*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (241)
Raspunsuri - Pagina 9
luny spune:
ah, PS: Floriio, faza cu matracuca e o gluma a celor care se uita la Mondenii, noi am mai folosit aici si alte cuvinte preluate de la ei...la fel, cum zicea Nicoleta, prietenii stiu de ce!..
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
floriio spune:
Luny, departe de mine gandul de a te judeca. A fost doar o constatare si o reflectie la ceea ce ai scris si, repet, mie una mi-a lasat un gust extrem de amar. Nu mi s-ar fi parut absolut deloc deplasat daca doar expuneai faptele, fara a face si catalogari. Nu stiu ce a fost, doar ce am mai citit si eu pe forum, dar cred ca nu merita sa faci astfel de afirmatii pe un forum public. Esti mama si la randul tau vei fi si soacra, iar greseli facem cu totii.
Sa nu-mi porti ranchiuna, n-am absolut nimic cu tine, dar vazand cat de mult se chinuie o mama, cat de greu se creste un copil, zau ca doare cand citesti astfel de lucruri.
Imi cer scuze pentru offtopic. Suntem totusi un forum cu si despre copii.
floriio spune:
Aaaaaaaa, Mondenii e un pamflet "si trebuie tratat ca atare". Contextul in care l-ai folosit nu suna absolut deloc a pamflet si nici ghilimelele nu le-am vazut.
tuchita spune:
helau!
LA MULTI ANI LUCA! Sa cresti mare, sanatos, voios, voinic!
Am venit acasa mai repede....copiii dorm, Ilinca pare mai bine....
Am vazut poze, sa mai zic ca-s minunate??
Sunt SUPERBE! De fapt si de drept datorita protagonistilor, nu?
Vad ca miroase a conflict....inutil.
Noine mai radem, mai ne glumim...
Sper sa nu cheme cineva protectia copilului pentru ca Gecko ii zice lui Patrick bestie!
Olgule, sanatate multa.....si de ce naiba nu mai pleci la Paris?
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
zozela spune:
Mai Ionela-tu o stii numai pe a ta-nu stii prin ce trec altii-si nu are treaba cu faptul ca e mama sotului..si alte ce-ai zis tu acolo..
Nu stii prin ce chinuri pot sa treaca altii,cu specimenele astea.Nimeni nu are dreptul sa se comporte asa,fie ea si mama iubitului sot.Nu toate mamele sunt mame pana la capat!Unele se pierd pe drum-si unele chiar prea devreme! Si in fond-aici ne descarcam,nu ne judecam! Nu stim ce e in ograda fiecaruia,fara suparare!
U
Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
ramo_cata spune:
simo
mimo sa-ti fie de bine rasfatul pretty duamna
fug ca s-a trezit puiutul va pup si sa aveti o zi minunata
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
aliceionescu spune:
Salut! Sunt franta!! Am recuperat de la cap. trecut, raspund repede si fug, ca am o groaza de treaba.
Kya, cum sa nu? Cu mare placere ne vedem in Crang, pe noi ne gasesti acolo non-stop, mai putin in intervalul 13-17, am zis ca iau un cort si ma mut in parc... Tinem legatura! Si tre' sa zic si eu musai ca esti tare frumoasa, iar Zana ta e .
Mimo, ha-haaaaa, chiar m-ai distrat, fata! Sa stii ca in ziua in care mi-o placea un copil de un an jumate pt. ca "stie multe cuvinte", harakiri scrie pe mine! Era o simpla constatare, fapt divers...chestii de astea. Sophie mi-ar fi placut oricum. Si tot ca fapt divers: Lucian Blaga a fost mut pana la 6 (shase) ani. A inceput a vorbeasca direct cu o poezie...
La faza cu peshtele in olitza...eu am convingerea ca viata e o joaca si pt cei mari (vezi cum s-a jucat Elara si ce constructiv a fost jocul!), si pentru cei mici. Si inca nu m-ai vazut la scoala! Le-am predat timpurile verbale copiilor...desenandu-le. Spre ex., timpul perfect compus este un mosh, care merge sprijinit in toiag si cara o desaga in spate. "Toiagul" e din verbele auxiliare, iar desaga e plina cu participii trecute. Si normal, ca sa poata merge, pune inainte toiagul (intotdeauna) si apoi vine si desaga...eheeee, e mult de povestit si-s prea multe detalii "tehnice". Cert e ca, la orele de genul asta, mai intai desenez, pe o coala cat catedra, lipita de tabla prin metode rudimentare ca, deh, asta-i tara in care traim, timpul respectiv. Si ne distram ca moshul e cocoshat, ca are nasul mare, ca toiagul e stramb- din pacate, la desen is varza- dar metoda da rezultate aproape 100%. Gata, te-am plictisit suficient!
Mihutza, foarte, foarte frumoase pozele Andrei!!!!
Raluca, eu ma gandesc ca nici la Craciun nu-i gata curatenia mea, in ritmul asta...
Olgutz, sanatate, imi pare rau sa aud asa vesti de la voi...
Clau, tot asa am slabit si eu, alergand dupa Thea!
Nu mai am timp sa termin mesajul, cred ca la noapte voi continua...
Va pup, sa aveti o zi frumoasa, cat a mai ramas din ea!
ramo_cata spune:
inca una si maduc la faza cu pierutule pe drum tre' sa avem grija sa nu ne pierdem si noi..unele mame sunt geloase sa zic asa atunci cand sunt pe locul 2...ar mai fi de zis dar fug
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
luny spune:
Flori, nu iti port nicio rabnchiuna, dar mi s-a ridicat parul pe mine nitel!..asta e, nu toate suntem asa conciliante ca tine, sau calme..eu una nu pot trece peste anumite chestii,si inainte de a-i vedea durerea ei, o vad pe a mea.. tu poate esti altfel, bravo tie!:)dar sincer, nu-ti doresc sa ai parte de cate am avut eu din partea soacra-tii...ca tare as vrea sa te vad cat ai mai pupa-o dupa ureche..iar de la ea, am invatat o lectie, mama fiind si eu : CUM SA NU FIU ca soacra-mea SI CUM SA AM VIATA MEA, PREOCUPARILE MELE, nu sa-mi traiesc batranetea incercand sa acaparez copii, care au si responsabilitatile lor, familiile lor...e greu de acceptat asta ptr ea, inteleg pe de-o parte, dar mai departe, mi se pare bolnavicios...sper ca toate sa avem intelepciunea sa nu fim si sa nu ne comportam asa...mie, da-ti-mi o pusca, daca ajung asa!!
Si cu asta am incheiat, e clar ca avem opinii diferite si nu simt nevoia sa ma justific...si daca nu ai citit si la mine printre randuri, pamfletul, asta e..
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
zozela spune:
Cata esti de belea!!
luny nush..da' daca vrei-o intreb!
Pfuuu ce buna dispozitie imprastie Mimo!!
Aliceee!!
Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!