Licurici de ianuarie-februarie 2009 (11)
Raspunsuri - Pagina 6
Alina1976 spune:
Ingrid , nici noi pe tine. Eu ti-am spus parerea mea de mamica mai ales ca am experienta de la primul bebe si am prietene care sunt mamici si care au facut altfel si care acum se chinuie si se supara ca nu au facut ce trebuia la momentul respectiv. Eu am fost foarte bine intentionata si iti vreau binele si tie si lui bebe...tu sigur ca o sa faci cum vrei/simti...etc.
Patricia, multumim de vesti de la Naty! Chiar ma gandeam ce o fi cu ea......Bebe Vladutz ce face? Cum e? Ce ti-a zis DR??
Lisa, ma bucur ca esti OK si ai trecut cu bine peste prima zi singura. Multfa bafta in continuare in meseria de mamica...dupa parerea mea, una din cele mai grele
Cami, ma bucur ca sunteti bine!! UFF, ce greu cred ca ti-a fost...dar uite ca a trecut acum. Multi lui bebe!!...si lui mami evident
SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
alinuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mara95 mi-am adus aminte de o faza citita pe net:dupa ce s-au chinuit parintii sa invete bebelusul sa doarma singur in camera, dupa zile, nopti de urlete, copilul,( dupa ce a invatat sa se dea jos din patut) venea in patul parintilor in fiecare noapte. |
hahaaa
chiar ma pregateam sa va zic
Teo de la 6 luni doarme in camera lui (nu a dormit in patcu noi niciodata, in schimb in prima saptamana de viata imi amintesc ca dormeam cu mana printre gratiile patutului lui care era amplasat langa patul nostru), la inceput (pana la un an si un pic) in patutzul de lemn mic cu gratii, apoi in pat normal de o persoana.
ei bine... de atunci, uneori dimineatza, in jur de 6, 7... tzup in pat cu noi (fara sa planga, pe shest, nici nu-l simt cateodata) ...langa mami zice uneori ca vrea in locul lui tati, desi nu-l da la o parte..deh complexul Oedip!...
il primesc cu drag si dormim in cotinuare inca o ora si un pic
cum ar fi acum, cand andu are patutul inca langa al nostru sa-i refuz asa ceva... nici prin cap nu-mi trece
Cred ca atunci cand il vom muta si pe Andu in camera lui Teo, care va deveni camera lor...asta e, o vor imparti... isi vor face veacul acolo...sau tzup tzup amandoi gramada peste noi
ii vom primi cu drag (chiar mi-e drag de el cand vine tzup tzup alergand si pitulandu-se langa noi), dar asta nu inseamna ca vom face un obicei si ii vom muta in camera noastra...
vrem si noi intimitatea noastra....macar cat dorm picii
Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
RalucaAlexa spune:
Buna seara si bine v-am gasit in casa noua!
Vad ca toata lumea se-ndeletniceste cu crescutu! Imi pare bine ca sunteti bine! Ne-a fost dor de voi!
Facem si noi 3 lunisoare maine! Nu-mi vine sa cred ca minunea asta mica exista de 3 luni!! Avem 64-65 de cm si 6 kg. Am fost un pic raciti, dar ne revenim.
Va pupam si speram sa va vedem mai des! :)))
39+ cu Matei Teodor
miscaretu lu' mama :)
AMR sau N-AMR :))))) !!!!!!
micola spune:
Eu daca as avea unde, i-as amenaja camera lui si cand ar renunta la masa de noapte l-as muta acolo, singurel...daca nu i-ar placea sa stea singur,l-as lua cu noi fara probleme. Dar cum momentan nu avem la dispozitie decat o camera...nu am de ales. Cand o fi tati de acord cu credit..ne-om lua si casuta noastra, pana atunci asta e...
