Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(63)
Raspunsuri - Pagina 15
maria_bunica spune:
Carla..imi place mult masina voastra...mi se pare mare si spatioasa!!Ma bucur ca esti multumita de ea!!
33+
Darius Nicholas
AMR 7 saptamani
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
mamica oana spune:
LauraOana,"La multi ani!"si din partea mea,cu intarziere
.Sa fii sanatoasa si un bebe frumos si sanatos!
(noi doua parca avem acelasi DPN)
Carla,felicitari pentru masina,sa o stapaniti sanatosi si sa o duceti la mare cat mai repede!
Si noi vrem sa ne luam la fel,mai ales acum ca ne inmultim,sau poate un Scenic,vom vedea...
Fetelor,ce a trecut timpul,asteptam primele albinute!
Peste 3 saptamani sunt si eu programata la taiere,abia astept!![]()
De mult ma tin sa va rog,vreau si eu parola la mail ca sa-mi las si eu datele.
Va pup pe toate si "La multi ani!" pentru toate florile ce-si sarbatoresc maine onomastica sau "Paste Fericit!",dupa caz.

Oana,mamica de Robert Darius
(27.10.2004) si
34+cu
Sofia Ioanabebe2
www.flickr.com/photos/dumitrii/" target="_blank">
"Un bebelus este opinia lui Dumnezeu ca lumea trebuie sa mearga mai departe."Carl Sandburg
maria_bunica spune:
Mamicaoana..activeaza PM-ul ca sa iti putem trimite parola!!![]()
33+
Darius Nicholas
AMR 7 saptamani
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
LauraOana spune:
hallo fetele!!
si eu m-am trezit azi la 9:00 pt ca mia trebuit la baie si nu am mai putut adormi la loc...sotul sa dus sa schimbe rotile de vara la masina..si eu il astept sa vina ca sa mergem la parintii mei la un grill 
..maria_bunica la noi tot vreme frumoasa este, asa ca incercam sa profitam cit mai putem de caldura...
mamicaoana merci mult! DA noi 2 avem acelas DPN..sunt curioasa daca o sa ne 
una pe alta..:) activeaza PM ca sa putem sa iti trimitem parola de la mailul comun...
carla super masina! imi place! noi avem un golf 4 masinuta mica, dar acum ca vine bebele cred ca va trebui si noi sa ne cautam ceva mai mare...eu tot astept poze cu burticuta ta!!!
fetele si voua vi se intimpla sa va doara talpile de la picioare imediat ce va ridicati din pat si faceti citva pasii??

34+
GUGU 
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula
mamica oana spune:
maria_bunica si LauraOana,
,nici n-am stiut ca-l am dezactivat.L-am avut activat acum cativa ani,n-am mai verificat intre timp.
LauraOana,sigur o sa ne facem galerie
,eu cred ca voi naste inaintea ta din motive de cezariana 2 si contractii,sper sa mai rezist pana la 38 de sapt.
Oana,mamica de Robert Darius
(27.10.2004) si
34+cu
Sofia Ioanabebe2
www.flickr.com/photos/dumitrii/" target="_blank">
"Un bebelus este opinia lui Dumnezeu ca lumea trebuie sa mearga mai departe."Carl Sandburg
laurraa spune:
buna fetili!
sarmisa, imi pare rau ca ai trecut prin atatea greutati, dar o sa fie bine ai sa vezi si bebe va fi sanatos in brate
Blue, nu te mai speria, o sa fie bine, moasa crek vroia bataitza de la noi
oana_MVT, noi stam pe metereze

oana_du, foarte bine ca ai intrat in concediu; toata viata avem timp sa muncim din greu
; ma poti trece si pe mine in mai pe 18 mai la cezariana; asta a ramas final.Camdeodata.Daca va fi bine se va incerca si natural, dar dr meu a zis "datorita uterului tau puternic vascularizat, fluctuatii de tensiune, etc programam cezariana"
maria, si la noi e urat afara
Carla, foarte frumoasa masina, sa o stapaniti sanatosi si cu placere

Andreea, ma bucur ca philip e mai bine
pupici la toate burticila pentru gandurile bune
am schimbat si noi prefixul
, Doamne ajuta
33 + minune de
Maya Teodora 
AMR 7 saptamani
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
cris_82 spune:
buna fetelor![]()
Am terminat cu toata treaba
...gata,nu mai fac nimica.Saptaman care vine am putin de alergat prin oras ca sa fac cumparaturile de Paste si un pic pentru pitica mea ca sa-i mai iau crema pentru fundulet,cadita si suportul acela care se pune in cadita ca sa imi fie mai usor sa-i fac baita la inceput si afurisenia aia de trusa epidurala.Pana joi sper sa termin cu alergatura.Acum mergem pe jos ca a mea soata nu ma lasa sa scot masina la plimbare ca nu cumva sa ma "apuce durerile la volan"-asa a zis el
.
alynta27...........vreu sa zic sa muream de foame la ora aia
.E prima data cand mananc noaptea,de cand am ramas gravida.Nici nu stiu ce m-a apucat
.
maria bunica........as mai fi dormit un pic,dar la 7 s-a trezit al meu om 
si a inceput agitatia.Oricat ar vrea el sa nu faca galagie...degeaba.Parca mi s-au ascutit simturile
.Aud si miros tot de la km
.
CarlaV...............buna masina hyundai.Sa o stapaniti sanatosi
.Si noi vroiam sa luam la fel la inceput,dar am prins o skodita pana la urma si suntem foarte multumiti de ea
.

32+
MIRUNA-ALEXANDRA
oana_du spune:
Laura, Anda-Magda, v-am trecut pe listuta noua. Pe masura ce vor aparea albinutele, nu vom aparea decat in lista de nastere (cea noua). Inca nu va sterg din lista initiala, pentru ca nu putem sti cu siguranta datele nasterilor.
Laura, ai dreptate.
Acum bebe este cel mai important si incerc sa ma menajez cat pot. Am timp sa tot predau pana la pensie, iar catedra merge foarte bine si fara mine.
Carla, felicitari pentru masina. Am admirat modelele Hyundai in general, am avut ocazia sa merg cu un Tucson si mi-a placut atat de mult incat mi l-am promis pentru candva. Sa o stapaniti sanatosi si sa o folositi fara incidente si cu placere!
La multi ani tuturor celor care sarbatoresc maine Floriile!

PASTE FERICIT catolicilor si reformatilor!!!
Oana D.
Minunea lui mami si a lui tati
35+ cu
Dan Mircea Alexandru
AMR 5 saptamani
http://community.webshots.com/user/oana_du
ely2304 spune:
sal fetele...ce mai faceti?
GATA TREABA...am facut curat,am montat,asezat..bla-bla..
laura.o:LA MULTI ANI si din partea noastra cu intarziere!sa fiti sanatosi,nastere la termen si bb cuminte!asteptam numele lui GUGU!
carla:sa o stapaniti sanatosi(masina)cat mai multe bucurii si plimbari placute!
deea:vazut pozicile..felicitari pt burtik frumoasa!
clody:vazut si pozicile tale,frumoasa rochita..la fel si mamicutza!
NICURATZE,IOANA,LAURAA,SERIALBASTRE,BBVOICU,MIRUTA,ANAELA...RESTUL FETELOR VA 

am citit din urma dar k de obicei nu am retinut mai nimic...ink am neuronul obosit...ieri seara m-am asezat la nani la 20:30 si m-am trezit azi-dimineata la 09:00..va puteti imagina ce obosita eram..am dormit bustean..cred k la fel voi face si asta seara!vroiam sa va intreb despre contractii,cate dintre voi le aveti(dureroase,nedureroase)personal va pot spune k am destule..nush dk e bn sau nu..vroiam sa stiu si despre voi..din ce am citit am obs k voi va confruntati cu umflarea mainilor,a picioarelor..monentan nu am mari pbl,2-3zile s-a intamplat si la mine(la maini)dar am considerat k este din cauza oboselii,ce sa va mai spun..am adaugat pozicii,cu unele lucrusoare pe care le-am montat si asezat,restul le am ascunse prin sifonier,pe sifonier chiar..k nu mai stiu cum sa le asez!camera de oaspeti nu o pot modifica momentan,k dk vin ai mei(mama,tata,fratele,cumnata)nu am unde sa-i cazez..asa k tre sa astept sa asez camera bblinei definitiv!
ufff suntem in urma cu semnatura...se vede k nu am mai bantuit pe aici..
ely 35+ sapt
....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
http://bd.lilypie.com/Yf15p1.png
ely2304 spune:

tuturor care purtati nume de flori..multa fericire,sanatate si indeplinirea tuturor dorintelor!

ma duc sa schimb semnatura,voi reveni cat pot de curand,cu pozici noi(cu pepenashul,care a crescut nu gluma)...va urez un week-end placut tuturor...PASTE FERICIT celor care sarbatoresc duminica aceasta..
multi 

iar fetelor dk v-am omis va rog sa nu va suparati sunt ink obosita,nu am tinere de minte si nici rabdare suficienta sa ma apuc sa citesc de la capat!
UITASEM:BUN VENIT LA 9-A MAMIK(nu-mi aduc aminte nick-ul..scuze)SARCINA USOARA IN CONTINUARE SI LA TERMEN!![]()
MARIA,OANA.DU,STRUNFITA,ALEXSIMATEI,DANA.MI,OANAALEX,ALYNTA,COSMINICA,
ALINUTZA,BLUE,MADA,RAMONA.P...

ely 35+ sapt
....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
http://bd.lilypie.com/Yf15p1.png