Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (92)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

MsBB, grozava cafeaua...Iar m-ai distrat cu cocosul din timpan...

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Deci, Cleo, de Paste stau la panda sa prind pasca? As zice ca stau sa arunci si cu oua in mine da' ar fi pacat, nu de alta pana aici ajunge saracu' ou clocit si zboara direct puiul . Dar pasca mai grea fiind poate ajunge direct pe masa mea .

Mai Stefany - e super tare fiu-tu ! Fii-mea stie doar sa sara cap , vine ca taurul la marginea patului si cred ca daca o las isi planteaza bostanashul direct in podea fara nici o ezitare Super tare, ti-ai luat de o grija

Simona - David fierbintzior , cum mai e ? a mai scazut febra? Vad ca tre sa ma lupt cu tine sa prind pasca . Facem ca la nunta , stii? Cine prinde bucata de ...cozonac pe care o arunca mireasa .

Laura - mi-e frica, mi-e frica sa dormmmmm singuricaaaa te roggggg , nu plecaaaaa !
Ei, cum a fost noaptea? Sper ca nu alba Cum sa-ti fie frica sa cu asa barbatzel langa tine???

Inais - uf , am ajuns la mesajul tau si iar m-am tuflit . Bine , de fapt, ochisorii ei in poza din stanga parca ma urmaresc si ma fac sa ma duc la Andra, sa o vad cum atata de frumos si linistita , sa-i multumesc lui Dumnezeu pt asa o minune, sa-l rog sa o tina sanatoasa si pe noi alaturi de ea, sa ne bucuram de ea. Uite asa micile probleme par atata de penibile si mici pe langa problemele reale pe care le au unii copilashi.

Simonix - ce pui mergacios Bravooooo !!! La mai multi pashi singur-singurel! Alungati virusul ala , sa se faca Robertzel bine-bine

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

MsBB, grozava cafeaua...Iar m-ai distrat cu cocosul din timpan...

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Pana am apucat eu sa dau send ai aparut si te-ai servit cu o ceasca de . Bun asa ! Mai merge zahar? Frisca ceva?
Ma bucur ca David pare mai bine deja , sa speram ca a scapat de problemutze

Mergi la inceput

Sa va zic ca aseara am lasat mandra la socrii si cand ne-am intors era fii-mea bine diversificata . A luat o cina plina de vitaminele B si N . Mda, a servit fii-mea fasole .
Azi ma gandesc sa-i fac niste carnati prajiti ceva , bag si o muratura sa mearga mai bine .
Ce ma oftic, si astazi pare nasol afara . Bate un vant de au chelit copacii , zboara florile din copaci. Bey si abia gasisem si eu ceva frumos in cartierul asta , un copac frumos inflorit si acum cheleste saracu' .

Daca tot este Pastele la catolici astazi, ma gandeam cum o sa fac eu sapt viitoare? Voi ce faceti? luati copii cu voi? Parca as merge la slujba de inviere dar parca n-ash trezi fata sa o car noaptea cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

niatsa,fetelor, si acum sa fac urarile:
1. pt catolici: Hristos a inviat!
2.pt ortodocsi La Multi ani tuturor floriilor, Florin, Florina, Liliana, Violeta, Camelia, Crina, Viorel, Viorica, Mugurel, si nu mai stiu cine se sarbautoreshte astazi; banui CamiM ,LiliRusu, Delia lui mi_bebelina(o fi de la Dalia...) Lilly79 si Iasmina lui vecina!
3. pt copii + parinti virusati: Multa sanatte, insanatoshire grabnica

MsBB, o sa fac mai multe poze la pasca, sa ajunga si la tine, si la Simonacip etc

edit: stiti ce nu mai stiu? de prietenele noastre din strainataturi care nu au mai dat pe la noi...

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

'neatza si de la noi. dada, suntem pe baricade. de la 6:30. atunci s-a gandit fii-mea sa ma trezeasca/ de, are treaba. habar nu are ca ma-sa are liber, sa doarma si ea. si mai este si singura, ca tati a plecat dimineatza in romania pana joi. ufuf si iarashi uf.

acum sunt deja la a doua cafea, ca imi pica ochii in gura. copiii sunt partziali potolitzi. teodora isi face de treba (si mie dupa aceea, sa strang) in patutz, cu o felie de turta dulce. alexandru si-a scos vreo 4 dvd-uri cu desene. are si el treaba. eu am bagat niste peste la cuptor. si acum stau pe aci, cu voi. ca azi mai putzintica treaba. daca ne lasa vremea (desi acum nu promite multe) paote ieshim sa facem un picnic in parc, dar mai vedem.

vreau sa urez si eu Paste Fericit! fetelor catolice, si La Multi Ani! florilor si floricelelor noastre!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

evident ca am uitst sa urez La Multi Ani! frumoshi si sanatoshi pt prima mladitza Alessandra si primul mugurash Gabriel, care au implinit ieri un anishor. Sa creshtetzi mari si sanatoshi, puiutzilor!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

La Multi Ani tuturor floricelelor!

La Multi Ani Iasmina scumpa!

Simona mi-a parut bine ca ne-am vazut ieri, chiar si pt cateva minute. Matei e un scump si un cumintel Dar asta ti-am mai spus, nu? Sper sa va vedem miercuri, in formatie completa.

Noi ne-am cumparat scaun de masina, uraaa! Tot drumul spre casa, a fost Daria uimita, se uita in fata serioasa, cand ne intorceam spre ea scotea limba la noi... cine o fi invatat-o, habar nu am.

Va pupam si sper sa fie cald azi ca vreau la plimbarica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

Am intrat putin cat e fata ocupata (adica pana se plictiseste) cu bordul de la premergator, l-am scos si i l-am pus pe jos, acu smulge la fire..macar nu mai vine aici sa imi stinga calculatorul. deci, scriu rpd pana nu se plictiseste de 9-a ei jucarie.

mda...am vb pre devreme. e iar calare pe calc si pe mine

LMA FLORILOR noastre dragi, sa ne traiasca, LMA Iasminutza dulce si scumpica.

Paste fericit celor de credinta catolica.

LMA[/b] M&M care in ultimele 2 zile au sarbatorit anisorul, sa cresteti mari si sanatosi..

Noi am fost de dimi am impartasit fatuca, i-am dat sa pape si pana-mi beau cafeaua vreau sa stau putin cu voi aici, ca ma asteapta zi grea..aveam planuit un gratar la tzara cu toate rubedeniile eh, asta e!oricum nu-mi mai arde.

azi np a fost prima np cand am dormit singura in toata casa cu fata, ieri np am dormit la spital, nu stiu daca am mai scris, ca-s turbata de cap. n-am putut dormi deloc, ca erau goange, au aparut cum am stins luminile. bai frate, parca eram in ghena de gunoi, n-am vazut atata gongarime de cand mama m-a facut!!! oricum, am dormit cu frica sa nu cumva sa se suie vreuna pe mine, ma mai trezeam si mai vedeam cate una pe perete la capul meu, pac! cu papucu o spoiam si tot asa toata np. pe la 2 tipete si urlete, ca salonul sotului era deasupra salii de primire a urgentelor, bietul om tipa din toti rarunchii au-auuu, pana la 5 dimineata Cornel a facut pe viteazul pe acolo si s-a ridicat in picioare, ca nu putea sa faca pipi in pisetoarea aia stand culcat, dar i se intarise tare abdomenul ca nu facuse deloc, asa ca l-am ajutat sa se ridice, sa se intoarca de pe-o parte pe alta..bai mor cand vad cat de fragili sunt barbatii..si se mai considera sexul tare. pai pt o mica taietura, urla ca-l doare, cand incepuse sa treaca efectul anesteziei. pai apai eu cu ditamai taietura pe burta ce sa mai zic???? oricum, m-am distrat putin pe seama lui, ca nu-si simtea picioarele, radeam de el...ei, macar acu e bine. ieri l-am gasit in curte. ca deh, omu se simte bine. bravo mai, a 2-a zi dupa operatie..l-am certat. acu se vaieta ca-l doare burta. i-a dus nebuna de soacra-mea paine impletita cu susan si ala de foame (ca e fomist tare) a mancat-o. acu il doare. bai, daca nu sunt eu sa le dau directive e ca la nebuni acolo jur! i-am dus supica de pui si 2 iaurtele sa pape..normal ca nu s-a saturat, asa ca i-a dus soacra-mea fara sa-mi zica paine impletita si banane de la kauffland ce s amai? culc fata o ora, pana ii pregatesc masa pt pranz/diseara si ei si lui si ma duc iar la el. ii arunc tot ce i-a dus soacra-mea. n-am vazut asa ceva...

va sa aveti o zi minunata...chiar daca chelesc copacii lui MSBB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna de dimineata!
La multi ani Floriilor, La multi ani sarbatoritilor Miruna Elena si Codrin Octavian, multa sanatate si fericire va doresc.

Noi am venit de la biserica, am impartasit fata intr-o mare de babutze agitate si impingaretze, Doamne, am zis ca nu o sa reusesc sa ajung in fata si sa mai si ies. Dar am reusit, m-a ajutat Dumnezeu. Sunt tare fericita, trecuse ceva vreme de cand nu o impartasisem, de cand am inceput serviciul sigur.

Noi suntem bine, cu mine nu stiu ce e ca as dormi intr-una. Maine mergem cu nasa sa ne cumpere una-alta ptr turta. Abia astept! Apoi sa vedem ce facem cu petrecerea de un an.

Va pup pe toate.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput