Licurici de ianuarie-februarie 2009 (11)
Raspunsuri - Pagina 7
Anuc spune:
Bebelusi, bine ca nu are rosu in gat. Doamne ajuta sa treceti cu bine si sa nu fie vorba de antibiotic. Ce spray v-a dat ptr nas? Eu sunt interesata ca muci dimineata avem in continuare...cred ca i-am primit la pachet odata cu copilu'....
Am pus cateva pozici pe contul comun
Anuc cu Ioana mica si BB Filip
ada_coman spune:
bebelusi trec ei si mucii, bine ca nu e nik grav. Doamne ajuta si multa sanatate de la noi.
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
ada_coman spune:
Vazut poze cu Alexutzu de micola Sa creasca mareeee si sa fie sanatos.
Anuc sunteti o familie implinita Bb Filip e un scump, iar Ioana e deosebita Multa sanatate de la noi
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
Anuc spune:
Micola . Tocmai l-am vazut si eu pe Alexutzu . Mama, ce oaches e si ce plete are! Al meu inca are pufulet...galben
Lisa, dragalasa foc bebelina ta cu tichiuta aia!
dark, ce haios Lachlan a 'muncit' tare la jucariile alea pana l-a luat somnu'..
Selene, Dariuta e fetita mare si frumoasaaaa...
L-am mai admirat pe Lucas mic al lui Asparagus...mai dar ce poze artistice aveti...va pricepeti...
Bine ai revenit Raluca, vrem sa stim mai multe despre Piculin
Anuc spune:
Multumim Ada! Si voi sa fiti sanatosi. Asa e, suntem fericiti atata timp cat sunt copiii sanatosi si ii vedem razand. Si voi sunteti impliniti, cu doua fete superbe! Chiar asa, ma intreb cum e cu sora mai mare asa mica cum e Daria. Ioana mea e mai mare, intelege mai mult acum...Daria e micuta si ea..te descurci usor cu ele?
micola spune:
Multumesc de complimente in numele lui Alexut
Toti bebeii de la odiseea noastra sunt asa de dragi si de scumpi si de frumosi, numai buni de pupat pe falcutele lor scumpe! sa le dea Dumnezeu sanatate,lor si parintilor lor.
Fetelor, va pun aici ceva frumos, gasit pe un site despre alaptare: http://w w w.alaptare.home.ro/ (stergeti voi pauzele deinte www-uri)
Pe asta; lume am venit plangand,
Sunt asa de mic, gingas; si plapānd.
E prea multa lumina si e asa de frig,
Sunt singur fara tine si mai tip un pic.
Dar n-o sa ma supar sa stii,
Daca tandru m-alinti si īn brate ma tii,
Si din somn ma trezesc si prind
Sānu-ti cald ce pe obrajor il simt.
Iar daca m-agit, caut si mi-e sete,
Sa ai rabdare, māngaie- ma cu blāndete,
Laptele, caldura si dragostea ta sa mi le dai,
Atāt īti cer mamico,de la tine īn dar,
Si īti promit ca nici n-o sa mai plāng,
Mamico! Da-mi odata sa manānc!
de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! !!
lisa79 spune:
micola ooofff,e asa de adevarat. ii multumesc lui Dumnezeu ca pot s ao alaptez pe Anuta.
eu recunosc,ma uit la dansez pentru tine
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
mara95 spune:
buna dimineata! vad ca sunt prima de azi. noi , ca de obicei, nu avem somn dimineata.
sunteti invitate la o , cu sau fara cofeina.
anuc, exact ca tine am patit si eu cu flavia.sa fie sanatosi si doar asta sa fie problema!
ada_coman spune:
Buna dimi fetelor!
Sa uram La multi ani! sarbatoritilor de azi:
Matei Teodor (Piculin) bb de RalucaAlexa
Florence Maria bb de Eli
Antonia Ioana bb de cami_antonia
Liviu Stefan bb de Venerata
Mara saru'mana de , dau si eu un rand . Nici noi nu avem somn, asa e in fiecare dimineata, dar de obicei stam cumintele in pat ca sa n-o trezim pe Daria.
Anuc asa e, suntem fericiti toti 4. Cu fetele ma ajuta mama. Daria este un copil fff bun, a acceptat-o pe Karina din prima clipa. Insa e si ea mica si uneori simt ca cer prea mult de la ea E asa scumpa, tot timpul o cauta daca nu o vede si striga "A Bibi?" si cant o vede zice "iti Bibi".
Va urez un we placut! La noi e urat si ploua.
Daria
Karina
POZE
deliafairais spune:
buna fetelor,
si davidutzul meu are muci...gramada...bagam ser, aspiram, bagam ser, aspiram...
l-am si auzit sa tuseasca...dar doar in somn...sper ca se ineaca cu muci...altfel va trebui sa incepem aerosolii din nou.
febra nu are deloc, poate e doar o perioada de muci, ca a mai avut dinastea. il mai las o zi, doua, si chem dr.
legat de dormit, david adoarme singur in patut seara, deci nu il deranjeaza sa doarma acolo, dimineata dupa ultima masa il tin in pat cu noi ca doarme mai mult asa. dar daca nu i-ar placea in patutz, si eu l-as tine cu noi in pat.
puiutzul meu are 13 saptamani!