*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (241)
Raspunsuri - Pagina 8
ramo_cata spune:
clau somn usor bre eu nu-s trecuta in f multe pomelnice dar ce sa fac o sa ma apuc eu acusi acusi de descantece....
zoze mersi
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
Simo27 spune:
Imi dorm copii!
Clodute,ma bucur ca esti bine!da,poate pui o poza totusi cu burticuta chiar daca e mai micuta
Gecko,sa dea DD sa fie bine la vaccin
Aoleu,Luny da ce Socrela uracioasa mai ai..bleah!
Liana si Irina,spor la treaba!luni o pun si eu pe Cecilia la smotru
Criss,spor si tie...cred ca raman ultima care face casa bec
Zoze,asa ,deci..nu mai vine un baiat,ci o fetita
Ma duc sa ma spal pe cap,ca la 5 plecam la circ.am un chef de zile mari
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008
ramo_cata spune:
naty ce tantaluca sunt nici nu m-am gandit,de diperare ce sa-i mai gatesc ,ca sincer nu mai stiu cum sa le combin si ce sa-i mai gatesc am omis acest lucru...nu-i mai dau seara .merci
floriio spune:
Off, tare ma mananca degetele sa spun ceva...de cand am citit am ramas cu un gust foarte amar. Totusi, nu pot sa ma abtin si spun doar atat: nicio MAMA din lume nu merita sa fie catalogata atat de urat, cu atat mai putin cea care i-a dat viata omului care imi este alaturi, omul langa care ma culc seara in pat, omul care mi-a daruit un copil minunat si care este asa doar datorita ei, adica a MAMEI.
Urat, foarte urat: "MATRACŚC#258;, matracuci, s.f. (Pop. #351;i fam.) Femeie urāt#259; #351;i prost īmbr#259;cat#259;; femeie proast#259;, bleag#259;; femeie rea #351;i vulgar#259;; femeie stricat#259;". Si zau ca e mare pacat sa arati atata desconsiderare fata de o mama, in primul rand si apoi fata de un om, oricare ar fi el.
ramo_cata spune:
simo distrctie placuta la circ
luny nasol faza cu socrela, bine zici zoze Bai astea se cred scule pe bascule-ca sunt ele soacre mari-motatele pamantului!
va pup
Simo27 spune:
Ramo,uite iti trimit un grand sa nu ma descanti si pe mine
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008
luny spune:
Zoze, tare faza cu alaptatul, si eu mai patesc inca....dar Mufa e slabut si mic tot din cauza asta, sau cum e, dupa tanti aia?
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mimonix spune:
Am urmat sfaturile voastre, am luat o portie de fericire de la Clau, am fost la coafor si mi-am facut suvite noi si iata ce a rezultat (desi nu ma cheama Maria )
Sau mai degraba asa, dar ce conteaza
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
luny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui floriio Off, tare ma mananca degetele sa spun ceva...de cand am citit am ramas cu un gust foarte amar. Totusi, nu pot sa ma abtin si spun doar atat: nicio MAMA din lume nu merita sa fie catalogata atat de urat, cu atat mai putin cea care i-a dat viata omului care imi este alaturi, omul langa care ma culc seara in pat, omul care mi-a daruit un copil minunat si care este asa doar datorita ei, adica a MAMEI. Urat, foarte urat: "MATRACŚC#258;, matracuci, s.f. (Pop. #351;i fam.) Femeie urāt#259; #351;i prost īmbr#259;cat#259;; femeie proast#259;, bleag#259;; femeie rea #351;i vulgar#259;; femeie stricat#259;". Si zau ca e mare pacat sa arati atata desconsiderare fata de o mama, in primul rand si apoi fata de un om, oricare ar fi el. |
Flori, te-as ruga sa nu ma judeci, ca nu stii multe, s-au intamplat si continua sa se intample multe...nu stiu daca la fel ai gandi cand tu si sotul tau te-ai certa ff urat din cauza ei...si cum nu stii multe lucruri, fetele cunosc povestea, eu zic cu ghilimele de rigoare despre ea, nu-i gandesc rau, si nu am nimic cu ea, ci ea are ce are cu mine, si sa mor daca stiu ce-o fi!! eu vreau doar SA MA LASE IN PACE, am invatat, cu greu ce-i drept, sa nu mai pun la suflet rautatile ei si sa o ignor cat pot!de acord ca nu e frumos, dar nu e frumos nici sa-mi spuna ca daca sotul ar avea o amanta, ar putea sa vina cu aia la ea in casa nestingherit, si mie nu mi-ar da drumul daca as fi la usa, ca e baiatul ei!!..sooo...
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mimonix spune:
Si fiindca am venit asa gatita si binedispusa la petrecere, am baut o cafea de la Gecko, am servit o maslina de la Miha , am baut ceva bun si acum cadoul pt sarbatorit , florile pentru mamica lui si o urare din suflet:
LA MULTI ANI, LUCA! SA FII SANATOS SI VOIOS, FERICIT SI IMPLINIT TOATA VIATA!
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea