://mely-2007.hi5.com Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)si 18+, cu -Alexandra![]() |
Multumesc, Mary!
Eu stau la 10 km de Bucuresti si azi nu am nici o sansa sa ajung la oftalmolog, dar am o farmacie mai aproape si sper sa ajung acolo.Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si
17+
Roxxy80 spune:
Fetelor, vroiam sa va intreb daca voua v-a aparut deja linia aceea maro pe burtica? La prima sarcina o aveam deja la 18 saptamani, dar acum nu se vede nici o urma. Din cate stiu nu apare la toate burticile.
cu piciulina roz
18+