Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (92)
Raspunsuri - Pagina 10
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stefany_p La multi ani Alessandra si Gabriel! ce-a trecut timpul.... azi m-a uimit fi/miu..eram in living cu ta-su si trancaneam..el dormea...s-a trezit, s-a dat singur jos din pat (el doarme in patul nostru, ) si ne-am trezit cu el in usa. l-am mai surprins o data cand voia sa se dea jos din pat (se aseaza pe burta si coate si da cu spatele pana-i ajung picioarele pe podea, apoi se lasa usor in fundulet...dar am zi ca-i doar un caz izolat).. data viitoare il gasim in bucatarie turnadu-si cafea.. |
shi va bea berea din frigider..
s=a dus linishtea voastra!
edit: voiam sa va zic ca tare romanticoasa sunt acu, ca incep puii nostri sa isi aniverseze primul an de viata.
Emotionant, a trecut parca mai ieri. Putin si totusi atat de mult. Atat de incarcat sufleteshte zicand.
parca mai ieri ne anuntau fetele de trravaliul celeilalte, si peste cateva zile se implineshte 1 an de cand m-a sunat, stinsa, si cu emotie, getutza81, sa ma anunte ca barza s-a indurat si i-a adus puiul si i l-a lasat in brate.
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Victoria_mami spune:
La multi ani Alessandra si Gabriel!
Chinabulina, asa ma intreb si eu: cum am stiut sa si respir 31 de ani fara Victoria... ce am facut eu cu viata mea inainte de a veni printesa in viata mea??? Ce faceam toata ziua?
_
Victoria Isabella
http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02
simonacip spune:
Buna fetele.
David e bolnavior. Febra mare, abia i-o scad(de la 40 la 39, mai jos foarte greu)..n-am mai fost la nici una din cele 2 petreceri la care trebuia sa mergem azi.
In schimb, pe acelasi principiu ca Bucurestiul e mare, azi ne-am intilnit cu Micaela si Dariuca
Nu am reusit sa mai fac conspect, insa din ce-mi amintesc
felicit pe Melly pt silueta..deci metoda ta e mai buna ca electrostimularea...ca pe mine ma batea gindul sa fac electrostimulare..
Cleo, cu Pasca sa arunci la mine te rog, ca eu nu fac\Ylarice bubulina gospodina te-ai facut!Iti prieste reintoarcerea linga bebeluna!
Gabitzam, v-am vazut la Portile Deschise, ce frumosi sunteti!
DOloress, incet incet eu cred ca se va obisnui cu mama ta, si al meu face crize si la mama si la surori...oricum Mati al meu daa ma indepartez putin incepe sa plinga..nu stiu ce ma fac la toamna cind il dau la cresa...
Iulia, sanatate multa si refacere rapida sotului...SI eu ar trebui sa-mi scot apendicita..Ma doare uneori acolo...
stati ca ma striga..revin
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
YLARI spune:
Simonacip, pupic lui David!
Asa este, tare gospodina m-am facut eu in ultima vreme, si ma bate gandul sa fac si eu Pasca
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
cleo78 spune:
citat din mesajul lui Desiree2002 La multi ani Alessandra si Gabriel! Chinabulina, asa ma intreb si eu: cum am stiut sa si respir 31 de ani fara Victoria... ce am facut eu cu viata mea inainte de a veni printesa in viata mea??? Ce faceam toata ziua? _ Victoria Isabella http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02 |
ce m-ai emotionat ... chiar asha, cum fuse viata noastra inainte de pitici voinici?
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Reallaura spune:
Sis in ce parc v-ati intalnit???Imi plac pozele.
Si voiai sa spui ca-ti scoti apendicele, nu apendicita, fii si tu mai atenta ca spune lumea ca nu stii
Stefany eu ma tot chinuiesc sa-l invat sa se dea jos din pat pe burta si al tau invata singur, ha?? braaavooo. Esti tare cu turnatul cafelei
sunt singura acasa si cred ca nu dorm de frica, ooof, tot proasta am ramas, desi maine poimaine face fi-miu un an!!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
inais spune:
Seara buna!
Scriu si eu cateva urari:
Paste fericit celor care-l serbeaza catolic!
primilor pui de 1 ANISOR ZBURDALNIC: Gabriel si Alessandra ! Sa fiti sanatosi si cuminti si voiosi...iar mamicile voastre, daca ne mai citesc, sa ne mai scrie o vorba, doua.
Apoi urez pt copilasii de 10 (cu intarziere....scuze) si 11. si muuulte
Urez sanatate muuulta lui David al Simonei! Parca vad ca asa iar ratezi mataluta intalnirea de miercuri!
Sanatate si sotului Iulie! O sa fie bine, o sa vezi! E tatic si tre' sa se faca el bine pt Mufi si pt tine!
MsBB ma amuzi teribil cu mesajele tale.
China merg imediat sa citesc povestea voastra. Imi amintesc cat de emotionata eram eu cand citeam (si inca mai citesc cand si cand) comentariile la povestea Iasminei. Scriu acolo dupa ce termin de citit.
Doloress imi pare tare rau de analize. Totusi mai ai ceva de stat in Ro. Nu poti merge la vreun medic pt o schema de tratam.?
Am vazut pozele lui Andrei de la gradi. F dragutze. Copii veseli, parinti veseli, atmosfera la fel.
Las la urma un comentariu umil...sunt efectiv terminata de ieri. Pe seara am aflat de Emma...nu am intrat pe forum din motive de plecat de acs...Nu am cuvinte. O mare lectie de viata ne-a dat aceasta fetitza. Acum e o poveste... Restul nu mai conteaza!
Va si sa aveti o seara buna.
mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
Votati-o pe Iasmina! Un vot pe saptamana, pana in 12.04
Simonix spune:
Seara buna si de la noi
Fetelor, incepeti cu nostalgii LA MULTI ANI PUIUTILOR care implinesc 1 AN deja !!!!! Randul nostru va fi in curand.
Ce tot spuneti voi acolo... eu una imi amintesc perfect cum era viata fara bebemic Somn cate 9-10 ore, nu aveam nici o grija, plecam prin toata Europa de pe o zi pe alta, petreceri, muncit, invatzat, citit, iubarit Foarte tare, cum ar ice cineva Faza cu somnul imi lipseste cel mai mult hihi Mda... dar io pe Robert nu l-as daaaaa ... desi sa va spun: am dormit doar 3 ore azi noapte, m-a corupt Miss sa intru in clubul ei
Fiind weekend si avand programate doua iesiri in societate , dintre care una la o printzesa mica de Esme (va dati seama ce ma asteapta acolo da?? toruri, droburi, gateli etc ) ... deci fiind weekend, fiu-miu s-a gandit ca de ce sa nu se bolnaveasca el nitel.Am avut o vineri superba, cu parc, cumparaturi, copil vesel si iubitor si cuminte. Insa iote ca noaptea s-a sculat la 3 si de atunci s-a rupt filmul- a inceput sa planga si pana a doua zi la 12 a plans non stop. Acum ... ce sa zic, al meu pitic nu face asa ceva din principiu ... am zis ca sunt dintii - dar gingia arata ca de nou nascut. M-am speriat ca ar fi otita, caci se tragea de urechi ... Am is ca poate nu mai poate readormi ... am folosit toate armele din dotare sa il facem sa treaca la nani din nou ... Cea mai tare arma: TATA - ei bine : nik. Mai si plangea cu lacrimi, cu foc, se uita iar asa la mine, ca data trecuta cand a fost bolnav. Pe la 6 dimineata m-am prins io ca piticul nu mai voia sa doarma ... era clar... si ca il durea ceva. Nu se putea altfel. Nici la colici nu mi-a facut asa ceva ever. Febra nu avea deloc. In fine ... ne dam seama noi ca noaptea e ratata, facem lapte copilului, copilul nu mananca. Face kk de vreo doua ori: negru ... hmmm dubios rau ... Intre timp pusesem io un paracetamol in fund, ca ma gandeam ca il dor dintii si poate ii mai ia din durere. E drept ca s-a calmat o perioada. Prima oara a zambit pe la 7 jumate - of... amfost in paradis ... mititelul, cu ochii in lacrimi, incerca sa aplaude si a schitzat un zmbet. In fine... trece timpul si ne chinuim asa(evident ca pediatrul lui nu era disponibil) si deodata - fera 39.6 MAIIII dar copilul asta nu stie sa faca si el 38 cu ceva ??? el ori nu are ori are ... 0 Asa ca zbang - pe la prietenii nostri de la Urgente. Evident sambata ... weekend de Paste ... Ajung cu animalutzul (nu i-am dat nik de acasa), er vai de el, pak un kk verdehmm... il ia un nene la puricat si verdictl: suntem mandrii posesori de un virus :) A zis ca il doare f rau burtik,de aia face asa + e in plin puseu dentar - ii vor aparea doi dinti (acum, nu stiu cand :D io am pierdut speranta ca fiu-miu sa aiba dinti).
Din fericire nu e otita sau alta prostie. Din nefericire ... planurile noastre de we sunt cam termiate. Din fericire piticul isi revin imediat dupa un paracetmol, ajungem cu el alasa, rade tot din farfurie, topaie pin casa, MERGE DE UNUL SINGUR , traverseaza sufrageria in picioare ... nu imi venea sa cred :)
Asa ca acum sunt in stand by ... i-am dat preventiv un nuofen, avea un 37.7, lapte de soia, nu stiu ce medicament de diaree (desi kk nu a mai facut dupa spital... ) Sper s fie bine :)
Fetelor... haideti sa va spun: aseara cand Robert plangea ma gandeam numai la EMMA si la mami a ei ... nu imi ieseau din cap. La inceput va spuneam cum imi era viata fara el. Mai e ceva: inainte nu apreciam viata deloc. Am avut perioade de depresie cand chiar nu imi pasa e viata mea.Ma urcam in avion si ma gandeam ca ce bine ar fi sa cada cu mine. Nu imi pasa dca dispaream, ba chiar ma gandeam cu un fel de hmmm placere sadica... Ce proasta... egoista ... Robert m-a invatat valoarea vietii. Iar EMMA - valoarea unei vieti sanatoase. Sunt inca sub impresia vestii ca s-a dus un copil ... dpa atata durere ... ma termina gandul asta, ca a trebuit sa sufere atat ... nu imi pot imagina ...
Cine zicea de ingersi ? Fix aceeasi reactia o am si eu: nu vreau ca Robrt sa fie ever ingeras ............ Nu ii spun niciodata asa... De acum incolo - cu atat mai putin.
Va pup si noapte buna Scuzati greselile, sunt obo rau
MsBB spune:
Cine oare? Cine o fi?
Fii-mea nu stie de weekend asa ca a bagat cocoshul in timpanul meu si uite asa ma invart ca fantoma prin casa si ascult pasaricile di afara .
Hai sa pun de , poate mai ademenesc pe cineva la ora asta matinala .
Luati serviti ziua de o inveseliti !
Pt cele ce astazi sarbatoresc Pastele !
simonacip spune:
citat din mesajul lui Reallaura Sis in ce parc v-ati intalnit???Imi plac pozele. Si voiai sa spui ca-ti scoti apendicele, nu apendicita, fii si tu mai atenta ca spune lumea ca nu stii Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 POZE BOTEZ MIRCEA ALBUMELE MELE |
scuze, Sisnu mi-am dat seama
Eram la Moghiros.Dar n-am stat, fiecare se intilnea cu cineva.
Inaissi eu cred ca ratez intilnirea...desi davpare deja mai bine, aseara n-a mai facut febra, nici kk moale..Dar sa vedem, nu ma pronunt inca...
Simo, oof multa sanatate la Robertzel!
Despre Emma nici nu pot sa mai vorbesc. De cind am citit prima oara despre ea, m-am gindit mereu mereu la ea...Cum disparem toti odata din viata asta...ca si cum n-am fi fost...Bine e sa aflam din timp ce e important...
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"