Burtici fericite de septembrie-octombrie (40)
Raspunsuri - Pagina 14
diamar78 spune:
Paste fericit unde este cazul si La multi ani pt fetele cu nume de floare!
13+ si mamica strengarului David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
lutoniana spune:
Buna dimineata !!!!
Propun ca fetele cu nume de floare sa ne cinsteasca cu cate o inghetata si sa stea la pupat, la imbratisat si la urat de ganduri bune, fericire si bebei minunati pentru ca stiu eu ca asta isi doresc cel mai mult in aceasta perioada.
SA TRAITI CU NUMELE !!!!
Iar pentru cei care serbeaza Pastele un prilej de bucurie si liniste in suflete si in gandiri:
Paste fericit !!!!!
Cea mai fericita
18 + cu 
katteryna spune:
Buna dimineata!
LA MULTI ANI FLORICELELOR!
18+ cu floricica
( RAISA MARIA
)
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=katteryna&year=2009&month=9&day=2&babycount=1
biaz29 spune:
Buna dimineata, mamici cu minuni la purtator! Sper ca v-a rasarit soarele si va pregatiti de plimbare si veselie.
Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si
17+
loremunteanu spune:
Hristos a inviat! si Paste fericit! celor ce sarbatoresc azi pastele.
La multi ani, floricelelor!
Sa aveti o duminica frumoasa!
Loredana
15+
Roni-Cristian
08.02.2007
anomis28 spune:
La multi ani fetelor cu nume de flori
.
Mamicile vegetariene, vin si eu cu o intrebare
:
lactatele pot intra in meniul vegetarian, sau ouale?
Eu nu sunt vegetariana dar in primele luni de sarcina nu puteam sa vad carne.... de orice fel si per ansamblu parca ma simteam mai curata, mai sanatoasa (sorry de exprimare
).
cam asa simteam si cand tineam post.
15+
MangaGirl spune:
buna dimineata!!!
la multi ani florilor! si sotilor de flori. sa va dea D-zeu copii sanatosi si multe, multe bucurii!
pentru cei care sarbatoresc Pastele, Hristos a Inviat!
si tuturor, un week-end placut si plin de soare, ca la mine ploua si e urat. am avut o noapte chinuita, cosmar cu unul intre clientii mei. cred ca jobul asta devin prea stresant si eu incep sa nu mai fac fata. din pacate, nu am luxul unui concediu medical, pentru ca nu am un motiv serios, nu ma doare nimik, doar nu dorm si scrasnesc din dinti. si mai sunt inca 5 luni...
dar sa nu ne intristam de dimineata :) v-am pupat fetele. voi fi pe aici, citindu-va cu drag.
MangaGirl :-)
15+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
lutoniana spune:
Revin cu o intrebare pentru fetele care stiu.
Mi-am rezolvat durerile de spate de pe parcursul noptii cu perna speciala de gravide pe care am primit-o si eu cadou. Imi amortea spatele in asa hal de nu ma puteam intoarce de pe o parte pe alta. Patul nostru este destul de mic din pacate si sotul a ras de mine aseara ca "ce-am mai invitat-o si pe-asta in pat cu noi" dar cand a vazut ca m-am trezit asa bine dispusa dimineata si m-am putut rasuci peste noapte s-a bucurat si cica ma primeste cu tot cu ea 
Intrebare: de doua zile cred ca am inceput sa am arsuri la stomac, nu sunt sigura ca nu am mai avut niciodata. Ieri am mancat cu pofta nebuna niste rosii si azi micul dejun normal, cu sunca, cascaval, lapte si ciocolata intinsa pe paine. Nu am absolut nimic si imediat ce am incheiat masa ma ia o durere asa ...ma rog, sunt arsuri sunt sigura.
Aveam ceva ranitidina dar am citit prospectul si scrie ca au facut teste pe animale ...si nu se recomanda la gravide 
Asa ca stiti cumva ce am de facut ?
Si la mine
si e urat dar in casa e atmosfera super, cu Chris Isaak pe fundal 
Azi mi-am propus sa ma epilez cu epilatorul sa vad daca ma doare sau nu....va anunt mai tarziu.
Multumesc si duminica minunata !
Cea mai fericita
18 + cu 
biaz29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anomis28 La multi ani fetelor cu nume de flori . Mamicile vegetariene, vin si eu cu o intrebare :lactatele pot intra in meniul vegetarian, sau ouale? Eu nu sunt vegetariana dar in primele luni de sarcina nu puteam sa vad carne.... de orice fel si per ansamblu parca ma simteam mai curata, mai sanatoasa (sorry de exprimare ).cam asa simteam si cand tineam post. 15+ |
Anomis, eu asa ma simt cam de vreo 7 ani de cand am devenit consecventa cu regimul vegetarian.
Personal, eu consum ocazional unele produse lactate degresate dar aproape deloc oua(nu-mi plac). Pot sa-ti spun ca sunt la a doua sarcina cu regim vegetarian si am fost in forma excelenta iar copilul nu a avut nici o carenta, dimpotriva. Avantajul pe care l-am descoperit experimental impreuna cu alte mamici este ca daca elimini total carnea din alimentatie nici tu nici copilul nu veti avea colici.
Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si
17+