Licurici de ianuarie-februarie 2009 (11)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

cami eu am mers pe olari si am luat de la ei o lista cu ce acte imi trebuie inclusiv un formular care tr completat/stampilat de firma; faa naspa e ca azi nu mi-au primit dosaru ca vezi doamne formularul ala e de tip vechi si acu au altele... mam enervat ca e aceeasi marie cu alta palarie dar o sa ma duc luni sa le depun (asta dupa ce mai intai am vb cu contabila ca ma gnadeam ca nu a completat ea bine);

bebelusi sper sa nu fie racit... eu il port pe robert in sling wrap si la fel afara stam cam 4-5 ore in zilele cand nu lucrez si in zilele cand lucrez iese o ora cu sotu si mai ies eu cu el 2 cand vin;

alina2007 eu stiam ca tr sa folosesti ser sau marimer inaine de batista bebelusului tocmai ca sa inmoaie mucisorii si sa iasa mai usor..

ciufik sunt perfect de acord cu motivele tale...

anuc e de coma soacra ta... da nu e va e cald cu 25/27 de grade in casa?

miere lasa ca matele transmit energii pozitive... .

dark noi am tinut baiatul in cos doar o luna si ceva pt ca respectivul cos avea 74 cm lungime si 45 latime si cand piticul a facut 57-58 de cm deja nu mai statea bine acolo... si eu duc doru la cos... ca acum in casa il pun ba pe locul de joaca, ba pe un balansoar... da cosu era tareeeee practic...

leditia felicitari pt mutarea in casa noua; roxana ce mai face, dc ce nu mai intra?

selene a gasit tatal dariei de lucru?

venerata vreau si eu o matusa ca a ta... eu ma gandeac cu neplacere ca tr sa incep sa caut bona ... tot aman momentul dar bb creste si nu mai pot lucra de acasa prea mult ca vrea mult mai multa atentie... in plus acum merg dor 2-3 zile pe sapt la birou cam 6 ore si sta cu sotu sau cu mama dar in curand va trebui sa ma duc zilnic; si mama si scoacra lucreaza asa ca tr sa gasim bona.. chiar , fetele care va intoarceti la munca mai repede, cat mai costa o bona?

irina ai mai vb cu Naty? care aveti nr ei il vreau si eu...

noi suntem bine, avem 2 luni jumate, 6300 kg si 63 cm... dupa rotarixul ala scazuse ceva pofta de mancare dar acum pare sa fie iar ok... el nu are inca program, asa in mare primul somn de seara in tine intre 4 si 6 ore si de regula noaptea se scoala intre 3 si 4 si mananca doar la un san si apoi se trezeste intre 6 si 7 si nu prea mai doarme pana spre 10-11;.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor am vb cu Naty la telefon. Este putin ingrijorata de cea mica pentru ca nu prea ia in greutate si a inceput sa o doara iar burtica. In rest sunt bine dar nu au calculator sa poata vb cu noi.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Salutare la toate fetele,mai intru si eu din cand in cand, nu reusesc deloc sa ma organizez, cand am ceva timp liber ori mananc, ori gatesc sau fac curatenie, forum iok.Bebeii sunt sefii nostrii acuma, ei ne organizeaza timpul .
Dark cumpara cu incredere patutul ca e foarte practic.Am si eu unul si sunt foarte multumita de el.Daria doarme in timpul zilei in el, acolo o schimb in chaging pad,ocupa putin spatiu si il poti lua cu tine peste tot.Am vazut poze cu Lachllan, iti seamana foarte bine si mi-a placut ca statea in brate la toata lumea, e prietenos .

http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

mi-am adus aminte de o faza citita pe net:dupa ce s-au chinuit parintii sa invete bebelusul sa doarma singur in camera, dupa zile, nopti de urlete, copilul,( dupa ce a invatat sa se dea jos din patut) venea in patul parintilor in fiecare noapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Mah fetelor..de ce va stresati asa?Unele dintre noi abia am devenit mamici pentru prima data si deja emitem judecati de valoare ca e bine asa sau asa! Ce naiba? Deja o dam in ceea ce eu urasc "babisme"! Nene..fiecare face cum crede ca e mai bine pentru copilul lui. Ca face din carti, ca face din instinct, ca face ca asa i a zis nu stiu care..ASTA E..fiecare are alt sistem de valori. De ce sa ne suparam aici una pe cealalta ca nu suntem de acord cu ce a zis cutarica sau cutarica? Daca simtim ca unele sfaturi de aici ne pot ajuta in noua noastra meserie de mamica bine, daca nu..trecem mai departe. Hai sa nu ne mai suparam aiurea ca uite...bebelusii cresc ca din apa oricum...hai sa ne bucuram de fiecare clipa alaturi de ei..si e asa frumos si afara!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

si eu aici
bai fetelor,pai de ce nu mi-ati zis ca nu e asa de greu singura cu bebe,chiar ne intelegem bine si imi place. dimineata imi zambeste mie acum.
booon,acu' sa va zic: noi iesim la plimbare,agtim impreuna,cam tot facem impreuna,ii place sa ma vada,mai ales daca o deranjeaza ceva(ex.ieri). ieri toata ziua mi-a fost maraita,nu facuse kk de 1 zi si seara am ajutat-o putin,nu mai e la fel ca in primele sapatamani,asa moale(hihi sa fiu mai precisa),incepe sa fie mai tare si sarcuta s-a chinuit tare tare si a umplut 3 pamapers-uri,bine din vina mea,ca eu tot credeam ca a terminat si dmonisoara se tot concentra de a golit tot tot. azi dimineata la fel,dar de data asta singurica a putut face si tot asa mai format. sper sa nu va fac ,e normal ca tot asa papam.
am realizat de ce plangea Ana asa de tare,cand era si mama aici,nu o puneam la somn cand dadea semne de oboseala( degeaba am citit emaiulul de la voi cu somnul bbilor) si o tot stimulam,fara sa vrem,sa se joace,sa gangureasca...sa,sa...,iar seara pe la 7 incepea showul de plans ,criza de plans pana o adormeam in brate. Acum ,o pun la somn,si daca doarme 30 de min,se trezeste zambind si nu mai plangem asa de tare...na,la urmatorul bb o sa fiu experta
Am observat la ea ca isi strange manutele la piept si tremura (de bucurie zic eu) cand ma pregatesc sa ii dau titi,cand ma vede ca imi ridic bluza si desfac sutienul tremura si scote un sunet de ihihihih...mai face asa si cand vrea sa adoarma si isi scapa suzeta si pana i-o dau face la fel. e tare
la ora 9 seara pica lata de somn,rar cand ajung la 10 pm,asa ca la 2.30-3 se trezeste pt papa,somn pana la 5-6,papa...no de aici eu sunt fff obosita,asa ca profit ca pleaca cristi si o asez langa mine pana pe la 8 dimineata cand ne ridicam,papam,jucam si dormim. chiar imi place programul asta,o sa isi scoata ea si masa de al 3(care e dupa 5 ore de somn deci nu ma pot plange) si vom fi mai bine.

si acum sa va zic, nu parerea mea despre dormitul cu copiii in pat,
ci despre o prietena de a mea care a dormit cu baiatul pana la 2 ani in pat,fara tata. baiatul e ffff mamos,plange cand se trezeste si nu o vede,se incalta cu pantofii ei(sa fiu ca mama) si mai e si matait. a facut foarte urat cand l-au culcat separat,acum doarme cu sora lui care trebuie sa iltina in brate ca sa poata adormi.
mama recunoaste ca a gresit ca la prea mamosit. sa vedem acum,ca urmeaza sa vina bb cum va reactiona...

hai pupici ca merg la bucatarie,profit ca doarme fata

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetelor nu e bine sa ne contram ... fiecare isi spune parerea ... suntem si in post...eu invat de la fiecare dintre voi cate ceva .. asa ca am nevoie de pareri diferite ...

ledi mercic de intrebare ... daaaaaaa ... suntem acasa si e bine tareeeee ... sunt destul de obosita dar multumita ....

irinac tu pe unde esti azi?

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Dragele mele, eu n-am vrut sa va supar!Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

ingrid

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Buna fetelor!

Azi am avut zi de aranjat dulapurile, dar nu am reusit sa termin , mai am de rearanjat dulapurile fetelor sa mai sortam hainitze care au ramas mici. Am fost un pic afara, ca nu a fost vremea prea dragutza cu noi.

Bebelusi sanatate lui Bladutz si sa speram ca nu e racit. Un mare mare de la noi.

Naty multa sanatate micutei.

Sunt intr-un totul de acord cu justme25

Cami bine ai revenit acasa

venerata imi pare rau ca ai avut probleme. Sa dea DD sa fie bine de acu incolo

Va pupacesc pe toate, ca fug sa fac baitza la pitika.

Revin.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput