America (160)
Raspunsuri - Pagina 19
miereamara spune:
Fetelor, Sarbatori Fericite! Un Paste plin de liniste si bucurie va doresc!
Va aratam si noi www.flickr.com/photos/14984866@N07/3452719972/in/photostream/" target="_blank"> 2 ochi albastri si www.flickr.com/photos/14984866@N07/3452719942/in/photostream/" target="_blank">un zambet smecher
Adriana, wow Linkin Park! si mie imi plac foarte mult, ascultam mai ales cand alergam, imi dadeau asa....un impuls sinugigas:))) si mai trecea o mila, si inca una..
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
sinzi_ana spune:
Va uram si noi un Paste Fericit si Luminat!!!!!! Spor la miel si oua!!!
David a declarat ca e sarbatoarea lui preferata, pentru ca poate sa manance oua (seamana cu mine, si mie imi plac la nebunie) si se mira de ce cand ciocnim oua "castigatorul" (e obsedat sa castige) este cel care iese cu oul nespart...ar trebui sa fie cel cu oul spart pentru ca poate sa il si manance!!!!
Deci...daca nu stiati... in sarbatoarea de Pasti sunt provocari si concursuri ...
Sinzi , Radu si David psihologul
varsta David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">
blackpanterro spune:
Paste Fericit!
Miere, de 10 ani imi doresc sa ii vad si acum nu imi vine sa cred ca ii voi vedea, e cadoul de ziua mea! :) Sunt tare nerabdatoare.
Imi place de Aidan al vostru, pare foarte calm si fericit.In unele poze seamana complet cu tine si in aletele complet cu Lucian.Deci stiti sigur ca e al vostru! :)
Sanzi, spor si distractie cu spartul oualor!
Nu am pregatit nimic nici acum, nici la pastele catolic. Noi mai mult sarbatorim partea comerciala, vanatoarea de oua, coloratul de oua si cadoul :).
Azi chiar m-am invrednicit si am aspirat sub canapele, le-am tras si le-am ridicat si am curatat toti dust bunnies de dedesubt. Nu pot sa va spun cate jucarele si bombonele am avut sub canapele. Pruncul asta ascunde tot felul de chestii in tot locul.
Acum fierb cucuruz si miroase atat de bine, imi ploua in gura, ma duc sa vad daca e gata.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious
Ramona J spune:
Paste fericit tuturor!
Pe mine ma tot intreaba Ana daca-i "food inside" la ouale alea colorate...
josefine spune:
Sarbatori fericite!
Am terminat de facut ouale, dar am si drob, cozonac, miel, sarmale de la mama.
www.razvanphotography.com
corinadana spune:
Paste fericit!!!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
mihutza11 spune:
Sa aveti un Paste fericit cu lumina in suflete, alaturi de familiile voastre!
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
Delia21 spune:
Ciuf,bravo scumpa pentru punctajul mare!!!!Si eu ma pot lauda cu un 90% luat joi la partial,...din 7 capitole,..am invatat serios la quizuri pentru fiecare capitol in parte,....dar la recapitulare...m-am redus doar la ziua cu testul...cand am recitit fiecare capitol plus power-pointurile,..si am fost ok,....din 70 de intrebari am gresit exact 7,....deci iesi calculul un A,...la limita.
Paste fericit si linistit la toata lumea!