Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (318)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bianca ce m-ai distrat cu articolul cu parintii obezi. pai ce sa mai zic de noi atunci? Clau slabanog, eu normala la momentul conceperii lui Marco. de aceea e asa cum e, sa nu-mi fac sperante mari de ingrasare. asa o fi si Edy, poate cu vreo 2 kg mai mult decat marco la varsta asta...ca am mai crescut si eu si tat-su'.
Cristina m-am catarat normal, dar nu foarte sus. marco stergea partea de jos a geamurilor, eu cea de sus. Nu-mi ridica nimeni statuie, dar nu pot sa le las neterminate. Clau cica imi face mobila de bucatarie, m-am scos.
Maraki impozit pt. catel? e greu acum la inceput, ii veti simti lipsa, dar e spre binele familiei.
Nici eu nu am auzit de lichid de la raceala...e prima data cand aud asa ceva. Bine ca ati descoperit cauza, ca nu e grav si ca trece dupa cateva zile de Nurofen.

am vb. cu mama, la ei in fata blocului s-a facut parc pt. copii. e nebunie ce galagie se auzea acolo. ce fain ne vom odihni noi cu copiii urland la geamul soacra-mi. dar ma bucur pt. marco...il putem lasa si singur acolo, are cine sa se uite de pe geamuri: mama, soacra, bunicii, matusa....ar fi privit la fiecare miscare si din orice unghi.

_
Gio25+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Nici eu nu am auzit de lichid din cauza racelii..habar nu am ce sa fie.
Si pe Dani l-a durut piciorul sambata toata ziua...s-a trezit de dimineata s-a dat jos din pat si a inceput sa urle de durere...credeam ca a facut carcel dar imi arata ca il doare laba piciorului. Apoi toata dimineata a stat in pat si s-a uitat la TV spunand ca il doare piciorul...apoi am plecat in minivacanta...si s-a tot plans el ca nu poate calca, l-a dus Nelu si in brate si pana a doua zis nu a mai avut nimic. Nu stiu ce a fost dar i-a trecut.
Astery haha...nu cred ca ti-ai dori sa mai fi bb mic Stii tu...si la scoala era bine daca nu trebuia sa inveti. Si oare de ce toti copii isi doresc sa mearga la servici? Deaia ca nu au de invatat .

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Da Giova, la fiecare inceput de an am platit 80 euroi impozit, daca intarziam aveam penalizari de la o luna la alta. Faza e ca nu am avut din ce sa platim anul asta, eu nu am pardesiu, pantofi, bluze,etc. Am o gramada dar nu-mi vin si doar nu ies afara in chiloti cu speranta ca voi slabi

Poate ne lamureste Silvie cum e cu lichidul ala....manca-l-ar mama pe el de baiat

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Maraki, as iesi si eu in chiloti afara, de-ar fi vreo speranta sa slabesc !
Pe care baiat sa-l mananci mai ?
Acum il mai doare piciorul pe Angelos?

Kiki si Nicolae-Razvan (31.01.2006)

poze (1),(2),(3),(4)

Mergi la inceput

Pe al meu Inca mai schioapata, abea diseara-i dau nurofenul.

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Giova...hehe daca ar fi asa ce bine ar fi...nici parintii mei nici unul nu au fost grasi...la batranete au mai pus pe ei...mama mea dupa ce a facut infarctul la 46 ani dupa aia a inceput sa puna pe ea..probabil o fi fost si menopauza de vina.. Bine ca v-a facut parc acolo dar e nasol pt oamenii care stau acolo. Cred ca nici termopanele nu atenueaza asa zgomotul copiilor din parc.

Maine e zi de mers la picina

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Bianca, eu daca inchid geamurile, se aude foaaarte putin zgomot de afara. Sant foarte bine antifonate ( asa se spune ? )cred ca da...foni inseamna voce, anti-impotriva....

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Maraki...tu stai la cucurigu sus...parca la etajul 8 nu? Dar daca parintii Giovei stau la etajul 1 sau 2...si parcul e in fata blocului se cam aude...
Eu am fost in parc la mine cu copii si de jur imprejurul parcului sunt blocuri cu 4 etaje. Sincer ii compatimesc pe oamenii aia ce galagie au zilnic in casa...cate aud mai ales vara daca mai deschid geamul . Si seara merg tinerii in parc...fumeaza, beau...asta e boala veche cu tinerii..si la noi in parc asa era cand eram copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Acum am ajuns si eu la Pc am fost in parc si cu treaba toata ziua, am mai inceput un mesaj dimineata cu meniurile dar s-a trzit Alain si am renuntat.
Maraki habar nu am de ce vb tu, stiu de bursita la articulatii, adunarea lichidului dar stiu ca numai de la traumatisme apare si se retrage singur. Jean-Paul e la tenis ca a fost cu noi in parc, il intreb cand ajunge acasa daca stie el mai multe iti spun.
Cristina i-am aratat filmuletul cu Razvan la olita si lui Alain a zis ca bravo baiatul ca e cuminte dar el nu vrea olita eu il duc la Wc la intervale regulate si desi mai avem rateuri vad progrese...scapam si noi cumva.
Giova eu am purtat tocuri la o nunta in luna a cincea parca am crezut ca mor am urca desculta scarile...noroc ca era noapte. Chiar o sa caut pozele de atunci ca le aveam scanate sa va arat ca eram mai slaba atunci .
Si eu am o multime de haine care nu imi vin dar nu imi iau altele si pace nu vreau sa trec la alta marime daca nu slabesc o sa umblu in o pereche de blugi care mai imi sunt buni si vreo 2 perechi de pantaloni dar azi am mai gasit unii care nu imi veneau si vad ca asa incet incet poate imi revin si eu....
O sa intru mai deseara sa va scriu retele ca acum nu am timp, Maraki cand aflu ceva intru sa iti scriu.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Distanta intre blocuri e mica, parca nu e destul loc pt. parc. Pana acum, acolo erau gradinile celor din blocul bunicilor/soacrei. Primaria le-a desfintat si au facut parc....soacra si bunicii stau la etj.1. Noi dormim la soacra. mama e la etj.2, dar parcul e lipit de blocul soacrei, nu al mamei. oricum se va auzi, mai atenueaza termopanele, dar tot se aude. sa speram ca nu se trezesc copiii cu noaptea in cap sa vina in parc. In timpul zilei, doar Marco doarme.

_
Gio25+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput