Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (100)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

babytza cum e soricelul cu ochi albastrii?

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

nerantula cine ti-a recomandat microclisma asta?E speciala pt bebei?

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Pediatra. Da, e pentru bebelusi peste 4 luni si copii, uite www.sofar.ro/microclisme_evacuante.php" target="_blank">aici (cea de-a doua, pe care scrie 'pentru copii'.

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Hypnotic Parade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

MonycaC, ma bucur mult ca sunteti bine, ca v-ati linistit si ca micuta Eva e ok. Am fost si noi cu gandul la voi ca sa va fie bine.

Sa fiti cuminti, sa papati tot, da?

Harri Alexandru (10.09.2008)

Mamica ta, Cristina.

Aici sunt eu, Harri, in luna a 7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

O sa va zic si cum suntem noi ca parca vad ca vine iar Babytza dupa noi sa ne intrebe de sanatate.

Suntem in continuare raciti, cu muuuulti muci si tuse si puiu si eu, lu' tati i-a trecut si ne ingrijeste pe noi.

Am descoperit aspiratorul de nas care se trage cu gura si e fff util. Cred ca de la atatia muci trasi ma doare in gat .

Harri, (aka "puj") e adormit ziua, nu papa, am si uitat ce e aia diversificare. Abia in seara asta mi-a dat prin cap ca trebuia sa-i dau niste apa sa-l mai hidratez ca nici san nu prea vrea. Off, offf.

Acum nu stiu de ce nu am somn, fie de la luna plina fie de la un coldrex care am vaz ca are cafeina. Asa ca in noaptea asta eu va pazesc somnul si va aduc vise placute.

Harri Alexandru (10.09.2008)

Mamica ta, Cristina.

Aici sunt eu, Harri, in luna a 7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Piciul e bine, a fost mult mai linistit azi. Multumesc pentru intrebari. Cred ca de la dintisori este asa , ca daca il dau cu gel se linisteste imediat. La luna plina nu ma gandisem, e posibil si asta sa fie un motiv. toate maicile care au intrebat de noi

andy P e tare scumpa Alexia Felicitari pentru realizari

anamona bafat cu diversificarea !!!!!! Imi pare rau de laptic , dar sper sa fiti ok cu papica !!!

Paula ce mari sunteti Bravo !!! Si felicitari pentru mersul ca racul Si David mai face asa cu tusitul...dar e sigur ca ne atraga atentia ca face asa cand nu il bagam in seama. Si apoi daca mma uit la el rade

La multe lunite Iris de anis , Mihnea de Paula!!!!!!

Danadumitru bine ai revenit.Ma bucur ca puiul papa bine si ati scapat de vaccin. Sper sa nu aveti reactii de la el si sa treceti cu bine de noapte imi pare rau dar nu stiu sa te ajut cu Lass baby , nu am luat pana acum.

iepurila si eu imi doresc la fel. Sa scape toti de maraiala si de raceli si sa pape toti minunat de bine !!!!!!!!!!!!!!!

Aaaaaaaaaaaaaaa era sa uit : mi-a scris Ratonelu azi . Va pupa pe toate si ii este dor de voi NU am apucat sa vorbesc mult cu ea ca ne pregateam de tura a doua de parc, dar abea astept sa o mai prind pe mess. Cu puiutul tot asa sunt, merg non stop pe la dr si kineto terapie la greu. Nu au vesti noi, nu inca. Eu le doresc toata sanatatea din lume si sa fie cat mai bun diagnosticul pentru Sasha.

Nikolici eu acum mai sterilizez suzetele , dar numereu. Si tot ce e nou bag in solutie prima oara. Apoi doar le spal cu buretel separat de restul vaselor. Adica am un buretel doar al lui.

Feli mama lor de hoti

Roxule eram in Ioanid....sorry. O sa iti dau nr meu. Pe viitor sa ma suni direct S-a inrosit curuletul ?

Ada felicitari de papacios . Si imi pare tare rau de Teo ca e cu febra. Sa ii treaca repede mey si ai un stil de a povestiiii....m-ai terminat tu si Felicia

Cuscra pup Maya cea mancacioasa , sa o tina tot asa E buna orice idee pentru a face picii sa pape

Sabinel ce tititza cocheta ai acolo

Monica ma bucur sa vad ca sunteti bine si nu s-a mai repetat episodul

Nikolici soricelul s-a distrat azi in parc. La tura a doua am facut gasca mare in kiseleff si piciulica s-a conversat cu un baietel un sfert de ora pe bancuta. Erau asa haiosi....stateau in fundulet fata in fata si se trageau de ce prindeau ...par, ochi , buze , haine Asta in timp ce isi vorbeau in limba lor bebeliceasca

Va pup si eu si ma duc la nani. E tarziu si maine am o groaza de treaba. Imi vine soacra si mai avem cate ceva de pregatit , e si ziua ei duminica , de nume. E floricica Daca reusesc o sa intru maine seara

Sunt happy ca am reusit pana la urma sa comand carutul care imi place dela cei de pe Bimbomarket. L-am luat pe adresa taticului Valentinei direct in Italia. Ma costa si mai putin transportul Doar ca imi va ajunge abea sambata viitoare. O sa il consider cadoul de iepuras pentru soricel.

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Buhuhu, eu m-am dus sa ii dau nurofenul printesei si vad ca domnisoara s-a trezit si are chef de joaca. Nu mai avem temperatura insa vad ca suntem plini de muci. Si mucii ca mucii, dar energia e la cote maxime.

Cristina credeam ca fac eu de garda. Am incercat si eu sa scot reductorul ala de presiune de la batista si am tras cu gura, dar nu am reusit mare lucru. Tu zici de un alt aspirator?

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

bu-hu-huuu, ca tot vorbeati de cucuvele.

Mi-am pus ceasul sa ma scoale la 4, ca sa-i dau antitermicul lui Teo. I-am dat, am reusit sa nu-l trezesc... insa s-a trezit Radu si misuna prin "patul conjugal".
Ei, macar asa sa fie ceva activitate pe acolo in toiul noptii

Acu asteps sa adoarma ca sa ma pot culca si eu
Teo parca nu mai ardea asa rau, mi s-a parut insa important sa-i mentin antitermicul la interval redus (4-5 ore...)

- cucuvelelor... ca da lumina peste voi...

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

in 2007 pe vremea asta, pe la ora asta, bantuiam holurile Eliasului calare pe o carpa, incercand sa obtin dilatatie prin epuizare (ma plimbam, ca face bine, zice la Lamaze!)...

hai-hai, ca mai e un pic, si nasc!
La multi ani, Teo iubitul mamei, sa fii voinic si sanatos si norocos!

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Teo, sa fi cuminte, sanatos si norocos si alaturi de fratiorul tau sa aduceti numai bucurii parintilor

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Eu sunt curioasa sa stiu ce s-a intamplat exact, va rog cine stie sa imi confirme ca am inteles corect. Deci Eva i-a scris lui Delphinas pe PM sa nu mai scrie la noi pentru ca nu are de ce? (nu sunt lamurita daca acum zilele astea sau candva de-a lungul odiseei). Delphinas i-a povestit dyanirei si babytzei si inca cuiva care i-a povestit Evei - care a intrat sa isi ceara scuze ca ea nu a dat nici un PM (si aici intervine presupunerea ca ea minte de fapt si ca a trimis acel PM). Am inteles corect?
Oricum ar fi eu cred ca asta este un forum public, pe care scrie absolut oricine are chef si ceva de zis si stie sa scrie in termenii unei conversatii civilizate si daca cineva e deranjat poate da ignore, scroll, nu lua in seama post-ul respectiv sau daca s-a simtit jignit poate semnala la moderator printr-un singur click. Deja asta cu gasti pro si contra mi se pare putin prea exagerat dar poate asa sunt eu mai sensibila.

Monyca eu cred ca e putin probabil sa fi fost de la branza dar nu imposibil stii ca zicea si babymom ca cei mici pot reactiona foarte urat la lactatele mancate de mama. Tu ai avut ceva reactii neplacute?

Mergi la inceput