Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (318)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Coxitis fugax este diagnosticul. La germana mea de balta, foarte putin am inteles pe net pt ca mi.a dat numai in limba asta Tratamentul este cu ibuprofen deci este bun nurofenul, si trece in cateva zile. Dr-ul a zis ca de la gripa a facut asta, bine ca am reusit sa.i dau nurofenul.Silvie merci multe de tot, sa il intrebi pe Jean de diagnosticul asta

Astery ai fost tare cu trasul la tinta

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Silvia ce baiat smecheros ai. Nu se lasa pacalit de filmulete.
Asteptam retele, pe mine ma intereseaza mai tare aia cu dovleceii si vinetele rasucite, cu scobitori.
Tocmai am mancat nioste paste si salivez ca o proasta. vai de vioata mea unde ajung cu foamea asta.
am 7 kg in plus, cu marco aveam doar 6 luate, dar in prima sarcina am plecat de la mai putine kg ca acum.

Vroiam sa ma vopsesc pe par, dar nu am mai apucat. o fac maine, dupa ce vin de la cumparaturi.
acum trebuie sa mai caut si bicicleta. Cumnata i-a luat una, dar cand a ajuns cu ea acasa, i-a picat oglinda si nu mai stiu ce si a dus-o inapoi. a mai cautat, dar gasise doar roz.
Ana_m de unde i-au cumparat Clarei bicicleta? am vazut in drop ca a primit de iepuras si cam asa vrem si noi.

_
Gio25+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Am terminat si eu cu operatiunea epilat...imi cam crescuse parul si noah..sa fiu frumoasa pt maine .
Giova...eu nu am mancat nimic de cina..adica ba da..am bagat in mine niste seminte sa tina de foame.

Si eu il intrebam pe Dani daca face pisu in perioada cand era cu chiloti si uneori spunea ca da, alteori nu. Dar olita era la indemana in camrera sa pun rapid mana pe ea in caz ca il trece. Parca il puneam si olita la vreo ora..sincer nu imi mai aduc aminte de acum un an . Nu am sa uit niciodata luna mai...dupa ce am venit din Bulgaria am scapat definitiv de pampers...si asta era cam prin 6-7 mai . Tare m-am bucurat va dati seama. Pentru maine vreau sa cumpar pastrav de la Real ca e oferta si sa fac de cina. A fost cam scump la restaurant sambata sa mananc dupa pofta inimii....era 59 lei kg de peste (pastrav) ...noi am cumparat 4 pesti care ne-au costat 52 lei..doar pestii . Pe Dani nu il pot face nicicum sa manance peste...nu ii place...i-am dat sa manance, a luat de 2 ori si nu a mai vrut..a mancat doar cartofi prajiti.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Maraki, poftim solutie: da cpy/paste la ce-ti da pe Google despre diagnostoc si tot cu Google fa traducerea din germana in romana. Simplu, nu?

Kiki si Nicolae-Razvan (31.01.2006)

poze (1),(2),(3),(4)

Mergi la inceput

Mai Giova acum observ ca te-au instelat moderatorii astia ....
Oare cu ce ocazie? Ca de 10.000 ai trecut demult....

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Maraki am vb cu Jean si a zis ca se poate sa fie acesta inflamatie aparuta posterior racelii, asa cum apare si reumatismul tot dupa raceala apar uneori inflamatii tranzitorii ale articulatiilor care trec in mod normal de la sine, cu un usor antiinflamator. Coxitis fugax se traduce pe intelesul tuturor inflamatia tranzitorie a articulatiei soldului , soldul il deranjeaza ?ca eu nu am inteles ca la sold e problema din ce ai scris tu "incheietura piciorului". O sa urmezi tu indicatiile medicului care l-a vazut bine ca l-ati dus si daca nu ti se pare ok dupa ce trece faceti un control cu analize de sange eventual sa vedeti daca sunt modificari care sa indice ceva neregula.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Bianca super scumpi sunt pastravii din ce zici tu aici gasesc mereu pe la 9-10 euro kg.Ce fain ac ati scapat de atat vreme de pampers .
Giova hai ca iti scriu acum de tzuchinni si vinete. Le-am taiat in felii tranversale groase cam de cm, am presarat putina sare si piper peste ele si cativa stropi de ulei de masline. Le-am facut pe gratar si separat in alta cratita am preparat in putin ulei de masline un amestec din cubulete de ardei rosu , cubulete de tzuchinni si ceva ierburi uscate ce am eu la borcan, dupa ce am luat de pe foc am adaugat vreo 100 de grame de cubulete marunte de telemea in amestecul ala si asta a fost umplutura. Pe fiecare bucata derulata pe farfurie am pus cu lingurita amestec din ala, am rulat si am prins cu o scobitoare si gata, ca idee sa stii ca sunt bune prospete ce a ramas pe a doua zi nu mi-au mai placut. Pofta mare daca te decizi sa le faci .
Multumesc pt aprecierile lasate in drops , Pasca de care ziceati in poza e de facuta cu aluat de paine am impletit eu deasupra ceva coronita, am facut cate trei crestaturi mici pe fiecare cadran sa nu crape la copt si am ras niste telemea deasupra. Am citit pe net tot felul de retete cu Pasca ca si cozonacul facuta dar la noi in zona asa se face.
Cosuletele acelea cu legume sunt facute din foaie de tarta, taiata cu in cerculete mari si pusa in tava de muffins, dupa ce s-a copt singura 10 minute am pus in fiecare cateva lingurite din urmatoarea compozitie : ciupercute albe de la cutie, ardei rosu cubulete, jambon taiat cubulete, vreo 50 de grame de cascaval ras, 2 oua si o lingura de smantana grasa, condimentate dupa preferinte eu am pus ierburi uscate si piper si sare. Se lasa la cuptor la 180 de grade cam 30-35 de minute.Cred ca iesea si mai ok cu foaie de foitaj dar eu asta am avut in frigider.
Bianca ca mi-am amintit de ouale umplute, eu am experimentat o reteta care a iesit super pt umplutura am pus la galbenusurile fierte 50 gr de pate de ficat, o lingurita unt, vreo 100 de grame de ciuperci taiate marunt din conserva ( vezi sa fie o conserva buna cu ciupercute mici si albe ) ceva ierburi tocate marunt si ce condimente mai vrei tu si eu am mai adaugat o lingurita de maioneza ca mi se pare prea compacta. Au iesit super bune un gust interesant de la ciuperci, poti incerca daca vrei.
Am mai facut si un tort cu ciocolata, rom si cocos reteta preferata a sotului meu dar am uitat sa pun poze oricum a dat Alain iama in el ca ii pusesem de decor o crenguta de floricele si un iepuras mic de plastic si l-a smotocit bine .
Cam asta a fost meniul facut, in rest mai aveam ceva salata de vinete si nu m-am mai complicat cu alte aperitive, ca am lasat loc la ciorba de miel
Am plecat si eu sa culc copilul ca m-a terminat azi am crezut ca se va potoli dupa parc si baie adr nici vb in seaar asta incerc operatiunea culcat la el in camera, la pranz mi-a reusit sa vad.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Silvia tu zici ca ti regim cu atatea bunatati? Tare pofta mi-ai facut de oua umplute si am sa fac si eu...dar numai duminica...la munte din ouale rosii.
Scump pastravul...ce sa-i faci daca e renumit locul si merge lumea? . la Real e 15 lei kg saptamana asta nu 59 lei ca acolo . Bine ca mai trebuie sa il curat si prajesc dar oricum nu ajunge la pretul ala. Vreau sa iti spun ca am inchis ochii cand am vazut cat e kg de peste si am comandat...am zis ca o data in an merge sa mancam si noi mai scump cu toate ca de banii ce i-am lasat mancam ciorba si felul doi undeva toti. Si cartofii prajiti erau cumpi...150 grame costau 3.9 lei...am comandat 3 portii ca eu nu m-am atins decartofi deloc..am mancat pestele cu varza..murata ca varza proaspata nu aveau . Asta e .
Tzuchinii chiar se ieftinesc de maine la Plus..se face 5 lei kg am primit pliant acasa. Ar rebui sa iau si eu sa fac..dar cred ca ingrasa ca naiba...eu ii fac in ou, faina si pesmet si ii prajesc normal. Noua tare ne plac si asta e deobcei o masa de cina..fara paine sau altceva.

Mergi la inceput

Ia uitati ce am gasit intamplator cautand un subiect la care am scris si nu mai stiam pe unde e

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=92735&whichpage=1

Bumbita...ia hai si spune-ne ati dat vestea acasa despre bb? Ce au spus parintii, socrii?

Merg si eu la nani caci cred ca numai eu bantui pe aici.
Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Maraki in 2 saptamani cam dispare totul...asta se banuia ca avea si Alex anul trecut cand ziceam ca schiopata. initial au zis ca-l muscasera urzicile si de asta ii era frica sa calce si apoi ca ar putea fi asta.in fr se cheama coxite transitoire (trecatoare-cum ti-s zis si Silvia))si se banuieste ca ar avea cauze virale, dar nu se stie exact. oricum tratamentul e ca la raceala.
pe scurt: la gimnastica fost ok s-au straduit si ei acolo...mi-a placut de alex ca a tinut minte ex si era primul la orice nou element...poze o sa va pun, dar sunt cam ratate ca am apasat aiurea pe o setare la aparat...noroc ca a mai facut taica-su cu camera, dar alea stau inca pe dvd pana gasim o solutie sa le descarcam.

revin, ca-s ocupata. acum am scris mai mult pt maraki

ieri anastasia a facut o luna..nu-mi vine sa cred ca a trecut atat de la nebunia aia cu pompierii si salaia de nastere de la urgente plina de oameni ce roteau in jurul meu

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput