America (160)
Raspunsuri - Pagina 4
miereamara spune:
Sanzi foarte frumoasa gradina!
Am tot vrut sa iti spun si mereu am uitat, sa folosesti neaparat manusi de protectie cand lucrezi cu pamantul, e una din modalitatile de transmitere a toxoplasmozei (foarte rar, de obicei pamantul se contamineaza din fecalele pisicilor care au toxoplasmoza, dar astea sunt recomadarile pt femeile insarcinate care nu au anticorpi).
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
IoanaN spune:
Citat: |
citat din mesajul lui philip ioana, vin si eu dupa sfaturi. aseara philip a tusit sange, l-am dus la medi l-a ascultat la plamani si i-au facut x ray, cica are inceput de pneumonie si ne-au dat un antibiotic o data pe zi timp de 5 zile. eu mereu ii dau antibioticul cu probiotic, e ok? asta in completare la intrebarea marilenei, daca nu-i dau, face imediat diaree nasol tare de tot. acum, ce pot sa-i fac sa-i mai alin din boala. lichide reci, poosicles etc? altceva? m-am si cam speriat ca dr a zis ca daca mai scuipa blood sa-l pun in recipient si sa-l duc la primary children (spital de copii in salt lake) sa nu fie ceva mai grav. of, of. ei acu vezi de ce nu eram eu deloc linistita? cat de usor se transmite? tare n-as vrea sa iau antibiotic acu pe ultima suta de metri... saru mana mult. philip 32weeksbabyboy mommyandreea |
nu am vreme sa citesc tot m-am uitat si eu pe fuga pe prima pag si am vazut ca esti speriata cu micutul philip... nu e pulomonara expectoratia aia sangvina...si in general nu apare pe pneumonii, in tbc cand sunt caverne poate.... apare la o inflamatie pleurala, la copii mai ales (cred ca ti-au raspuns fetele dar iti zic si io sa fiu sigura ca ajunge la tine) din pricina tusei violente...spasm puternic, se rup capilare si sangereaza....da-i rece numai daca simte el nevoia daca nu vrea lasa-l... imp e sa nu mai tuseaca atat de puternic ca de-acolo sangereaza... pune umidificatorul pe cool mist la maxim in camera lui ... hai ca o sa fie bine daca deja a inceput tratamentul cu antibiotic...si e bine ca=i dai probiotic si in timpul anitbioticului...si poti sa-i dai si dupa...
te pup mult si linisteste-te ca e okay...ai grija de burtica si nu mai sta ingrijorata
IoanaN spune:
hai ca am revenit...tot cu gandul la tine philip sunt
,,,am reusit sa citesc putin si din urma...nu se dau in acelasi timp pansamente gastrice si antibiotic...se autoanuleaza, le scada eficienta si mai rau fac asa ca produce rezistenta...
...daca se prescrie maalox de ex...in timpul unui tratament cu antibiotic, maaloxul se ia la interval de 3-4 ore dupa adm antibioticului...dar in general se evita adm lor concomitenta chiar si asa decalata de cateva ore, medicul decide...daca va prescrie el e okay!
va pup, am fugit...
tare frumoasa andruta lui miha maaai ce rochita are ea maaaai...
sinzi_ana spune:
Ha...ca sa nu am liniste...
M-au sunat de la clinica...ca sa merg azi sa repete niste imagini...ca nu e concludent ce imagini au luat...
Sinzi 6+, Radu si David psihologul
varsta David
varsta bb2
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">Poze
philip spune:
ioana, te asteptam ca pe Dumnezeu, asa am sa fac cu umidificatorul, il dau la maximum, am si-un aparatel de-ala cu pastila mentolata, e asa placut in dormitor. iti multumesc mult si incerc sa ma calmez. acum, spune-mi te rog, ar trebuie repetat xray-ul dupa ce termina antibioticul, ori macar dus la medic sa-l asculte, mama mi-a zis ca musai sa repet radioagrafia, dar eu stiu cat e de ok cu 2 xray asa aproape?
sanzi, bafta!
philip
32weeksbabyboy
mommyandreea
corinadana spune:
Mirelus, Sanzi . Sanziana nu ai spus ce a zis David!!! ori nu i ati zis? Eu am doua nume si habar nu am ptr ce le am, pe al doilea nu l am folosit niciodata...
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
lai spune:
Of, fetelor, v-am mai spus ce mult urasc sistemul de asigurari din State? Ei bine, va mai spun o data - ii uraaasc atata timp si atatia nervi pierduti sa descalcesc eu itzele pe care nimeni altcineva nu e interesat sa le descalceasca. Comunicare 0 intre birourile care ar tb. sa comunice intre ele, greseli tampite gen omis nr. apt. -> bill-ul se pierde in neant si numa' de-astea.
Sanzi, pumnii stransi!
Andreea, multa sanatate lui Philip!
Anamaria, recuperare usoara mamei tale!
Corina, si mie imi place numele. Cand ai DPN?
Fetelor, multumesc pentru gandurile bune cu si pentru povestile cu GC.
LucasMom pentru link-uri. Pe cel cu processing dates tot intru, dar vad ca n-au mai schimbat nimic de o groaza de vreme. Si nici nu stiu exact unde sa ma uit, ca sunt doua categorii dupa cum le descriu ei care ar corespunde categoriei pt. care a aplicat sotul, si au date diferite.
Miere, mult succes lui Luc!
Cami, felicitari!! Cat a durat la voi? Voi sunteti pe H acum?
Lai
miereamara spune:
Sanzi si cand te duci? Mai vezi o data samburica:))
Eu am luat amenda, am parcat intr-un loc unde nu aveam parking decal valabil. Fir-ar sa fie, dupa ora 4.30 poti sa parchezi oriunde si era 4.05 cand mi-a dat amenda.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
sinzi_ana spune:
Mai acum m-au chemat...in seara asta...
Oare au gasit ceva in neregula??? (v-am spus ca echo era unul general pentru tot ap reproductiv...nu doar pt bebe)...
Ei mi-au spus sa nu imi fac griji, dar a vazut imaginea doctorul si a cerut sa repet niste imagini (nu cele cu bebelusa!!!)
Oricum nu o sa stiu nimic...pana nu ma vad cu dr......cred ca o iau razna pana atunci...
varsta David
varsta bb2
sinzi_ana spune:
Andreea, pneumonia este o boala serioasa...cred ca e riscul mai mare sa o lasi netratata cum trebuie, decat sa faci 2 x ray atat de apropiate...
(nu stiu daca exista si alta cale de a diagnostica pneumonia...)
varsta David
varsta bb2