America (160)
Raspunsuri - Pagina 20
CRISMIR spune:
PASTE FERICIT!... la toata lumea si de la noi...va dorim sa aveti lumina si pace sufleteasca,sa spargeti oua multe si sa nu papati prea mult miel,aviz fetelor de pe spark
SINZI tare de tot David
IRINA,vazut pruncul scump,abia astept saptamana viitoare
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
CRISMIR spune:
RAMONA,hahaha,scumpa tare Anuta
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
AB spune:
Sarbatori fericite fetelor !
Ciuf si Delia brava mey. Sa o tineti tot asa si mai bine :))
Ramona fain... la noi de Paste baietul s-o suparat ca am murdarit "olele" si ca nu le mai poate manca. Si cand i s-o facut oul praf a plans de sarea camesa de pe el.
Sanzi asta m-a ucis si pe mine.. de ce castiga cel cu oul nespart. Si mama mi-o zis pentru ca el mai poate alege un ou
IoanaN spune:
CHRISTOS A INVIAT!
PASTE FERICIT!
Bunul Dumnezeu sa ne ocroteasca si sa fie cu noi mereu...
Ciuf bravo fata desteapta sa aratam noi lumii intregi ce frumoase si destepte sunt romancutele
Deliuca, sunteti frumosi foc...e tare scump puiutul tau
...si mie-mi plac ouale Sanzi :) mai ales acum de Paste cu ridichi
Miericica, ai un puiut mic si scuuuump cu ditamai ochii manca-l-ar mama de frumos mic si iubit... lui Luc al meu nu-i place pe burtica :)) asa a fost si frate-su scandal mare daca indrazneam sa-l las asa...asa si asta mic...asa ca suntem mai puturosi...
vad ca si lui Aidan a tau a inceput sa-i creasca pufuletul :)) si lui Lucas...la fel...intai le-a cazut acu' le creste iar :))))... petecul de cheliuta la spate e in floare...
va pup mult, ma duc la nani...am tinut post toata saptamana..si cum s-a dat lumina acasa in ro...m-am infipt in: drob, salata de beuf...salamul de sibiu...nutella...:D am ochit cateva oua de cicolata si uite asa...
Carmenbr spune:
PASTE FERICIT! HRISTOS A INVIAT!
Pace si lumina in suflete si in casele voastre!
4 anisori...uraaa!
pumba spune:
Paste Fericit!
Christos a Inviat!
eu si prietena mea,am fost la biserica aseara si ne-am intors la 3 dimineata am mancat acolo miel, placinta cu spanac,pasca
acum am pus mielu la cuptor si astept musafiri sa papam.
ciuf spune:
Adevarat a inviat!
Fusei si eu la biserica aseara. Lume venita cu puhoiul, greu am gasit loc de parcare.
Slujba frumoasa, preotul mai zicea in engleza lui "Doamne miluieste", iar la sfarsit "Hristos a inviat" in rusa, engleza, greaca, romana, si se auzeau in biserica raspunsurile "Adevarat a inviat", fiecare raspundea pe limba lui. Asa stiai cam cata lume este a nationalitatii respective.
Am reusit sa aduc lumina acasa. Am fost cu o prietena de-a mea la biserica, sotul a ramas acasa cu Mamzel. Si la cate un semafor, vedeam asa niste ochi curiosi indreptati asupra noastra. Ce-or face fetele astea doua cu lumanari aprinse in masina??? Voodoo? LOL!!!
Azi ne ducem sa petrecem Pastele cu prietenii.
Sanzi, David e mortal. Mi-e asa de drag cand il vad ce istetel este, cum se invart rotitele lui. Sa o tina tot asa .
Paste fericit!
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Delia21 spune:
Si noi am fost cu totii la biserica,de la mic la mare....si ne vazuram cu Mirela si Robert si Sanzi si David.Rudy mi-a adormit in brate pe la 1 jumate,...dar avuram loc jos.O sa pun pozele acus,...va spun dupa ce le pun.
Ioana,multumim pentru complimente
miereamara spune:
Hristos a inviat!
Ati fost harnicute, ati mers la biserica!
Eu nu am mai ajuns, ieri am corectat lucrari toata ziua, de abia mai pe seara am trantit un cozonac la masina de paine si am mai facut una alta de papa.
Delia, botezul va fi saptamana viitoare, sambata, la ora 12.Te rog ia tu legatura cu Sanzi, dc te hotarasti sa vii si iti explica ea mai multe. Rudi e un dragut, cu bretonel, seamana cu un actor...dar nu imi vine acum in minte numele....are asa ...un aer nostalgic. Felicitari pt rezultatul de la examen.
Ciuf, ti-am vazut pufuletii...Eva e...diafana...si Luca un mic barbatel, serios. Felicitari pt rezultatul bun la examen si bafta la celelalte.
Ioana, Aidan nu a avut deloc par in frunte, avea chelie, de abia acum a inceput sa ii creasca, are vreo trei culori de par in cap...si bineinteles cheliuta de rigoare la ceafa, unde i s-a tocit perisorul.
Rade toata ziua, e un zambaret, asa imi place cand il vad vesel si bine dispus. Tot timpul glumesc cu Lucian si ii spun ca Aidan e asa "high" de la cata anestezie au bagat in mine la nastere.Ce iti fac baietii? l-am vazut pe Mati in poze cum il tine in brate pe Lucas, sunt asa de frumosi impreuna. Nu stiu de ce, dar am senzatie ca eu tot baiat o sa am, dc ma hotarasc sa mai fac un copil. Dar nu ma opresc pana cand iese si o fetita.
Ramona,m-a distrat Anuta ta! Am dezertat de pe spark, stai sa imi revin un pic cu teza (sa termin de tot) si o sa revin. Am mai scazut la greutate, dar foarte putin, 163lbs, mananc cam dezordonat. Dar ma tratez:))
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
lisa79 spune:
Adevarat a Inviat!
mai rarut ca nu ma prea lasa Anusca!
noi nu am fost la biserica,e primul an cand nu merg la Inviere...asta e,intelege Doamne Doamne!
sa va zic ce am patit cu vital records, imi vine instintare ca sa merg la posta dupa un plic,boon. merg semnez,vad la locul destinatarului numele meu si a lui cristi. era scris cristi gresit era cu christian,imi zic,naaa...acum sa vezi umblatura pe la downtown sa reparam. ajunsa acasa,deschid sa vad, numele fetei,numele meu la mama,la tata...nik...ma mai uit odata...numele fetei cu numele de familie a lui Cristi,numele meu si la tata nimic. bine ca plicul a fost pe numele la amandoi si ca are Ana numele tatalui...deci tot nu am scapat de umblatura.
hai va pup si un weekend linistiot va doresc
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!