Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (92)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

LA MULTI ANI TUTUROR CE POARTA NUME DE FLORI- multi ani floricelelor si floriceilor

Micaela - sunt eu stresul ! Nu ma uita hihihih tot vreau numele jucarii . M-am uitat eu prin magazine pe aici si n-am vazut nimic asemanator si cand le intrebam pe vanzatoare de asa ceva se uitau la mine de parca le injuram de mama .
Felicitari pt scaunul de masina - sa-l folositi sanatatosi .
Fii-mea de cand sta in scaunul de masina e fascinata , se uita la luminitze, mashini , le mai zambeste seducator pietonilor sau ! Uit ca e in mashina cu noi

Iulia - chiar ca nebunie curata ! Cat il mai tin pe Cornel in spital? Las ca acusi e acasa si uitati de asta , oricum asteapta-te la inca un cand il externeaza pe Cornel . Cam asa sunt barbatii - se dau tare viteji dar cand e vorba de durere is ca (,) catzei calcatzi pe labutza .
Bai si ce taiatura mica , Cornel e un norocos , acum se fac incizii mai mici dar cand m-am operat eu m-au despicat in 2, parca imi faceau transplant de organe . E mult mai mare si mai urata operatia asta decat cea de cezariana . Cred ca pe mine m-au transat ca la medicina legala , ori aveau studenti in practica si le aratau interiorul uman . Noroc ca acum au scos astia revista cu corpul uman , mai scapa bietii pacienti intregi

Ylari - sa va fie de bine impartasania ! O fi si de la vremea asta - si eu am o stare de somnolenta ... dar deh cine era la 11 prin orash si la 5 jumate in picioare ?
De fapt, sper ca vremea e mai placuta acolo decat aici.Bate un vant aici de ma zapaceste!

Deci - nimeni nu ia bb la inviere? Chiar nu stiu ce sa fac . Omu' zice sa o luam daca e placut afara , sa o trezim da' imi e mila ... si ce ma laudam eu ca ma razbun io pe ea cu toate noptile nedormite .... Cand o veni timpul gradinitei/scolii o sa ceara ea sa doarma mai mult

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

MssBB uite aici http://www.toyz.ro/premergatoare/molto/premergator-hipo/
Bine ca mi-ai amintit, ca uitasem

Eu cu invierea nu stiu ce sa zic, daca e treaza ne ducem ca nu avem cu cine a o lasam, daca nu stam acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Buna si de la noi siiiii

Paste fericit pentru cine sarbatoreste azi !

La multi ani floricelelor de azi Cami, Lilirusu, Lily79, Delia by mi_bebelina, si un pupic special unei floricele scumpe-scumpe, Iasmina!

La multi ani Gabriel si Alessandra! mamaaaa...ce emotii mi-a dat anuntul ca ina78 a nascut si a deschis seria cadourilor noastre scumpe!

Despre Emma, Dumnezeu sa ai grija de sufletelul ei scump acolo sus , daca eu nu sunt capabila sa citesc povestea ei... offf sa aiba grija Doamne Doamne si pe mami si tati sa treaca peste cea mai urata parte a vietii lor. Scriu aici si-i vad ochii care ma privesc din stanga, of Doamne!

China am deschis povestea, insa asa ceva se citeste pe indelete-nu cand te grabesti sa raspunzi - deci o voi citi si tin sa-ti spun ca oricum m-ai motivat sa-i scriu si eu povestea Robertelului meu.

Simonix sanatate multa, citeam si mi se blurlea parul cand ma gandeam la puiutz, cum il durea pe el. Offf..hai ca trece acush!

Iulia da, barbatii sunt niste bebeloi mai mari! Bine ca ne-a facut pe noi Doamne Doamne "nascatoare de copii" ca altfel, pateam ca dinozaurii...

Miss hai cu dintocii aia, mama lor, cum sa supere ei minune de copil. Eu ii mai punea un pic de gel de dinti pe suzy si-l ajuta, oricum pot sa declar ca pana acum Robert n-a plans de dinti.

Simo ce frumos ca v-ati intalnit, sper sa treaca "buba" la pui pana miercuri, auzi... la intrare in feeria e un afis-reclama la Miniblu, parca cu un copil, as putea sa jur ca e Mati. L-ai dus la shootinguri, ceva?

Ieri am facut kilometri prin parc, Gabi m-a dus Cristi pana la ecluza , apoi inapoi la Roata, unde m-am gasit cu Alina anto si Sara, copiii s-au jucat si infruptat din nispip, nu reuseam sa fac fatza sa-l opresc pe Robert, cu doua maini baga, iar sara cauta "soldatei", pietre mai mari Mai oare pana unde vor creste genele alea? Breaza-Bucuresti????

Azi continuam seria plimbarilor, avem invitatie la niste prieteni, apoi vom ajunge si pe la Ikea cu altii, deci azi e ziua fara program a lui Robert!

Pup si mai atarn un picut, merg sa citesc pove de Gogo

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

ma suna cornel. vine acasa. ieeeeeeeeeeeee. tocmai ii pregateam pachetul. il externeaza marti, dar ii da drumul cu invoire pana atunci. MSBB ai dreptate tu cu 2 copii acas. asta e. asa-s barbatii..sexul tare my ass ..ups, vb prostii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

florilor, Iasminutei, Deliei de mi-bebelina, lui Cami M, Lilly Sa aveti o duminica frumoasa!
EU acu am timp sa fac nitel curat, ce sa fac...
IUlia super ca vine Cornel acasa

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am fost la Muzeul Taranului Roman, la Targul de Florii. Foarte frumos, mi-a placut tot ce am vazut. Niste ceramica superba, incusiv de Horezu si Corund, oale, vaze, canute, ulcioare, etc. Iii frumoase, rochii de in, cojoace, icoane, obiecte din lemn, oua incondeiate, miere, dulceata si prajituri de casa. N-am cumparat nici un obiect, ca nu am loc sa le mai pun, desi mi-a ramas gandul la un platou albastru inchis cu model alb.
Am luat cocosei si iepuras si miel si oua de turta dulce, si ciubuc de zahar lui Andrei si kurtoskolac pentru noi. Dupa care am fost la plimbare in parcul Kiseleff. Era leagan cu "chilotei" pentru bebelus si a fost Raducu asa de fericit, radea in hohote in leagan.

La multi ani cu drag tuturor Floriilor (pup special pentru Iasminta) si un Paste fericit cui sarbatoreste azi!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

retrag cuvintele..am un bolnav tzafnos, irascibil care isi plange de mila si caruia ii fac bagajele si-l trimit inapoi la spital si cand ma gandesc ca ma asteapta 2 saptamani de-astea..vor fi luuuungi si vor trece greeeeeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

La multi ani floricelelor!!!!
Paste fericit celor ce serbeaza azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Dragele mele,suntem la Gruiu de Sambata,bebe are si jucarii vii respectiv cateii din curte,un cocker,un peckinez,doi ciobanesti caucazieni si un brac german dar cel mai mult il place pe Berlioz motanul persan din casa.E f frumos aici e f cald,copilul doarme nemaipomenit de bine la aer.Ylari multumim mult pt reteta de clatite a lui Jamie suntBESTIALE!!!!!!!!
Pupici

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Magnetism79

Dragele mele,suntem la Gruiu de Sambata,bebe are si jucarii vii respectiv cateii din curte,un cocker,un peckinez,doi ciobanesti caucazieni si un brac german dar cel mai mult il place pe Berlioz motanul persan din casa.E f frumos aici e f cald,copilul doarme nemaipomenit de bine la aer.Ylari multumim mult pt reteta de clatite a lui Jamie suntBESTIALE!!!!!!!!
Pupici

Mami de Bogdanici Pogonici

Vai ce ma bucur ca ti-au placut!!
Si io tot din bucatarie vin, am facut mici cu cartofi prajiti ptr noi, la fata am facut piure de banane cu iaurt si biscuiti, deci suntem la masa toti!!!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput