America (160)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

ciuf- bravoo! felicitari pt punctaj asa de mare!
ai doi copii adorabilie superb Luca intr-o poza cu ochelari ,pare matur,serios,pus pe fapte mari

delia- mai ce a crescut Rudy,imi place asa cu parul in vant

sanzi- ai grija de tine, trebuie sa fii in forma la botez

eu am fost la biserica dimineata , m-am impartasit, am fost am cumparat mielu deseara fetele vopsesc oua cu taticul drag iar eu ma duc din nou la biserica cu prietena romanca.

miere- lasa ca slabesti tu , stai sa inceapa sa mearga Aidan cand te vei tine de el non-stop, sa nu intre/traga/bage in gura- ce nu trebuie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Cuscra, suntem si noi fani Scholastic, le cumpar de pe eBay cu bratul. Ultima data am luat 50 de carti(nu toate Scholastic dar multe) pe $20 :)

Ma zuitai, felicitari Ciufulet!!!! 98%!! WOW!! Bravo!!!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

DELIA,mergem la inviere sigur,asa ca daca vrei te asteptam cu drag...doar sa vii la biserica de pe Pembroke nu la cea de pe Hollywood unde ai fost data trecuta...te pup si tare mi-a placut si mie puiul tau cu parul lungut

CIUF felicitari!!!....am vazut si eu pozele,blondutul tau e scump foc,ce viata pe el in Ro,bravo ca l-ai lasat,eu paranoica cum sunt nu ma lasa sufletul,mie ca o sa plang o luna cat va sta acolo si mai bine il tin langa mine

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Si pt ca SINZI vad ca baga mare la curatenie si nu a raspuns,va zic eu ca nu a avut nevoie de chiuretaj,s-a eliminat tot,am vazut ca CIUF a intrebat.

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Retea de miel aia simpla daca mai trebuie Anamaria.
Daca e rub uscat atunci nu trebuie marinata.
Daca e rub ud atunci lasi noaptea la marinat.
Pentru rub uscat iti trebuie piper, sare (Jaques Pepin pune si zahar eu nu), smoked paprika, coriander seeds,red peper flakes,cloves, seminte de mustar pisate, (daca vrei sa aiba un flair indian pui turmeric, cumin si cinnamon).

Pentru marinada: usturoi, piper, sare, seminte de mustar intregi, piper intreg, whole cloves, menta si rosmarin, ulei de masline sau canola, apple vinegar (asta e un fel de meat tenderizer).

Mielu (fara silver foitele alea, fara grasime, fara os) fie rubbed cu d-alea uscate fie marinat (daca ai sfoara e bine sa il legi) il prajesti in unt pe fiecare parte pina face crusta all around, apoi il bagi la cuptor la 400 de grade vreo ora (daca e pulpa mare). In tava pui o sticla intreaga de vin alb daca rub-ul e uscat si rosu daca e fost marinat. Vin bun neaparat. Mai poti adauga in tava niste mere(fragezeste carnea rosie). Arabii folosesc papaya ptr fragezirea carnii de vita.

Cam asa il fac eu. Mai adaug si usturoi verde ca nu fac stufat.
A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Sanziana, imi pare rau de pierdere si iti urez sa fie perfect data urmatoare.

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

Ioana, multu :), da ii vorbesc mai mult in engleza acum.M-am desunflat cu romana pt ca nu a aratat interes deloc. Ma intelege in romana si daca nu ma intreaba ce inseamana dar mai mult vb in engleza. Ce sa fac, sunt numai eu cu romana, pe bune imi e greu sa vb in romana singura.

Eu tot mai sper ca fi-miu va invata romaneste, desi avem aceeasi situatie ca si tine, sotul e american si nu stie prea multa romana si nu mai am rude pe aproape. Din ce am citit pe tema familiilor bilingve toti recomanda ca fiecare dintre parinti sa-i vorbeasca copilului in limba lui materna, ca-s numai beneficii pentru copil. Dar sunt de acord cu tine, nu-i usor.

Vio & Sean
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=863471b462ccca5342ce0b&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Amazing 365

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Delia, frumoase pozele de la NY, iar baietelul tau este superb.

Vio & Sean
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=863471b462ccca5342ce0b&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Amazing 365

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Ioana azi am facut curatenie, nu va mai spun cum, ca Andra plange instantaneu la aspirator (e dusmanul ei de moarte).. maine si poimaine e timp de bucatareala..
Delia f frumoase pozele!
Sanziana de unde ai steluta?

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Violeta, eu ma bucur ca ne intelegem, acum ca vorbeste o limba sau mai multe, cum o fi o fi. Noi ne si mutam mereu din tara in tara si mereu aude alte limbi.

Liris, cum esti, ai nascut?

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.

Mergi la inceput

Sunt foarte high de bucurie!! In sfarsit o sa imi vad formatia preferata, LINKIN PARK!!!! Vin la Stuttgart in 30 iulie si numai ce am luat bilete!! Yoohoo!!!!!

Mergi la inceput