Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (100)
Raspunsuri - Pagina 5
nikolici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamona LE: CD parca te culcasesi..... daca nu o faci o fac eu :) lol mor de ras...va zic de ce...faza cu fac io :)))) m-a pufnit rasul rau de tot.....cum a sunat aceasta propozitie spusa cu voce mai puternica in anglia intr-un loc aglomerat...au intors toti nobilii englezi capul spre noi cu privirile siderate...... |
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
Monyca.C spune:
scrisesem la celalalt capitol...ultima...asa ca trimit di nou postul..
Buna seara si de la noi !!!
Multumim pentru griji si mai ales ca ati intrebat de noi. Pup toooate fetele dragute fara nici o exceptie, nu nominalizez sa nu scap pe vreuna..
Suntem bine..aseara am dormit cu un ochi deschis, nu prea am putut sa ma oduhnesc f bine..eram atenta si la ea. Slava Domnului totul a fost bine, a papat cate putinel (saracuta vroia mai mult si se enerva f tare cand ii trageam sanul din gurita) si nu a mai vomat.
M-am gandit ce am mancat ieri..doua oua ochiuri si branzica. Acum stau si ma gandesc..sa fi fost oare branza de vina? Mananc tot timpul dar nu din aceasta (mi-a luat-o tata din piata cand am fost acasa sunt inebunita dupa branza noastra telemea) aici am mancat muult la cutie sau direct cascaval..voi ce parere aveti ?
Astazi a fost super afara asa ca am profitat si am stat toata dupa-amiaza in park, la soare..are obragiorii rosii rosii... a dormit aproape tot timpul..
va pup si va multumesc inca o data !!!
Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008)
poze cu printesa mea si nu numai
CosmyB. spune:
Monyca ce ma bucur ca e bine micuta ta Posibil sa fie de la branza, sau de la oua Poate intra Babymom si te lamureste ea.
Pozici
Mamica deMaya
dyanira spune:
Delphinas multumesc ca ai intrat ca sa clarifici situatia.Un gand bun pentru tine azi cand probabil esti trista si iti doresc din suflet ca visul tau sa se implineasca
Monica eu te-am apreciat tot timpul sa stii si o spun sincer si m-am bucurat pentru tine cand ai anuntat ca o sa ai un bebe.Ai afirmat ca o sustii pe Eva dar se pare ca de data asta minciuna chiar a avut picioare scurte si nu eu am fost cea care a atacat-o pe nedrept.Imi pare rau ca ti-am inspirat mila.
CD ma bucur ca tie nu ti-am inspirat mila.
Anca nu m-am suparat pe tine sa stii dar in momentul in care i-am raspuns eu stiam ca minte deci am atacat-o in cunostinta de cauza.Vorbisem cu Delphinas si chiar am rugat-o frumos sa intre si sa confirme ca Eva minte.Ii multumesc inca o data ca a facut-o.
Babytza un mare de tot pentru tine.Esti o persoana deosebita.
Nikolici ma bucur ca ai spus lucrurilor pe nume.Ne-am cam saturat de atatea minicuni.
Si pentru ca am promis cuiva drag de pe aici (stie ea cine) ca nu voi mai trimite nici un mesaj adresat Evei acesta e ultimul mesaj in care mai discut despre jignirile si minciunile acestui personaj.
Hai sa vorbim doar de bebei nostri ca ei sunt cu adevarat importanti si de fapt pentru ei intram aici.
Va pup si va doresc o noapte linistita.
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
_irina_ spune:
Eu sunt din ce in ce mai blonda. Ieri am plecat la plimbare cu Deea si am luat biberoanele cu lapte praf, dar am uitat termosul cu apa. Am reusit sa improvizez cumva cu apa plata. Azi marcata de experienta de ieri am pus repede termosul in bagaj, am pus biberonul cu ceai, cand sa hranesc copilul mi-am dat seama ca am uitat biberoanele cu lapte.
Noroc cu ceaiul ca am mai amagit un pic copilul.
De la dintosi avem febra, tusea se pare ca e din cauza ca saliveaza ffff mult si se ineaca cu saliva.
Imediat dupa ce am vazut ca are febra i-am pus un paracetamol si imediat dupa aceea piti a adormit (cred ca a reusit sa scape si de durere de a adormit asa rapid). Dupa aceea i-am dat Nurofen, a lins Deea la seringa aia de ziceai ca e nu stiu ce delicatesa. Cred ca si asta i-a facut bine ca iar s-a mai linistit.
Deci comparatie intre Nurofen si paracetamol nu as putea sa fac. Cred ca amandoua sunt ok, atat pentru temperatura cat si pentru calmarea durerii.
fericita de Andreea-Maria
nikolici spune:
uhhhh hhhh uhhhhhhhhhb cucuvelelorrrrrrrrrr?????????????/
nikolici spune:
bunnnn una bucata cucuvea, cine si care mai e prin vreun pom???