Fetelor, cateodata stau si ma uit la Alexutz si parca nu realizez ca a iesit din mine...Ii zic ca e "minunatie pe pamant", "norocul lui mami" " visul lui mama implinit"(asta-i place cel mai mult imi trage un zambet de ma topesc toata .
in seara asta, inainte de baie ne-am certat un pic, ca statea goga cu ochii pe televizor si i l-am stins si a inceput sa ma certe pana a dat-o in plans de s-a inrosit tot la fata...abia l-am potolit, punandu-l la geam...Avem deja personalitate puternica, ce sa mai...Nu mai uit cum facea la san cand am inceput sa-i dau completare...ca nu vroia sanul...ca si acum cu biberonul, bine ca nu l-am mai incercat, ca se satura de la san.
Asa ca,decat sa ne contram pe aici, mai bine sa ne uitam la puiutii nostri care cresc pe zi ce trece...si de la o zi la alta ne ofera noi surprize placute :)
poze noi cu Alexutu meu pe contul comun
toate mamicile si toti licuricii
de Alex 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! !!
ada_coman spune:
Bine ai revenit RalucaAlexa Pupam Puculin Sa creasca mare mare si sa fie sanatos. Gata tortul?
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
Anuc spune:
Bai nene, ce-i aici? revolutie?
Hai sa va zic si experienta noastra cu dormitul...avem doar 2 camere si vrand-nevrand, dormim cu copiii. Ioana a dormit in patutul ei pana pe la 4 luni. Apoi a racit si am luat-o in pat cu mine ca fornaia si mi-era frica sa nu se inece in somn. Dupa aia a venit obisnuinta..a noastra, ca pe ea inca o mai puteam corecta. Stiu ca nu am facut bine, ca ideal ar fi fost sa doarma singura intr-o camera a ei, dar asta e...ma simt asa de bine cu ea langa mine noaptea, ca-mi lipseste enorm cand doarme la bunici. Filip doarme in patutul lui, dar facem glume ca bine ca e patul foarte mare si mai incap vreo 2-3 copii in el.
In curand (sper) ne vom muta la 4 camere si fiecare va avea camera lui. Problema nu cred ca o sa fie Ioana (de obisnuit sa doarma singura), cat ca va trebui sa ma dezobisnuiesc eu...cred ca la inceput voi dormi in fata usii lor...
Eu am avut camera mea de la inceput, dar imi aduc aminte cum o rugam pe mama sa doarma cateodata cu mine...Concluzia e ca fiecare face cum crede, simte, poate, vrea...copiii sa fie fericiti, asta e tot ce ne dorim toate!
Bebelusi, cum e Vladut? Sper ca sunteti bine!
Porumbita, azi am avut doar 24 de grade in casa si a fost super. Nu au mai dat astia caldura in calorifere si bine au facut ptr ca eu nu am repartitoare si pana acum nu mai puteam de cald.
Anuc cu Ioana mica si BB Filip
ada_coman spune:
Fetelor, ce-i cu linistea asta? Toate ne uitam la Dansez pt tine?
Bebelusi ce face Vladutz?
Raluca Puculin a se citi Piculin.
Ingrid stai linistita. E bine sa ne spunem parerea. Daria mea doarme singurica de la 3 luni. A avut momente cand adormea la noi in pat si o mutam eu la ea in patut, pana cand nu a mai vrut, asta pana la 1 an. Acu doarme doar la ea in patutz. Karina doarme la ea in patutz, dar la noi in camera . Astept sa mai creasca fetele ca sa le pot culca impreuna. Imi iubesc copiii enorm de mult si le vreau doar binele, ca toate mamicile de altfel. Nu cred ca exista cineva dintre noi care sa nu simta la fel.
Noapte buna!
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
bebelusi spune:
Am fost la doctor si ne-a zis ca nu avem nimic la plamani si nici rosu in gat. Ne-a dat un spray cu care sa ii dau de trei ori pe zi in nas dupa ce ii curat nasul cu batista sugarului. De asemenea ii bag si un supozitor de paracetamol de 3 ori pe zi. In seara asta a tusit de 3 ori la rand dar sec, sper ca se innecase cu ceva. A zis ca daca tuseste sau face febra sa ii dau augumentin.
Doamne ajuta, sper ca suntem bine ca am niste emotii de nu mai pot.
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
micola spune:
bebelusi, lasa ca o sa fie bine totul!
Anuc, ce familie frumoasa
de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! !!