Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(63)
Raspunsuri - Pagina 14
philip spune:
eu bag de seama ca in afara de laura, celelalte insomniace au inceput sa merga la culcare mai devreme :) in vreo ora plec si eu acasa. week-end frumos si linistit si Sarbatori fericite pt cine sarbatoreste Pastele maine.
philip
32weeksbabyboy
mommyandreea
cris_82 spune:
buna dimineata 

,
Va invit la 

,chiar daca eu nu beau
.
Nu mai pot sa dorm si gata
.Am visat ca trebuie sa merg la baie ca altfel faceam pe mine
si culmea....chiar trebuia
.Acuma...m-as fi culcat la loc
dar m-a apucat si-o foame...de lup
.Cine sa ma mai inteleaga si pe mine?ca eu una nu mai reusesc
.
La multi ani tuturor florilor
si lumina in suflet celor care-si sarbatoresc Pastele wekendul acesta
.
32+
MIRUNA-ALEXANDRA
CarlaV spune:
'Neata, si eu matinala, din motive de sot si apoi de copil. Asa as mai fi dormit... dar la 7 eram in picioare si cu carul de nervi pe cap. Sper sa treaca repede, ca plecam la plimbare cu masinuta. Am trimis poza pe mail-ul comun.
Philip, ma bucur ca sunteti multumiti de Hyundai. Eu am condus Accent si I10 in cateva ocazii dar nu am avut, eram destul de indoita, dar am facut un test-drive lung cu Tucson si I'm in love
.
Maria,
.
Baby First,
, de costume de baie nu mai zic, ca am VS-uri la care nu ma indur sa renunt, si unul intreg cu decupaje peste tot pe care nici nu l-am imbracat.
LauraOana, ma bucur pentru nume, asteptam sa ne spui si noua.
Carla,
s.30
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
blue77 spune:
Salutari fetelor,
Maria,Carla,stunfita,Crispentru incurajari , sper ca n am uitat pe nimeni
Noaptea a purtat -bon conseil- cum zis astia, m am calmat de tot nu stiu de ce sunt asa impresionabila...acum cu recul mi se pare cam crizata moasa asta noua, sper sa nu o mai vad...eco il fac marti ca e important dar chiar oscilez pt analiza de sange acum...vb luiCarla daca docul n a zis nimic ....nu stiu sa vad ideea de a ramane 3 ore acolo nu ma incanta, apoi mers la eco, apoi mers la Marc la scoala...sa nu dau in altceva....cu oboseala.
Ma mai gandesc
Carlace bine imi pare ca sunteti bine, felicitari pt masina sa o plimb ati sanatosi![]()
Am avut si noi Hiunday cand am mers in Creta mergeau bine si aveau multe gadgeturi![]()
Am cumparat si eu salteaua lui bb si tour de lit plus chestia aia ca un sac de dormit pt bb si maine cumpara tati patutul si gata.
Mai am 2,3 chestii pt la spital si bagajul e gata.
Un Paste fericit !!!
Sarbatoare de Florii fericita!!!
NOI
Cristina
32+ gyneco / 33+ eco
Yoan Christian si Marc Adrian
(28.08.2004)
AMR 8
blue77 spune:
Oana mvtdeci bb e deci sa deschida balul sa fie el primul, bravo lui va fi un bataios![]()
Am o prietena care a nascut la 35 de saptamani, bb a stat doar 3 zile in incubator si apoi gata si e un dragut si juma.
Bafta multa si te pupam, te asteptam cu vesti

Aici nu mai sunt considerati prematuri de la 35 de saptamani
NOI
Cristina
32+ gyneco / 33+ eco
Yoan Christian si Marc Adrian
(28.08.2004)
AMR 8
CarlaV spune:
Blue, ma bucur ca te-ai mai calmat, moasa aia te-a speriat degeaba.
As plimba eu masina dar e prea nor afara, cred ca renuntam la mersul la iarba verde si incercam niste cumparaturi de Pasti, desi cu cei aproape 200 ron ramasi nu stiu cat reusim sa luam.
Da, Hyundai are multe gadgeturi, mai ales suv-urile, dar n-am gasit 2 chestii care erau la Seat si ma obisnuisem cu ele: sa arate temperatura pe bord si sa ma avertizeze inainte de revizii. Oricum, compenseaza cu altele
.
Carla,
s.30
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
anda_magda spune:
neatza fetelor!
carla felicitari pt masinutza!
lauraa imi pare bine ca ai auzit de bine de la dr.
oana_mvt pe mine m-au apucat deja emotiile.
andreea imi pare tare rau pt phillip, dar e bine ca s-a facut ceva mai bine.
eu azi am de gand s-o fur pe mama si sa vizitam simfonia lalelelor. mai ales ca e asa de frumos.
azi-noapte am avut parte de peripetii. m-am trezit ca mi se pusese un carcel si apoi am vrut sa ma ridic ca sa merg, sa-mi treaca mai repede si am cazut din pat tot in pat. am alunecat pe o patura care era jos pe parchetul cel nou si oarecum lunecos.... si m-am julit la cot si m-a usturat rau de tot. am stat cu ochii pe pereti vreo ora si ceva.
Vine bebica ....
+36
Pana atunci gotobina nevoie mare 
http://www.flickr.com/photos/magduta/
Deea_24 spune:
Hola fetele,
Ma bucur ca nu am gasit iar un car de vesti rele! ![]()

Blue ma bucur ca te-ai mai calmat.
Philip ce bine ca micutul se simte mai bine! 
Laurraa
ai vazut ca totul e bine cu bebelina? 
Catalina imi pare rau ca te-ai inundat si tu... Problemele vin in cele mai nepotrivite momente... 
CarlaV felicitari pentru noua masina! Sa o stapaniti sanatosi si fericiti! Felicitari si pentru ziua perfecta! 
anda_magda ma bucur ca esti bine. Lasa frica ca nu e buna la nimic! Eu abia astept sa traiesc aceasta experienta, nu ma mai gandesc deloc la durere ![]()
Singura mea dorinta este sa fie toti bebeii bine, frumosi si sanatosi!
Oana mvt
Curaj!
LauraOana asteptam cu nerabdare numele! 
pe toate!
Deea,
36+ cu
bebel mic Darian Rafael
Deea,
37+ (dupa echo) cu
bebel mic Darian Rafael
Vine bebelul

Cel mai frumos dar! http://bd.lilypie.com/KlIap2.png
cateva poze cu noi http://www.flickr.com/photos/deea_24
alynta27 spune:
Salutare!
Cris, Carla matinalelor! Cris daca ai pofta de mancare inseamna ca te simti si bine! Carla spor la cumparaturi!
Anda e rea si durerea "in cot"!![]()
David nu a fost matinal, asa ca ne-am trezit la 10.30! E foarte fain sa dormi uneori mai tarziu! A avut o perioada si nu demult cand se trezea plangand la 7!! Eram zombi! Si-a facut un nou joc! Isi acopera fata si zice "cucu cucu"! E tare simpatic!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 34+] cu
Matei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
maria_bunica spune:
Buna fetele!!
Eu m-am trezit la 10 sa merg la baie si nu am mai putut sa adorm la loc..asa ca bantui prin casa!!La noi e o vreme foarte nasoala,ploua si bate vantul foarte tare,e si frig..a trebuit sa dam drumul la centrala azi-dimineata,ca era frig tare in casa..brrr..Presimt ca nu vom iesi nici azi nicaieri...
LauraOana..abia astept sa vad numele lui Gugu!!
Cris...ce matinala ai fost..sper ca ai adormit pana la urma,ca era prea devreme!!
Carla..au trecut nervii?Asa sunt si eu daca ma trezeste cineva si eu inca nu mi-am facut somnul!Intru sa vad si masina..

Blue...ma bucur ca te-ai calmat si vezi altfel lucrurile!!
Anda_Magda..nasoala faza cu cazatura..
Alynta..chiar ca e un privilegiu sa poti dormi pana la 10.30 chiar daca ai copil!!
33+
Darius Nicholas
AMR 7 saptamani
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi