Burtici fericite de septembrie-octombrie (40)
Raspunsuri - Pagina 16
lutoniana spune:
Fetelor, va multumesc foarte mult pentru raspunsuri.
Vroiam sa mai spun ca am sesizat o capcana colosala....daca pap ceva imi trece. Sper sa rezist cumva si sa incerc sa mai scot din alimentatie mancarurile care nu-mi fac bine. Azi cand ma durea tare luam cate o gura de painica si parca imi trecea...asa pe moment.
Voi incerca sa nu mananc ca o ......
si sa gasesc alte solutii pentru sanatatea mea, fara a pica in aceasta capcana.
Cea mai fericita
18 + cu 
biaz29 spune:
Am scris un mesaj lung despre persoanele care dispar din viata noastra odata cu nasterea unui copil si nu s-a trimis. L-am pierdut. 
diamar, in ceea ce priveste colicile copilului dar si regimul vegetarian in general, eu cred ca cel mai importan aspect este echilibrul. Nu e important sa mananci linte sau rosii sau sa bei nu stiu ce sucuri ci sa ai un meniu cat mai variat posibil, care sa cuprinda cereale, legume, fructe, zarzavaturi, leguminoase. Pentru ca sa acoperi necesarul de proteine, mai ales daca nu esti o mare amatoare de lactate, trebuie sa incerci sa mananci alternativ leguminoase (soia, fasole, linte, naut).
In ceea ce priveste tot felul de opinii pe care le auzim despre ce nu trebuie sa mancam cand alaptam, mie mi se par nefondate si chiar tin minte ca am citit in dr. Spock ca oricum bebe e obsinuit cu alimentele pe care le consumam noi inca din perioada intrauterina. Eu am mancat fara nici o rezerva rosii, mancare de fasole, usturoi, ciorba de varza, fructe crude si toate alimentele asa zis periculoase inca din primele zile dupa ce am nascut (cu exceptia ciocolatei si bauturilor cu cofeina). Baietelul meu nu a avut nimic, dimpotriva. E adevarat ca daca mancam multe fasole si aveam gaze, avea si el. Dar asta e perfect normal si nu era deloc deranjat. Ba chiar era nostim. ![]()
![]()
Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si
17+
biaz29 spune:
A! Si inca ceva. Gustul se educa. Nu trebuie sa te astepti sa-ti placa dintr-o data mancarurile pe baza de vegetale, cand ai fost obisnuita cu un alt fel de mancaruri dintre care cele mai multe au potentiatori de gust (de aia se si vand asa bine si ne plac). Eu am descoperit ca pot sa fac tot felul de combinatii de plante aromatice si si sa mi se para ca ca cea mai simpla pasta are de fiecare data alt gust interesant. Si am invatat sa iubesc usturoiul si ceapa. De exemplu, paste cu sos de rosii crude si usturoi... 

mi se par acum mult mai bune decat cele cu carne tocata.
Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si
17+
raluk_psk spune:
sarcina usoara fetelor....una ca a mea va doresc...
si nu va faceti griji cu kilogramele...trec si astea...nu atat de usor ca nasterea dar cu pasi mici...

http://tanaramamica.wordpress.com/
kiki_cri spune:
Hello girls!
Ce weekend minunat a fost...vreme superba...am iesit...ne-am plimbat...am lenevit in pat, adica tot ce ne-am dorit
.
Voi cum mai sunteti? Am vazut ca de obicei in weekend nu e prea mare agitatia pe forum
.
Lutonia, ai reusit sa te epilezi cu aparatul? Eu pe picioare si sub-brat tot cu aparatul ma fac...m-am obisnuit de multi ani...dar inghinal nu rezist cu apartul...ma faceam cu ceara inaite...dar de cand sunt insarcinata mi-a fost frica sa ma mai duc sa ma faca cu ceara...
Ma duc si eu maine la un tratament cosmetic, din cauza puncetlor negre care mi-au aparut pe fata
. Voi nu aveti cu probleme cu tenul in perioada asta?
Aaaaa, vroiam sa mai zic ca eu le admir pe mamicile vegetariene si pe vegetarieni in general, e o mare ambitie si nu mi-ar strica nici mie sa incerc regimul asta (dar numai dupa sarcina).
La multi ani Florilor
va zic si eu!!!Si eu sunt o floricica![]()
KIKI
14+ cu 

THEA22 spune:

LA MULTI ANI FLORILOR CARE SE SERBEAZA ASTAZI!
Ieri am fost la ecograf, emotii mari dar si bucuria ca totul merge bine, chiar prea bine avand in vedere ca bebe e dezvoltat de 17 sapt si o zi iar varsta sarcinii e de 16+. Si se pare ca e vorba de ....un BAIETEL! Deci va fi pana la urma Matei Alexandru... Suntem fericiti pana peste urechi si speram ca totul sa mearga bine pana la sfarsit, nu ca in sarcina trecuta.
Va imbratisam toti trei si sa intram in Saptamana Mare cu mai multa credinta si speranta!
THEA22
16+javascript:insertsmilie('
');
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"
kiki_cri spune:
Thea, e o veste minunata! Sa dea D-zeu sa aveti un baietel sanatos si frumos si sa stea cuminte in burtica pana la 40 saptamani!
KIKI
14+ cu 

THEA22 spune:
Multumesc frumos, Kiki, si noi mergem cu speranta inainte! Parca intr-un mes. mi-ai cerut informatii despre Gynia. Prea multe nu pot sa-ti spun, im afara de faprtul ca doctorita e super de treaba, asistentele la fel, amabile tot timpul, au aparatura de ultima ora si tin evidenta gravidei cu sfintenie. Clinica arata f. bine, aproape ca la hotel. Nu sunt hotarata daca sa nasc acolo, tariful e cam mare pt ce ne putem permite acum, vreo 3500-4000 pt spitalizare cu absolut tot ce-ti trebuie, nastere si vaccinurile bebelui. Daca vrei mai multe info gasesti pe saitul lor www.gynia.ro parca.
Te pupam si ...sa cresteti mari!
THEA22
16+'
'
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"
selen80 spune:
Buna fetelor, intru repede doar sa zic ceva, n-am apucat sa citesc din urma..
Sarbatori fericite fetelor care sarbatoresc azi Pastele!
Danutzu si DanaDam 
, sa aveti parte de sarcini minunate, nastei usoare si copilaso sanatosi si mancaciosi!
Si SA TRAITI CU NUMELE, fetelor care sunt floricele! 
19+ cu ursuletzul nostru
nunta
9 luni
Emy10 spune:
Buna burticilor!
Si eu m-am adunat de prin week-end!
PUP toate floricelele! La multi ani! 
Si Paste Fericit celor care il serbeaza astazi!
17+