Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (318)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Citat:
citat din mesajul lui asteryaro

Buna dimineata.
Azi si maine am zi de smotru si am un chef nebun .
O zi frumoasa va doresc.

Kiki si Nicolae-Razvan (31.01.2006)

poze (1),(2),(3),(4)

Astery, este Joia Mare si maine Vinerea Mare! Nu trebuie sa faci nimic, pana azi trebuia sa fi gata.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna si de la mine...M-am trezit azi dimineata la 9.30 impreuna cu Dani (el s-a trezit la 7 a baut cacao si apoi am adormit amandoi) si la 9.30 se trezeste si imi spune " Hai mami scoala-te ca e mare lumina afara" .
De la 11 m-am dus la coafor sa imi fac suvinte + tuns + aranjat si Sandra sa isi taie din varfuri. (Cosmi si eu am platit 70 lei + 5 lei...ciubuc ). Dani a ramas la sora-mea si s-a jucat cu iepurasul...le-a cumparat iepuras adevarat la copii si va dati seama ce distractie pe ei.
In rest...am pus si am facut sarmale, le-am pus in kukta ca mai bine le transport pe drum macar nu se varsa (sper) .
Silvia, lasa ca pana la urma o sa reusiti si voi cu olita. Eu nu sunt de parere ca trebuie sa lasi copilul pana e el pregatit...ca asta poate dura pana la 5 ani . Dezbraca-l si incearca asa poate poate reusesti. Cu spalatul e mai nasol...eu am avut noroc cu Dani ca nu prea a facut pe covor...ori uda numai pantalonii, ori facea pe parchet cum se juca aici in camera mare si atunci e usor de sters.
Giova, drum bun sa aveti si distractie faina. Ce bine ca stati pana marti...as fi stat si eu si mi-e o ciuda de mor ca luni trebuie sa ne intorceam pt ca Nelu nu mai putea sa isi mai faca inca un schimb de tura ca nu ii aproba, Sandra merge la scoala si probabil si prietenul nostru trebuie sa mearga la munca... Pacat...ca ne carabanim cu atatea dupa noi si stam asa putin . Ce CD-DVD cu Hanna Montana? Nu am vazut...
Astery, spor la treaba .
Cosmi, distractie placuta..deci pana la urma i-ai gasit bicicleta la Stef..super, cred ca o sa se bucure.
Sper sa fie vreme frumoasa ca acum asa au anuntat...astia sunt ca vremea ..ba zic ca ploua, ba ca va fi cald.
Am si eu o gramada de treaba si nu stiu cu ce sa incep...trebuie sa fac bagajele, sa pregatesc ce pun de mancare si mi-e frica sa nu uit ceva . Mi-am facut eu lista si cand imi mai amintesc mai trec pe lista. De abia astept sa plec...maine seara voi sta la foc de tabara...vai cat imi place
De pasti anul asta ca niciodata cam slabut ca am zis ca nu mai dau banii pe prostii le-am cumparat cam asa: La Dani un ceas cu Ben Ten (altul Maraki ca n-a fost scump si celelalte habar nu am pe unde sunt), o cutie de plastelina, un camion, o pijama cu Thomas si dulciuri. La Sandra o bluza de strada, o pijama, dulciuri si o cutie mare de bomboane Feroro Roche. De la bunici nu stiu ce vor primi si de la prietena mea cu care mergem Dani va primi o carte f faina (impreuna am cumparat-o) si Sandra un sarafan.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Buna ziua si de la noi,

Am fost la dr cu Angelo, aseara a facut febra mare, era rosu in obraji, ardea si manca-l-ar mama pe el, vorbea mult. Asa face el cand e cu febra, nu-i tace gurita. Nici nu a vrut sa manance ca se simtea rau, mi-a aratat pe la 20.30 patutul si a spus nani. A adormit in 2 minute iar eu am stat langa el pana am vazut ca.i scade febra. Dimineata s.a trezit tot cu febra mare, nurofenul nu am apucat sa il dau pt ca a vazut lingurita in timp ce manca, si-a facut sila fara sa guste macar din sirop si a varsta ce mancase pana atunci. I-am pus un supozitor cu paracetamol si am plecat la dr. Sant multumita ca ne.a dat nurofen supozitoare in loc de sirop, nu a gasit nimic la consultatie si nici vitamine nu a vrut sa ne dea La farmacie am intrebat de vitamine pt 3 ani si ne.au dat Sanostol tablete, cate 1 pe zi. Sant pastile care se sug dar eu le fac bucatele si i le dau in crema de branza, este usor pt ca nu se prinde Biiine ca am rezolvat cu vitaminele dupa atata timp, medicii de aici nu vor sa dea si chiar nu-i inteleg pt ca in cazul lui Angelo care nu prea mananca ce ar trebui, este slab la 108 cm si 14 kg, ar fi fost obligati sa dea niste vitamine nu? Sper sa se vada efectul cat de curand si sa inceapa si al meu sa manance.
Giova drum bun si Paste fericit
Cosmina si voua drum bun si Paste fericit
la restul fetelor!

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Maraki...lasa draga ca se poate face curatenie si azi . Crezi ca copil de 3 ani tine curatenia? Acuma faci si peste 2 ore e plin e jucarii . Stii si tu cum e.
Astazi se vopsesc cica ouale..mi-a spus soacra-mea de cate zile ca cica asa e traditia dar habar nu am avut (a zis si Astery ieri) La mine in familie cand eram copil se vopseau sambata dupa-masa.
Ana si nu iti cere dulciuri Alexandre? Nu a mancat kindere? Alea nu au multa ciocolata si cacao.
Dani e innebunit cu ursuletii de la Haribo sau Fruitella. tare mult ii plac, daca ii dau o punga dinaia mare ar fi in stare sa ii manance pe toti

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Bianca macar sa aveti timp frumos sa nu va stinga ploaia focul de tabara Noi inca nu am ajuns la magazine, vroiam o salopeta de blugi trei sferturi si pantofiori sport putin decupati cum i.a avut pe cei de anul trecut. Au tinut foarte bine aia, am luat doar doua perechi toata vara( identici ca erau foarte practici )

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Maraki, pai sa iti duca Robert de aici niste vitamine. Minimartienii am auzit ca ar fi bune. Si acum adica medicul v-a dat supozitoare de paracetamol? Tu daca mergi la farmacie si ceri supozitoare nu iti dau? Ciudat...sa iti cumpere si dinalea de aici si Novocalmin pt febra ca sunt bune. Numai sa se uite la termenul de valabilitate sa fie cat mai mare. lui Angelo sa ii treaca febra...sigur il incearca o raceala ca vremea asta e tare inselatoare si vantul asta sufla cam rece. E inalt bine Angelo si eu ma bucur ca piticul meu a ajuns la 98 cm

Mergi la inceput

Eu ziceam de curatenia generala, aia trebuia sa fie gata pana azi.Astazi se vopsesc ouale iar cine nu apuca, se pot vopsi sambata, in nici un caz vinerea. asa se spune....

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Dar voi credeti ca am facut curatenie generala asa cum imi propusesem? Nuuuu...mi-au ramas o gramada de restante dar asta e....oricum nu se vede

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Maraki ieri chiar m-am gandit la tine...a fost Nelu cu Dani pe afara pana am fost eu cu Sandra la dermatologie si a venit acasa cu un set de Ben Ten care contine (un omitrix -tot un fel de ceas la care i se schimba fetele, un ceas care arunca discuri si un Ben Ten-cam asa de 2 palme). Si tin minte cand i-am cumparat al doilea ceas ai intrebat ca iar i-am cumparat? Pai naiba stie pe unde sunt prin casa...prin cutii si atunci vrea altele noi. Si Nelu nu stia ca eu ii luasem de pasti ceas cu discuri asa ca i-a indeplinit copilului dorinta si i-a cumparat setul asta. Si saptamana trecuta setul ala cu Bakugan . Toate poftele i le face taica-so` . Dani a primit iepurasul cu varf si indesat

Mergi la inceput

Maraki, tu ce religie esti? Dar Giorgos? Voi nu ati avut pastele nu?

Mergi la inceput