Burtici fericite de septembrie-octombrie (40)
Raspunsuri - Pagina 17
lutoniana spune:
Kiki Cri si lupta si dai si lupta si dai....dar am reusit sa ma epilez cumva. Am avut mereu un picior mai sensibil decat celalalt
si m-a cam durut dar nu asa groaznic cum ma asteptam. Problema a fost ca am stat cam ghemuita si in tot felul de pozitii ca dupa ce am terminat m-am lungit in pat s am bagat un nanel pana acum ![]()
Inghinal si la subrat nu pot suporta nimic....asa ca ramane lama sfanta.
Thea felicitari pentru baietelul grasunel si voinic de la mami din burtica. Sa fie sanatos si sa dospeasca pana la 40 de saptamani.
Diana si eu am banuit ca rosiile sunt vinovatele de ieri...dar apoi am vazut ca incep sa continue....asa ca voi fi atenta ce anume imi creeaza starile de arsuri cele mai intense.
Cea mai fericita
18 + cu 
miha74 spune:
Seara Buna!
LA MULTI ANI FLORILOR! Sa fiti sanoatoase si fericite!
si noi am umblat ca bezmeticii astazi, am mancat ca spartii...ca am avem flori multe in familie si prieteni...dar a fost fain, iar Matei a rezistat eroic. Laura nu a mers cu noi...asta ca sa vedeti ca vine o varsta cand se desprind...in sensul ca Laura de vreo jumatate de an nu mai vrea sa meaga cu noi in vizita, decat acolo unde sunt copii de varsta ei...altfel se stramba si zice "si eu ce sa fac acolo???", asa ca o intelegem si ramane acasa.
kikicri- eu ma epilez in continuare cu ceara peste tot, dar merg la cosmetica, adica nu am putut niciodata singura...si intr-adevar sunt mai sensibila, dar nu prezinta nici un risc.
elle, cristina, panda, claucia, raluca, ramsan gugu- - ce mai faceti???? va pregatiti de Paste?
Miha, mami fericita de
Matei (16.01.2008) ,
Laura (30.09.1997) si
17+ de 
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
andraiulia spune:
Buna seara!!
Eu sunt nou aparuta prin zona, dar vroiam sa urez tuturor mamicilor si taticilor care-si sarbatoresc ziua de nume un dulce si sincer "La multi ani!" si sa aiba parte de cei mai veseli si sanatosi copilasi. 
Andrutza 16+
crissbebe spune:
Buna dimineata fetelor...sa inteleg ca sunt prima pe aici? Ce sa-i faci daca am inceput serviciul din nou 
...ce bine a fost acasa.
Va invit la o
sau la un ceiutz dupa preferinte ![]()
Am uitat.... azi schimbam si noi semnatura
...va urex o zi cat mai placuta si o saptamana pe masura 
15 + cu
adela2006 spune:
neata fetele
am citit tot
am citit si de emma si de atunci plang intruna 
si sunt la lucru , dar e groaznic nu stiu ce a fost in capul meu sa citesc 
asa ca revin mai tarziu
adela
de alexia maria( 13.01.2007 )
19+ cu
razvan - andrei
baietelul lui mama
mary_07 spune:
Buna dimineata
Thea,felicitari pt

Am citit si eu despre Emma..

Poze cu noi
http://mely-2007.hi5.com
Melania,
de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
18+, cu
-Alexandra
mariaanna spune:
Buna dimineata si de la noi!
Fetelor, spuneti-mi, voua vi s-au mai inmuiat sanii dupa 15 saptamani?La mine nu mai sunt asa tari si nici colostru nu mai iese daca strang.
Oare e ceva in neregula?
ieri am stat lensa toata ziua, n-am mai intrat pe DC.
Va pup!
Mariaanna
14+
Mamica de
si
in asteptarea unui 
lutoniana spune:
Buna dimineata la toate fetele si fruntea sus, asa e construita viata, asa e firesc sa se intample: bucurii si nenorociri de-o masura.
Am intrat in saptamana mare si vreau sa va doresc sa fiti multumite de actiunile voastre si de ceea ce aveti, impacate si linistite.
In aceasta dimineata devreme sotul meu a plecat catre tara pentru ca soacra mea era foarte grav bolnava si de ieri e foarte rau.....asa ca am ramas singura si trista ca nu o pot vedea si eu pentru ultima data dar stiu ca e deosebit de important sa-si vada fiul inca odata. Intreaba continuu de el si azi devreme a sunat sotul sa vada daca s-a trezit bine si i-a spus ca ajunge mai pe seara, sper sa reziste pana atunci.
Sotul a plecat cu inima cat un purice ca ma lasa aici dar am sa-mi gasesc ocupatie: pe forum, cu carti, cu ceva filme, cu munca, cu odihna.
Sunt impacata ca si eu am sunat-o ieri, ca o cheama Florica, si cand mi-a auzit glasul a inceput sa planga si repeta continuu ca sa am grija de bebelus si sa fiu sanatoasa. Mi-a zis ca nu e chiar asa usor sa-l simti, ca trebuie sa stai linistita, relaxata si ca e ca o rama.
A fost simpatica....cu rama.
Acum va imbratisez virtual si cred ca e cazul Biaz sa faci un efort (pentru ca scrii asa de frumos) sa scrii articolul, sau raspunsul despre cum se naste o viata cand alta dispare pe care spuneai ca l-ai pierdut ieri.
Numai bine fetele !
Cea mai fericita
18 + cu 
Ellenuta spune:
neataaa
dau si eu o
, suc, ceiut .. fiecare ce doreste, ce pofteste ..
eu am fost libera de joi si am tinut-o tot intr-o petrecere .. am mai bagat cate un ochi pe aici dar nu am avut timp de nimic!
miha 
va doresc o zi superba!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
14+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun