Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(63)
Raspunsuri - Pagina 13
strunfita spune:
Am reusit sa intru si de acasa, noroc cu telefonul de la lucru, ca are abonamentul si GPRS. Nici o veste de la cei de la RDS azi, ma pregatesc sa reclam la OPC.
Maria, se vede ca am citit in graba, deci, Oanaalex, am tinut pumnii pentru casa ![]()
Laurraa, Anda, ma bucur ca ati adus vesti bune de la doctor.
MADA, ce bine ca vine sotul azi, macar suportati problemele impreuna.
Oana_MVT, tin pumnii sa stea bebe cat mai mult in burtica. Chiar acum trebuia sa mai si racesti? Bebelasii mai mici la nastere recupereaza in general foarte repede, nu stiu daca are rost sa iei hainute de prematuri.
Carla, ce veste buna ne-ai dat!
Blue, ma bucur ca te-ai mai linistit. Nu mai e asa de mult pana marti cand mergi la doctor.
Andreea, multa sanatate lui Philip in continuare. Doamne-ajuta ca e mai bine si n-a mai tusit.
Urez de pe acum La Multi Ani! tuturor sarbatoritilor cu nume de floare, sa aveti o zi de Florii frumoasa sau un Paste Fericit daca e cazul!
33+ cu
Andreea si
Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi
strunfita spune:
Stiam eu ca am uitat ceva.
Erna Maria, bine ai venit printre noi!
Catalina, si tu ai patit-o? Bine ca ai reusit sa stergi pana la urma, stiu cum e sa ti se bage copilul printre picioare, mai ales la o faza din asta, cand oricum esti un car de nervi.
Gata, va las, somn usor!
33+ cu
Andreea si
Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi
CarlaV spune:
Gata, am recuperat din urma.
Erna Maria, bun venit!
Blue, nici eu nu mi-as face griji daca doctorul nu zice nimic, ce moasa e asta care zice ca ai diabet fara sa se uite pe analize???
Baby First, imi place motivatia ta ca sa slabesti
. Asta e si motivatia mea ca sa stea bebe mai mult in burta, ca mi-a dat niste emotii... am o gramada de hainute de gravida aduse din state si sunt de vara si cu burta mai mare, abia astept sa le port.

Bebe Beca, sanatate multa lui Noemi!
Da, asta era a 3-a veste, eu sunt foarte incantata de masina, e un Hyundai personalizat, sper ca maine sa pun si o poza.
Mada, adica o sa stai de Pasti fara apa rece la baie??? Groaznic, parca ai trai in Romania. Uf, imi pare tare rau. Bine ca-ti vine sotul si mai uiti de griji.
Alynta, Ramona.P, Maria, Bebe Beca, Oana MVT, Strunfita, multumesc mult
.
Carla,
s.30
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Serialbastre spune:
LauraOana, LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa si sa ai bebe sanatos, mancacios si fara colici. 
ErnaMaria, bine ai venit! ![]()
Carla, ma bucur ca ai avut o zi buna! La cat mai multe. Ce fel e masina noua?
Fetelor, aveti grija cu curatenia, nu va chinuiti prea tare ... luati-va cat mai mlte ajutoare. ![]()
Eu plec duminica la socri si raman acolo cateva zile, ca sa poata da sotul cu var. Ne-a apucat si pe noi acum ... ![]()
Acum ne gandim cum mai asezam si la ce mai renuntam din camera ca sa incapa patutul si un dulap pentru bebe. Greu cu spatiul asta ... 
Azi m-am uitat la hainute pentru bebe, dar nu scria pentru ce varsta sunt si mi s-au parut foarte mari. Nu stiu cum sa ma orientez, ce-i drept mie mi-e greu sa-mi iau mie ceva fara proba, darmite pentru bebe pe care doar mi-l imaginez deocamdata. Dupa Paste nu vom mai putea amana, asa ca vom reusi noi sa cumparam si hainute. ![]()
Maine sunt la master aproape toata ziua, asa ca va urez de pe acum Paste fericit (catolic) si Florii luminoase (ortodox)! 
philip spune:
carla, si eu si sotul avem hyundai si suntem f multumiti de ele.
philip
32weeksbabyboy
mommyandreea
maria_bunica spune:
Strunfita..important e ca ai tinut pumnii stransi..Noapte buna si o seara linistita!!
Carla..asteptam poza!!Si aici e la fel sa stii,se respecta Sarbatorile ,daca se intampla Doamne Fereste sa ramai fara curent sau mai stiu eu ce,trebuie sa astepti..ei isi respecta zilele libere!!![]()
Serialbastre...mie imi varuieste sotul dormitorul abia saptamana viitoare...asa ca se poate si mai rau..Bafta la master maine,sa iasa totul bine si drum bun la socri!!
Oana_Mvt..sa ne spui daca s-a descurcat sotul cu cumparaturile!!Si aici se pot returna hainutele fara explicatii,daca ai bonul,in termen de 30 de zile..ori cumperi altceva de suma respectiva ori iti returneaza banii!!Ma bucur ca esti asa calma in asteptarea lui bebe,oricum de acum nu prea mai sunt probleme,deja ai 34 de sapt!!
33+
Darius Nicholas
AMR 7 saptamani
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
baby-first spune:
Carla, ma bucur ca esti mai bine...
si sa folositi masina noua sanatosi.
Normal ca asta e cel mai bun motiv pentru a slabi, mai ales ca toate hainele sunt super si n-am prea avut timp sa le port pe aici...sa nu mai punem la socoteala costumele de baie...![]()
As mai sta cu voi, dar ma boxeaza Alessia de nu mai pot sa stau pe scaun, asa ca trebuie sa plec sa ma intind![]()
Noapte buna si va
pe toate
Cristina
36+
Alessia Nicola
http://picasaweb.google.com/cristinadan08/Cristtina
http://picasaweb.google.com/cristinadan08/NuntaNoastra
http://picasaweb.google.com/cristinadan08/CraciunAnNouBurticaMea
LauraOana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anda_magda LauraOana Multi Ani Traiasca! La Multi Ani! Sa fii sanatoasa, fericita alaturi de sot si de Gugu, sa ii gasesti un nume frumos, sa ai o nastere usoara, pe care sa o uiti repede oricum |

..
..chiar acum 10 min am gasit un nume pt GUGU...inca nu e fixat..precum carla asteptam sa vedem cum ne obisnuim cu el si dupa aceea bineinteles ca am sa il scriu si aici..:)...
34+GUGU

www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula
LauraOana spune:
laurraa, anda_magda ma bucur ca ati primit vesti super bune la eco..anda_magda
3 saptamini? tot nu imi vine sa cred ca vin albinutzele asa curind..
34+
GUGU 
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula