*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (241)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

stol, va multumesc ptr intelegere, care v-ati prins sau din experienta stiti cat poate fi de nasol sa nu ai o soacra asa cum ai visat...si de asta, chiar imi pare tare rau, am trait cativa ani cu iluzia ca e in miontea mea si ca e ok, pana la trezirea la realitate..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floriio spune:

Un ultim lucru mai vreau sa zic: Nu stiu ce in ograda altuia si, SINCER, nici nu vreau sa stiu. Asa cum eu nu dezvalui NICIODATA ce e in ograda mea.
Imi pare rau ca o data ma mananca si pe mine degetele si spun ce cred, desi de multe ori am vrut sa o fac.

Repet un lucru: SUNTEM UN TOPIC CU SI DESPRE COPII. Pacat ca trebuie sa "mirosim" si rufele murdare, care, din nefericire nu sunt scutecele copiilor nostri.

Mergi la inceput

Floriio draga, daca tot citesti, asa cum sustii, ai observat ca TOATE ne abatem de la topic, ca suntem oamewni reali, cu probleme reale si ne mai varsam si noi ofurile...poti sa sari fara grija posturile noastre 'murdare', nu se supara nimeni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Alice, vrei sa fii profa mea de franceza???

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Tuchi mi-ai luat vorba din gura...iar Alice incep sa cred ca ma faci sa imi placa limba franceza (DESI O URASC) iar la serviciu trebuia sa vorbesc in ea... acolo 2 vorbe 3 prostii

Clodute mami de Patrick si
cu Karolina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihatp

mimo, nu erai tu asta? te-am confundat?

Rasa dumnealui:airdale terier.Greutate:24 kg. Caracter:urit!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + la 1 an fara o luna
Luca creste
Miha scade

Al meu e mesajul desigur, si-mi cer scuze pentru ceea ce voi spune dar musai sa zic tot ca nu-i frumos sa razi de una singura E la soacra-mea, ca deh ...caracter la caracter trage ![ops]

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Mimo, ntz, ntz, ntz!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Vai, Luny, super tari povestile cu matracuca, iti vine s-o iei la palme

Olgutule, sanatate multa la tot familionul, saracuta de tine

Mai am de citit cateva pagini...noi am fost afara, Stefu a facut nani o ora in carut, ne-am plimbat...a papat si ciorbita la pranz , juma de castronel, cat ii pregatisem, cu o persioara si painica in ea, mi-a placut de el .
Acum baietii fac nani si cand o veni tati, daca are chef de plecat venim in Carol. Pe la 6 si ceva o sa ajungem noi.

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Bubule, vezi sa nu-ti schimbi parerea pagina urmatoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Clodute, nu mai sta fata pitita! treci aici la raport zilnic! si sigur se vede burtica, ca sara-mii i se vede si are 17 sapt
V-am zis ca are tot fetita?? O are pe Rebecca si acum inca o motzata in burtica..hi, hi!

Aaa, uitam sa va zic ca am sunat-o pe Lica , ca sa stau eu linistita si sa-i zic ca am depistat misterul cu banii lipsa, sa nu creada ca o acuz de ceva. Si ma rog, am vorbit o gramada, i-am zis sa vina sa ia si restul de bani si sa se intoarca daca vrea . Acum sa vedem...o sa mai vorbim, o sa bla-bla...eu n-o mai sun...daca vrea sa vina bine, daca nu...asta e.

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput