America (160)
Raspunsuri - Pagina 6
sinzi_ana spune:
Andreea, eu ii dadeam lui David cu antibiotic odata (dar asta era in Ro) ceva pe baza de enzime vii?? (sper ca nu gresesc)...Erau niste fiole, ff eficiente si fara contraindicatii...dar nu imi mai aduc aminte cum se numeau...
Din ce mai stiu, nu trebuie sa ii dai neaparat medicamente, daca mananca iaurt plain, incearca sa ii dai 2-3 pe zi...sunt excelente pentru refacerea florei intestinale!!!
Ramona, da...e prima data cand dau cu capu de sist sanitar de aici...pana acu' am fost sanatoasa...si nu am avut nevoie de nici un medic. Iar eu am o gura mare si o lista lunga de intrebari...fuge orice medic de mine
Sinzi 5+, Radu si David psihologul
varsta David
varsta inimoasa
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">
Hilde spune:
Felicitari, Sanziana. Sa fie fetita, asa cum iti doresti.
Si felicitari ca nu esti ipohondra si nu mergi la doctor regulat. Eu sunt dar dau vina pe parinti ca ne-au dus in fiecare an la doctor pt control general si blood work si asa am ramas setata. Daca scap un an fara sa ma vada doctorul, nu ma simt in siguranta.
Eu si sora-mea mai pastram si obiceiul de a merge neaparat la restaurantul care ne place dupa ce vadem doctorul. Ca asa facea tata, ne ducea la restaurantul care ne placea dupa ce ne lua sange si din cauza asta aabia asteptam sa facem check-up.
Aha.. pe doctorul din copilarie il chema Mamaliga. Ce distractie mai era sa-i spunem pe nume domnului doctor Mamaliga.
Ce amintiri frumoase din copilarie. : ) )
Hilde spune:
Acum realizez ca la sora-mea e mai grav un pic ca la mine. : ) Ea isi face un ultrasound in fiecare an. Dar ea isi permite, ca e in Romania.
Pe mine m-ar trimite doctorul la psihiatru daca i-as cere ultrasound fara motiv.
Hilde spune:
De fapt am intrat ca sa va amintesc despre taxe un lucru: daca item-izati si v-ati platit singure asigurarea medicala sau ati avut cheltuieli medicale sau cu dentistul peste 7.5% din venitul vostru, puteti sa le deduceti la taxe.
Eu trebuie sa platesc taxe anul asta, nu mai stiu cum sa mai deduc din venit ca sa le evit. Cred ca imi trebuie niste copii ca sa am deducerile mai mari. Oare costurile cu cresterea unui copil sunt mai mari decat taxele pe care tb sa le platesc?
ciuf spune:
Andreea, eu le-am dat copiilor acest probiotic: www.theconsumerlink.com/Culturelle/detail/TCL 50021440004/13" target="_blank">Culturelle for kids
Ii dai o capsula pe zi, ii poti sparge invelisul si pui continutul intr-un suc sau lapte.
Am o cunostinta in Germania careia ii cumpar la fiecare sase luni acest probiotic.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
philip spune:
fetele, multam, aveam probiotic in casa, la mine nu lipseste din cauza ca se tulbura rau la stomac de la antibiotic. il scot din capsula si-l amestec cu suc.
am mai schimbat opinii pe email si la telefon cu ioana, careia ii multumesc mult, mi-a mai ridicat moralul. sa va zic ca ne-au sunat de la dr sa ne spuna ca n-ar fi pneumonie?
philip
32weeksbabyboy
mommyandreea
Ramona J spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Hilde Eu trebuie sa platesc taxe anul asta, nu mai stiu cum sa mai deduc din venit ca sa le evit. Cred ca imi trebuie niste copii ca sa am deducerile mai mari. Oare costurile cu cresterea unui copil sunt mai mari decat taxele pe care tb sa le platesc? |
Categoric!
Andreea, bine ca nu-i pneumonie.
pumba spune:
philip- bine ca nu e pneumonie,refacere rapida
hilde- eu imi doresc sa fiu bogata- doar sa am un medic la dispozitia mea, 24 de ore tot timpul ma doare ceva
sinzi_ana spune:
No...ca nu trebuia sa ma laud cu sanatatea...se vede ca ma apropii de 30 de ani!!!
E normal sa sangerez?? Am pete mici de sange rosu si firicele de sange...nu e hemoragie...doar pete...e ok???? (stiam ca maroniu e ok...dar sange rosu...nu prea...)
Andreea, ce veste buna...scapati si de al 2-lea x-ray!!!!
Sinzi 5+, Radu si David psihologul
varsta David
varsta inimoasa
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">
miereamara spune:
Sanzi in unele sarcini se mai intampla sa sangerezi la inceput. Eu eram in Romania cand s-a intamplat prima data, aveam 5-6 saptamani si l-am sunat pe fostul meu sef care mi-a dat tratamentul lui standard, pregnyl, utrogestan si no spa. Pregnylul nu l-am facut ca e cam controversat insa am luat utrogestanul si no spa. La intoarcere cand am facut escala in new york, am inceput sa sangerez mai rau si sa am si contractii, mi s-a facut rau cred ca si din cauza oboselii, asa ca au chemat cei de la immigration paramedicii. Dupa aia, show mare, ca nu voiau sa ma mai lase sa ma urc in avionul urmator, cica sa stau o noapte in spital:((pana la urma cu chiu cu vai am plecat.
Anyway, eu am luat utrogestan pana pe la 12 saptamani, ca s-a repetat faza cu sangerarea pe la 9 saptamani si am ajuns aici la urgente unde mi-au facut un ultrasound si mi-au spus sa continui tratamentul cu progesteron (lucru mare, ca de obicei nu iti recomanda decat odihna la pat).
Daca continua sangerarea suna-ti medicul, desi nu trebuie sa te ingrijorezi deocamdata, dar ca sa te simti tu mai linistita, fa-ti o programare sa te vada, eventual un ultrasound sa verifice de unde provine sangerarea.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery