Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (100)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

SIncer nici eu nu mai inteleg. DEci mesajul a fost pe PM sau la odisee? CA daca a fost al odisee ma bag io si caut la odisee ca tot sunt in medical si lamurim o data problema asta ca deja vorbim de altceva in loc sa vorbim de ceea ce ar trebui

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 17+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

Chiar daca nu e o zi tocmai buna pt mine, azi e un an de cand mazarica mea s-a oprit din evolutie, o sa va spun doar atat. ceea ce a spus Babytza e adevarat. si nu e singura care stie de mesajul "si daca nu mai esti gravida de ce mai scrii aici?" pe vremea cand erati la odisee. am trimis si un PM persoanei in cauza, dar nu am primit nici un raspuns....nu ma cert cu nimeni, nu am scris pt ea, nu am intrat pt ea. am intrat pt fetele care mi-au fost alaturi sa trec peste pierdere, pt fetele la care am gasit o vorba buna si intelegere.
nu judec pe nimeni, ma abtin de la orice alte comentarii, deja am un cartonas pe care tb sa-l duc. asta e.

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Emma INVINGE cancerul

Neata

Foarte urat ce am vazut aici
Deci mesajul a fost trimis prin pm si in timpul odiseei
"si daca nu mai esti gravida de ce mai scrii aici?" cum ai putut sa spui asa ceva EVA??
Pentru tine nu am decat un cuvant si cu asta am inchis subiectul...cum bine zicea cineva..JALNIC

Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Buna dimineata!

de la cine-a dat iau si eu si dau si din partea mea o tura, acum e la facut. Si, special pentru CD, niste clatite cu dulceata. Poate ne intalnim sambata la o clatita reala ca al meu a descoperit tehnica si e foarte entuziasmat, asa ca trebuie sa profitam la maxim, nu?

Irina, tu zici ca esti blonda dar auzi aici patanii d eblonda autentica; o parte povestite de Gaia.nevia. Insa n-a mentionat ca in goana dupa cumparaturi a mai existat un personaj - moi. Care a ridicat Metro in slavi - muaaaa, hai acooolooo, am sic ard,c e mai , dementa. Si ajungem intrun bun sfarsit la Metro, gasim si un loc de parcare si eu n-aveam portofeul la mine.

Bun, hai la alt hypermarket. Plecam de-acolo cu gandul sa ajungem in Real. Cred ca am dat ocol tuturor halelor din fundul berceniului care-si zis malluri, hypermarketuri si alt asemenea ca, peste o ora sa dam si de Real, care era in curte cu metro si Obi. Cine credeti ca a generat confuzia?? Moi, care si-amintea un peisaj vechi de cativa ani, unde exista doar metro, selgros si un pui de Real (fara egal)... si parca lucruriile se vad altfel cand mergi pe jos.

In sfarsit, am si eu de adresat niste scuze publice atat Adei pe care am ratutit-o de numa incat a decalat si o masa a lui Oadu, cat si lui Nicole careia apucasem sa-i spun ca ajjung in parc si n-am mai sunat-o macar.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Offf mai fetelor, intru si eu dupa cateva zile de absenta, ma asteptam sa citesc ceva frumos si cand colo....certuri. Credeam ca s-a sfarsit cu ele si am inteles toate ce trebuie sa facem, PM-ul este la indemana oricui...sau nu?

In alta ordine de idei, ce frumosi bebelusi avem, cum incep ei sa exploreze mergand de-a busilea...mor de dragul lor! Carla si Alexia sunt pur si simplu mortale! N-am mai vazut pe altcineva, v-am zis ca n-am mai intrat zilele astea. Dar numai fetitele au inceput sa mearga? Puturosii de baietei nimic? Niciunul?

Al meu cred ca o sa inceapa si el, deocamdata se balangane asa cum facea Carla la inceput. Cred ca intr-o saptamana o ia la trap, nu stiu, sa vedem. Suntem toata ziua pe afara, mai nou iesim de doua ori pe zi, de pe la 10 la 12, somn in casa pana la 14-15, papat si apoi iarasi afara pana pe la 19:30. Asa ca nu mai am timp sa mai intru si pe forum, mai ales ca a inceput sa se cam strice treaba, atata ura si invidie n-am mai vazut in viata mea!

Va pup si va doresc un week-end minunat!

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Si, ca si cum n-ar fi de-ajuns, acasa sortasem un munte de rufe minuscule pentru calcat si erau: bluzite pe bouncer, tricouri, salopete si caciulite / ciorapei pe mesauta de cafea, pantalonasi si body-uri pe caloriferul electric. Si mi-am ochit chipesul portofel sub tricouri.

Mananc de pranz pe la 18 si ies cu bubulina sa platim niste facturi. Pana sa fiu gata don'soara a aoracauit de m-am urcat pe pereti; in sfarsit, de data asta mi-am uitat telefonul.

Nu-i problema, si sotul l-a uitat ieri - ma plimb fara el, dar am adus niste alea din piata si am zis sa dau de el (bubulina chiuind de zor pe holul blocului). Negasindu-l, iau fixul imi du un beep si suna...dar nu se-aude. Sa vezi ca l-am pierdut.

Cum chiotele se transforma in plans las fixul si mai scot bubulina o tura pe-afara. Cam se face racoare asa ca revenim... si caut telefonul.

Iau din nou fixul, dau la ultimul numar format si bang! raspunde o tanti: ALo!
eu: alo, asta e telefonul meu.
ea: serios? il am de cativa ani.
eu: va rog eu mult lasati gluma la o parte si spuneti-mi unde l-ati gasit.
ea: dar am numarul asta de cativa ani.
eu: care numar?
ea: nu stiu!
eu: 072.... ?
ea: imi pare rau e greseala
eu: (ma uit pe display si vad un 5 in loc de 6 bang] ... am dat si eu vina pe bebe, mi-am cerut scuze... tot tacamul.

Asa ca eu-s cea mai blonda de la odisee, da? Cred ca astea intrau bine pe blog dar n-am avut rabdare sa le cosmetizez . Scuze pt cearsafuri si off-topic.

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Cristineescu eu am mai scris despre leacuri in caz de raceala - baza e un antiinflamator si muuulta vitamina C, ca alaptezi sioricum ce ai tu nu pare de antibiotic. Pentru gat la mine a mers neoangin. Insa nu am continuat tratamentul, am luat unul-doua fervexuri cand ma simteam chiar rau si cateva vitamine C si acum ma doare urechea. Cine face ca mmine, ca mine sa pateasca... Sa t tii de tratament pana dispare cam totul ca e jale .

Monica vai cat de bine ca Eva e OK... Azi sa nu-i mai dai papa cu portia :) superi frumusete de fetita

Laura, Sabinel, am avzut si eu mandreturile de copchilasi mari si mici, intoliti si miscatori si pictati.

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Sterilizat: eu imi sterilizez pompa, daa o olosesc; cu asta nu ma joc ever.

Castronelele si linguritele aveau prospect si scrie pe ele ca se spala cu apa si deterent slab, in niciun caz nu se steriilizeaza nici la rece nici la cald. Nu am sterilizat nici linguritele cu cre ii dadeam medicamente; ba am ajuns la asemenea hal de nesimtire incat luam din raft una de-a noastra si-i dadeam vigantol din ea. Asa procedez si acum de altfel.

Avand in vedere ca ea baga in gura tot ce ptinde, nu stiu ce rezolv eu cu sterilizatul.

Cu calcatul e treaba de estetica, ii usuc rufele in uscator si ies foarte cocolosite. Unele mai merg si asa... Oricum invariabil un fotoliu de-al meu e ca[ptusit cu rufele ei pentruc a "ador " sa cald si de cand e frumos afara tot las pe maine.

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Cateva poze cu Edi

www.flickr.com/photos/31848759@N02/3428497002/in/photostream/" target="_blank">In metrou

www.flickr.com/photos/31848759@N02/3427688621/in/photostream/" target="_blank">Voi mergeti unde merg si eu?

www.flickr.com/photos/31848759@N02/3427688979/in/photostream/" target="_blank">Pe peron

www.flickr.com/photos/31848759@N02/3428497998/in/photostream/" target="_blank">Cu tricicleta

www.flickr.com/photos/31848759@N02/3427689789/in/photostream/" target="_blank">La cumparaturi

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Muuh

Eu sunt curioasa sa stiu ce s-a intamplat exact, va rog cine stie sa imi confirme ca am inteles corect. Deci Eva i-a scris lui Delphinas pe PM sa nu mai scrie la noi pentru ca nu are de ce? (nu sunt lamurita daca acum zilele astea sau candva de-a lungul odiseei). Delphinas i-a povestit dyanirei si babytzei si inca cuiva care i-a povestit Evei - care a intrat sa isi ceara scuze ca ea nu a dat nici un PM (si aici intervine presupunerea ca ea minte de fapt si ca a trimis acel PM). Am inteles corect?
pare putin prea exagerat dar poate asa sunt eu mai sensibila.

Neata. Si da, ai inteles bine. Mai putin ca i-a spus Dyanirei. Ea nu cred ca stia. A mai spus si altor persoane. Si este poveste veche stiam de mult timp. De cateva luni bune. Si nu m-am apucat sa spun in stanga si in dreapta asa cum s-a inteles aici. Ca nu asta era problema mea. Doar ca acum 2 zile, o mamica m-a intrebat de ce sunt eu suparata pe Eva si ce am eu cu ea ca ea este fata buna si prea i-am sarit multe in cap pe nedrept. Ok, am zis o fi ea fata buna dar uneori o zbarceste rau si este nedrept sa spuna unele lucruri fara sa se gandeasca la consescinte. Si i-am spus acelei mamici ce stiam de la delphinas si ca m-a deranjat pentru ca una la mana nu este normal sa ii spui unei femei care trecuse prin asa ceva un lucru atat de urat, si doi la mana nu este forumul ei personal ca sa spuna cine vine sa scrie si cine nu....Asta era discutia. Nu barfa, nu scandal nu tam-tam. Daca era sa o cautam de carcota am fi scris aici, dar a fost si dorinta lui Delphinas sa nu ne bagam ca e problema ei. Ceea ce am si facut. Din respect pt ea si pentru suferinta ei. Chiar si ieri am tacut si nu am intervenit desi vroiam sa va spun ca despre mine e vorba ca sa nu stea nimeni sa isi dea cu presupusul sau sa se gandeasca la cine stie ce. Am lasat-o pe Delphi sa va explice asa cum a dorit ea si cand a putut ea.
Mie personal mi se pare foarte urat ce a facut Eva, dar parerile difera...iar despre partea cu taberele...asta chiar mi se pare o tampenie...adica tabere pro si contra EVA ???? Sa fim seriosi, nu e cazul.

O zi buna tuturor , eu ma apuc de treaba , ce a mai ramas de facut pe ultima suta de metri....

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Si daca nu mai reusesc sa intru pana diseara as vrea sa urez si eu pe ziua de azi :

La multi ani Teo !!! Sa ai o zi frumoasa cu mamica si taticu si alturi de fratiorul tau OADU si sa primesti jucarii frumoase !!!!

La multe lunite Andreea de Irina , Hari de Cristinescu , Anda de Ramona , Efe de Ege

Si il pup pe deliciosul Edi de giuliana ii place cu metroul ?

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David

Mergi la inceput