Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (318)
Raspunsuri - Pagina 20
andiaroro spune:
maraki-in 2006 combinatia roz-kaki a fost in top la barbati, asa ca alex a purtat body roz-kaki cu sosete asortate cumparate de la h&m -raionul de baieti. mai are de anul trecut tricou roz cu masini de epoca maron(la redoute-raionul baieti) si un pulover roz+bleumarin tot de la baieti h&m...ti-am spus de unde au fost cump hainele astea ca sa poti verifica, daca ai vre-un catalog mai vechi ca se poarta "pe bune" rozul la baieti...si taica-su era tare mandru cand se asorta cu baiatu... si la spital la Anastasia si-a pus numai camasa roz-sa marcheze evenimentul-a vrut sa fie traditionalist![]()
Bianca-eu vb de bomboane-bomboane-din astea nu i-am dat...ciocolata a mancat la cresa, fffff rar o patratica de la noi la gustare, un singur kinder anul trecut(primit la biserica) si fiecare ciocolatica de la mosh tot la gustare. cere cioco si apoi spune singur: dupa siesta...si primeste bucatica dupa siesta si asta-i tot. sambata fost la vanatoare de oua de ciocolata(asa e trditia aici-sunt ascunse prin tufisuri si copii le strang in cos)si a si uitat de "prada" ca nu a cerut decat unul dupa siesta din ziua respectiva...
dar ii place ciocolata-asta e cert.
taman am aflat ca a dat masina peste birmaneza ce le-am lasat-o zestre alor mei....era batrana, dar era tare simpatica
ana si alexandre (17.02.2006)
Biancas spune:
Am aparut si eu, gata cu treaba pe ziua pe azi. Am facut bagaje, pregatit una alta prin plase, am fost cu copiii in parc, le-am facut baie, uscat ,dat de mancare si somn de voie.
Maraki mersi frumos de urare, asemenea si tie
.
Astery, nici eu nu i-as da roz lui Dani. Rozul e pentru fete si tu cred ca iti doresti o fata de asta il imbraci pe Razvan in roz
. Cu ruj si alte chestii nu l-am dat never si nici nu o sa il dau. Cu parfum il da taicas-o cand se da si el (deobicei cand plecam undeva normal), si mie mi-a cerut sa il dau ca ma vedea ca ma dau dar ii spuneam ca e pentru femei si mergea la Nelu si il dadea el. Dani a purtat roz o singura data...era salopeta Sandrei de botez si tare mi-a placut sa i-o dau pe Dani si a purtat-o aia. Si asa a comentat Nelu ca e in roz
. Asa sa iti inchipui ca Sandra a avut un fas dinala intreg de iarna ce l-a purtat in 2 ierni si l-am pastrat si cand s-a nascut Dani si am facut curatenie la haine mi-a spus Nelu sa fac ce vreau cu el ca pe Dani nu il dau...era alb cu rosu.... Eu il imbrac pe Dani in rosu, ii sta super bine dar salopeta aia nu vroia Nelu sa i-o dau. Culori de baieti? Oho cate sunt...rosu, portocaliu, albastru deschis, inchis...orice culoare in afara de roz
. I-am luat o bluza lui Dani cu Thomas ii sta mortal cum e brunet.
Giova, deci n-a fost fain la party..hai pune poze cu freza sa te vedem. Si vezi schimba capitolele ca nu are cine dupa aia.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Ana...asa deci ii dai copilului cu portia dulciuri....e bine daca tine figura la voi.
Dani cere (am observat ca daca ii e foame in special) cere :
"Mami, da-mi ceva....vreau ceva..." si se apuca sa traga sertarele unde stie ca ar putea sa fie dulciuri...daca nu gaseste merge la camara si se uita pe acolo ce gaseste ca sigur gaseste ceva. Si daca nu gaseste in camara (deobicei pufuleti sau biscuiti) cere ceva...si noi ii dam deobicei ceva...o bucatica de ciocolata kinder sau depinde ce dulce avem prin casa.
Azi de dimineata mi-a cerut mar curatat si taiat bucatele si pe cand i l-am taiat si pus pe farfurie m-a intrebat daca am pepene galben si chiar aveam asa ca nu a mai vrut mar si a mancat 3 felii de pepene galben. Ii place de numa.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Giova spune:
Sorry ca nu am mai apucat sa intru, am citit ce ati scris, dar nu mai stau sa raspund. vreau sa ajung cat mai repede in pat.
ma pun sa deschid cap. nou, ca sa va manifestati in voie.
si sa ne auzim cu bine.
_
Gio
26+ si Marco(06.01.2006)
poze