Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (318)
Raspunsuri - Pagina 19
maraki spune:
Hahaha Bianca, cum ce religie avem??? ortodocsi draguta. Pana azi nu stiam ca exista nurofen supozitoare pt copii, ma chinuiam cu siropul care-l lua pacalit in timp ce manca. Vitamine am rezolvat ca am gasit tablete, sant foarte bune Sanostol. Anul trecut a cumparat medicul nostru de familie de la farmacie( nu se dadea fara reteta ) era sirop Sanostol dar nu am reusit sa il dau pt ca il varsa cum il simtea. medicul nostru a spus ca asta e cel mai bun din farmacii.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Biancas spune:
Maraki, la noi nu sunt supozitoare nurofen, doar supozitoare paracetamol.
Dani nu isi face greata de la nimic, niciodata nu mi-a vomat copilul asta doar cand a avut intr-adevar probleme la burtica si asta de vreo 2-3 ori de cand s-a nascut. Prietena mea spunea ca are un stomac de otel
.
Vai ce lene imi e sa ma apuc sa fac bagaje...copiii vor sa mearga in parc...cred ca ii las pe ei sa mearga, eu imi fac treaba si apoi merg si eu.
Dupa masa faina sa aveti, spor la treburi
.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
asteryaro spune:
Maraki, asa o fi, dar... asta-i situatia. Asta sa fie pacatul meu, ca azi si maine fac treaba in casa.
AM fiert ouale, astept sa fiarba vopseaua, sa le inrosesc. Cred ca-i prima data cand respect traditia, lucru care ma bucura mult. Chair daca n-o respect din alt punct de vedere.
Deseara m-a convocat maica-mea la tara, sa-mi iau jumatatea de miel. Sambata dupamasa cred ca il gatesc, sa vedem ce idei imi mai vin.
Azi i-am cumparat lui Razvan cartea Junglei (Prima parte) si este super fain filmul realizat, merita banii, si are 2 dvd. I-am mai cumparat o pijama de fetite, ROZ, abia astept sa-l imbrac cu ea... o camasa, niste tricouri, o geaca subtire de primavara (astea de la Takko).
Cam atat, merg la treaba, mai revin sigur.
Noi nu plecam de Pasti nicaieri, asa ca cine se inscrie la DC zilele astea?
Kiki si
Nicolae-Razvan (31.01.2006)
poze (1),(2),(3),(4)
maraki spune:
Mie mi-a facut socrosenia oua rosii, inca am intrebat-o pe la 13.00 cand ne.am intors de la dr. daca le.a vopsit si am mai spus si Bravo
ca a fost harnica de dimineata.Miel mananca doar Giorgos si vom avea gata gatit de la socrosenie( asta de >Craciun si Paste, nu a dat never vreo pulpa cruda sa o gatesc eu, pune la pachet cand plecam de la ea )
Astery, cand era mic mai mergea sa.i cumperi roz, acum s.a marit baiatul, lasa-l sa inceapa sa faca diferenta la culori pt fetite si baietei.Fii-miu mai lua bentita mea sau agrafele si incerca sa si le puna dar eu spuneam imediat ca numai fetele isi pun,baieteii nu.Nici noi nu plecam, voi fi pe aici![]()
Bianca drum bun si sarbatori fericite 
cu timp frumos ( desi au spus la stiri adineauri ca maine va ploua )
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Cartea junglei este super tare 

Cred ca l-am vazut de vreo 40 de ori
dar tot imi plac melodiile si Angelo stie absolut tot ce urmeaza.Vezi ca e si Cartea junglei 2.
noi ne uitam in greaca
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:

eu m-am tuns....putin cam scurt dupa mine, lung dupa Clau
. va vedea el cand il voi spala ce scurt se va face, mai ales ca e natural. Placa sa traiasca si timp sa am sa-l intnd.
De acolo am luat copilul si la party cu noi. naspa de tot pt. adulti...au facut diferite jocuri, au avut animatori (ca la o onomastica), au implicat si parintii....numai burtoase am iesit la podium
. Grupele mici nu au avut chef de act. si jocurile distractive...noroc cu baloanele alea si cu cercurile. Marco era calare pe copiii care vb/cantau la microfon sa prinda si el microfonul. a si cantat la un moment dat "Iepuras coconas".
au primit cadou cate-o carte in 3D, cu Opusele, un CD cu pozele si biscuiti pe care i-am halit eu ca muream de foame
.
L-am carat si pe clau dupa mine, cred ca a zis vreo 2 in gandul lui.
acum acasa....nu am chef de bagaje....
revin dupa ce hranesc copilul...tocmai mi-a cerut mancare.
_
Gio
26+ si Marco(06.01.2006)
poze
maraki spune:
Giova daca ar fi urcat si Clau pe scena mai ziceam sa te bombane
A vazut si el baiatul la serbare
Cred ca poze pui abea sapt viit cand va intoarceti. Mi-ai adus aminte sa fac un cd pt masina sa asculte Angelo cantecele romanesti pt copii. Am vazut-o pe Ana de Bee in drop
...
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
asteryaro spune:
Gio, sper ca mai intri si din deplasare? Daca nu, sa ne faci si noua un capitol, sa avem unde abera cu gratie, eu si cu Maraki, ca astea cam vom ramane.
Maraki, sincer? Eu il ador pe Razvan in ROZ. Mi se pare aiurea rau de tot discriminarea asta la culori. De ce??? Uite, ieri i-am cumparat pt. vara un compleu (ah, urasc cuvantul asta
, dar...) din pantalon scurt si tricou ROZ (o nuanta mai inchisa, dar tot roz). Este clar pentru baieti, unei fetite nu i s-ar potrivi. O sa faca probabil singur diferenta intre anumite chestii... Si sa va mai spun una, si mai lata
: de cate ori iesim afara si-mi pun gloss sau ruj, Razvan vrea si el, si nu l-am refuzat never. De ce as face-o? Mi se pare haios sa vrea si el, chiar si parfum ii dau cand doreste (barbatesc, de data asta
). Adica pe scumpicii astia mici sa-i imbracam doar in negru, maro, gri si albastru? Nooooo, eu nu-s de acord. Parerea mea, nah.
Gio, sa-ti fie de bine tunsoarea, sa pui poze neaparat, sa te admiram si noi, chiar si asa scurt
. Si poze de la serbare, ofcourse!
Kiki si
Nicolae-Razvan (31.01.2006)
poze (1),(2),(3),(4)
maraki spune:
Stai ma Astery ca nu sant doar culorile astea pt baieti. Angelo are si orange, galben, rosu dar sant haine pt baieti. Tu ai luat de la fetite, e alt model, vad eu pe aici cu floricele si fire argintii/ aurii. Imi plac si mie foarte mult hainutele de la fetite dar nu pot sa le cumpar pt baiat. Mai ales pantalonii de trening sant bestiali aici, aia care-mi plac mie sant pt fete
Si fii-miu lua dermatograful sau rimelul meu si le ducea la ochi, spuneam ca sant doar pt mama
ca el este baietel.
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
asteryaro spune:
Maraki, am pus dovada