Sulfina Barbu & Dr. Tutunaru, despre infertilitate

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Elena fugi in pat.Offf!offf.Daca trebuie sa meri la dr sa meri.Multumim!
Si pupa mea se mica tare,cred ca m-a simtit agitata.

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Hehe, o sa fie cuminte Nepotu' Mosului, nu poa' sa faca el asa un afront Monseniorului - o sa transmiti de-acasa, din varfu' patului. Repet, insa: inca nu avem confirmarea oficiala si batuta-n cuie a emisiunii, e doar la stadiul de intentie.

Mai reiau o informatie, si ea a trecut cu valul de vesti bune: de azi dimineata avem si sprijinul Ancai Boagiu pentru cauza.

---------------------------

New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Luca, felicitari pentru tot ce faceti .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta s-a intamplat 6+!
Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

La ora doua am programare la doctor. in pat nu pot sa stau. singura pozitie cat de cat confortabila e in sezut. Ma chinuie rau stomacul Doare ingrozitor arde si am stari de voma. Tot tacamul. Sper sa dau peste un doctor bun si sa ma ajute cu un regim ceva.

elena +23
Burtica mea la 20 sapt la
Cosulete bebelusi

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Elena cu dicarbocalm sau rennie ai incercat?Bafta la dr! Si stai in pat cand ajungi acasa mai ridicata pe perine,sa nu lasi toata greutatea in sezut,sprijinita e mai bine.
Luca eu am citit tot ce ai scris.

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

frumoasa emisiunea. chiar am urmarit-o.
am ramas uimita ca sunt clinici neautorizate care fac fiv-uri.
foarte bine a punctat Dr. T si Dna. Sulfina ca prin aceasta lege la care se lucreaza, nu orice clinica sa faca fiv.
mi-a placut si faza cu comisia de etica.
am sunat, am prins legatura dar s-a inchis la un moment dat.
din listele ce le am eu de la cjas si din discutiile la subiectul campanie, unele medicamente pt stimulare sunt totusi compensate.
ar tb sa se ia in calcul ca aceste medicamente sa fie totusi gasite mai usor. de exemplu la mine in oras, doar la o singura farmacie am gasit clostilbegyt, de pregnyl sau altceva sa nu mai vb.
felicitari inca odata

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Emma INVINGE cancerul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Elena, n-am vazut emisiunea, insa sunt convinsa ca te-ai descurcat minunat, te-am vazut la matinalul de la TVR si esti o adevarata ambasadoare a cauzei SOSI.

Ai grija de tine si de bebei, multa sanatate!

"Most of the important things in the world have been accomplished by people who have kept on trying when there seemed to be no chance at all." Dale Carnegie

April

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-alexia spune:

Felicitari si multumiri fetelor din grupul SOS Infertilitatea pentru tot ceea ce faceti!

Luca, Elena multumim tare mult!

Elena ai fost la inaltime! Nu s-a obsevat de loc ca esti dupa o noapte nedormita si cu problemutze.
Sarcina usoara in continuare si multa sanatate pentru tine si pentru bebelusii tai!

Am urmarit si eu emisiunea si mi-a placut. Au fost atinse multe aspecte importante ale infertilitatii. Mi-au placut si invitatii si moderatoarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

wow, s-au scris deja 7 pagini la subiect.

fetelor, haideti sa comentam si pe blog, la subiectul dedicat proiectului de lege

http://.2009/03/28/lucrarile-la-proiectul-de-lege-au-demarat/

cred ca e important ca feedback-ul de la noi sa fie citit de dna Sulfina Barbu

"Most of the important things in the world have been accomplished by people who have kept on trying when there seemed to be no chance at all." Dale Carnegie

April

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

ELENA multumiri pentru participare!
Ai fost la inaltime ca de obicei!

Intr-adevar o veste f buna faptul ca peste o saptamana va fi o noua emisiune, cu participarea si dr.Marinescu!

Tot respectul si pt d-na Sulfina Barbu, care a pus problema cum nu se putea mai bine!

Ioana
animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

http://.

Mergi la inceput