America (160)
Raspunsuri - Pagina 5
ciuf spune:
Citat: |
citat din mesajul lui philip multam, fetelor. ramona, nu stiu daca malox e ok, scrie pe sticluta de antibiotic ca nu se da cu antacid. poate ne lamureste ioana. philip 32weeksbabyboy mommyandreea |
Andreea, sa stii ca sunt medici care recomanda Maalox cu antibiotice. Eu am fost candva la un Urgent Care si mi s-a spus sa iau Maalox cu Amoxicilina . Am venit acasa si am cautat pe net sa vad daca se pupa medicamentele astea doua. Eh, surpriza. Scrie clar la Maalox ca fiind antacid interactioneaza cu aspirina si antibiotice si ca se da cu 2-3 ori inainte sau dupa medicatie. Ii face eficienta sa fie scazuta. Apoi l-am evitat ca avand in compozitie aluminiu si hidroxid de magneziu ma constipa rau de tot.
Acum cateva luni am tras-o rau de tot cu o tuse pacatoasa. Scuipam sange. Am fost la medic, am facut xray, ascultat la plamani. Nimic Concluzia a fost ca de la efortul repetat de a tusi s-au spart vase mici de sange.
Nu te ingrijora. Philip va fi bine. Offf, iti mananca zilele copiii astia cand sunt bolnaviori.
Ocebine, ma bucur ca mama ta este bine. E o femeie puternica si sigura pe ea . Sta cineva cu dumneaei pe timpul zilei?
Corinadana, imi place mult numele Francesca. Se traduce FREE.
Sanzi, felicitari pentru samburel. Sa stea cumintel acolo si sa se faca maricel. Iar tu ai grija sa ai o dieta cat mai variata. Iti invidiez gradina!
Azi am fost asa, intr-un du-te-vino. Astia amanara closingul pentru refinantare pentru saptamana viitoare.
Mie mi s-a urat; cand stau acasa nu fac altceva decat curat, gatit, pus masina sa spele rufe, intinse rufe pe sarma, calcat, spalat masinile (sotul acum bicicleste la serviciu, asa ca masina sta in parcare si se pune praful pe ea). Marti seara am fost atat de extenuata dupa o zi de stat in parc, venit acasa si mancat si apoi plecat cu bicicleta. Iar Mamzel sta precum o printesa in trasurica ei si se joaca cu papuselele. Nici macar nu admira si ea peisajul . iar calul de mine ... trage la deal . Am lasat o asa dezordine in casa ca ma apuca durerea de cap numai ce ma uitam in jurul meu. Lasa ca fac eu maine-poimaine. Si asa e. Tot eu fac, nu altcineva . Si ma uit ca dezordinea asta e vesnica iar curatenia dureaza cateva ore, daca rezista atat. Azi in loc sa invat ca am examen saptamana viitoare facui pe Cenusareasa .
Delia, bafta la examen.
Ma duc ca ma ruga o prietena sa aduca fetita ei la noi pentru cateva ore.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
ciuf spune:
Of, Sanzi, tinem pumnii sa fie bine. Mie la inceputul sarcinii cu Eva mi-au depistat niste fibroame ce nu le avusesem cand am fost insarcinata cu Luca. Si la fel, m-au pus sa repet ecografia.
Hai ca va fi bine. Asteptam vesti.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
liris spune:
fetele mele,
scuze ca nu am mai dat nici un semn. n-am nascut inca.
Irina multumesc ptr informatii. cred totusi ca ptr mine e cam tirziu acum. miine intru un sapt 38 si doctora zice ca nu crede ca ajung la due date (asm scris totui pediatrei sa vad de unde as putea incepe procedura). doctora a zis ca burta-mi e cam mica. m-a intrebat si cum am fost in prima sarcina. ori sunt inalta si nu se vede, ori e un bebe mic intr-adevar. Robert la nastere a avut 3.890. se pare ca fetita se va grabi si va fi si mai micuta. sanatosa sa fie!
Ab-urescule, am primit mesajul tau. la mine era 7 juma dimineata. si desi uneori sunt treaza la ora aia, atunci n-am fost. depinde de cupil. cum merge scrisul la carte? poate vorbim totusi pina nasc ... desi dupa spusele dr mult timp nu a ramas.
la noi ploua cats and dogs. o vreme de toama tirzie dc nu ar fi verdele asta crud prin copaci si flori.
Sinziana, multa bafta!!! sa fiti ok amindoua!
eu ma gindeam sa iau niste miel, am vazut ca au bagat prin multe supermarketuri, dar nu stiu dc nu-l iau degeaba, ca barbate-miu sigur nu va face miel dc eu sunt in spital.
ptr cele care sarbatoriti Pastele, Corina parca tu si AnaMaria?, Paste fericit!
si sanatate tuturor bolnavilor, mari si mici!
miereamara spune:
Liris nu e prea tarziu, testele acelea le poti face si la cateva luni de la nasterea copilului (in afara de fibroza chistica unde termenul este 3 luni maxim). Noi am colectat sange la controlul de doua luni, o parte din ele le facuse Aidan in spital dar am vrut sa fim siguri ca e totul ok si le-am repetat si pe cele facute in spital. Oricum kit-ul consta intr-o hartie absorbabila unde pui trei picaturi de sange din calcaiul copilului, apoi o trimiti la laboratorul lor (au si plic autoadresat). In trei saptamani ne-au venit rezultatele.
Bafta si nastere usoara!
Sanzi asteptam vesti!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
marilu2004 spune:
da Ioana, tratamentul mi-a zis dr e de 10 zile. dar nu a pomenit nimic de vreo infectie bacteriana... si mi-a aratat timpanul copilului, era rosu rosu sangeriu. oricum febra a cedat si acum e mai bine bebe.
miereamara spune:
OMG tocmai am gasit pisica dormind langa copil in patut!
Am inchis-o in dormitor fara sa-mi dau seama.
Mi-a stat inima cand am vazut incolacita la picioarele lui Aidan!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
sinzi_ana spune:
Mai cica totusi a fost o eroare de imagine...si a mai luat cateva imagini...
Mi-am vazut inimoasa din nou...mama...ce ii mai bate inima la 5 saptamani!!!!! Am si auzit-o de data asta!!!
Irina, ai grija cu matza, ca sunt imprevizibile...ti-am povestit ca am avut un motan cu o rotitza lipsa??? Se trezea brusc din somn si o lua la goana si se izbea de ceva...apoi se linistea...sau o fi fost somnambul?? In rest...un pisic dragalas!!!!!
Simonici, nastere usoara, si inca 2 saptamani linistite de stat in burtica!!!! (eu pe David l-am nascut cand nu aveam 38 sapt si a avut 3.600kg...dar aveam o burta mare...sau sunt eu mica??)
Corina, David e foarte incantat de bebe...Ieri i-am spus ca ma duc la dr, si el cica: sa scoti bebe din burtica???...A fost tare haios!!! Isi doreste o surioara...dragul de el...
Sinzi 6+, Radu si David psihologul
varsta David
varsta bb2
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">Poze
corinadana spune:
Lai jumatea lui august este due date.
Ciuf .
Liris
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
CamiM spune:
Salut!
Lai da pe H suntem acum, pentru PERM a durat cam 8 luni(de la sfarsitul lunii iulie anul trecut pana acum in martie spre sfarsit) din cate am vazut eu e un trend ascendent spre taraganare.. la inceput credeam ca e gata in trei luni si apoi se tot intindea termenul asta. Odata ce vine PERM poti sa aplici si pentru document de calatorie si pentru permis de munca - ambele dureaza in jur de 90 de zile(deocamdata). Ah! stai ca voi ati aplicat cu EB1 - probabil ca sunt ceva diferente.
Delia, Corina, Ciuf bafta la examene!!
Sanzi ce fain ca ai vazut iar inimioara mica
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
Ramona J spune:
Sinzi, sint nebuni astia de-ti dau atitea emotii. Multumesc pentru link, tot de neem oil stiam si eu. Bine ca functioneaza, il iau si eu sa fie pe aici. Il incerc pe trandafiri, ca fac brown spots pe frunze.
Liris si eu am avut burtica mult mai mica la Anuta. Alexandru a fost cam cu un kg mai mare decit ea si am fost "big mama" cu el. Sanatosi sa fie!
Cred ca am pierdut firul discutiei, sorry daca am uitat pe cineva.