*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (241)
Raspunsuri - Pagina 7
natynic spune:
Gecko, ma tot tineam sa te intreb ceva...ai zis tu ca "Bestia" a fost conceput la intersectia Pantelimon cu Iancului Daca intersectie inseamna la tine ce stiu eu (adica mijlocul unde se intretaie strazile)-vreau detaliii!
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
zozela spune:
Gata parcul,gata masa,dupa ce a baut supa si a mancat piureul cu ficatei-singur,singurel-a adormit in scaunel,mozolit si udImi venea sa-l mananc!L-am basculat direct in pat,fara sa-l mai spal,doar l-am sters si se pare ca asta era cea mai mare dorinta a lui-sa ajunga odata la saltea Nu credeam ca o se repete faza cu adormitul in scaun
In parc a alergat/cercetat/cules flori,e innebunit dupa rotile copiilor,jucariile alea-rota cu maner N-am avut incotro,pt.ca am uitat apa acasa-si i-am dat tzitzi Am socat mamicile,care au gasit repede explicatia la felul cum arata-suge-de-ia e asa ursanIar a halit de pe la copii,borcanul nostru cu fructe l-am donat,dupa 5-6 lingurite..Dan s-a indragostit de o fetita-Rebeca-zice ca i-ar place si lui o fetita Acum..de el depinde..
Merg sa citesc din urma si sa umplu si eu ghiozdanelu'
Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
Clodute spune:
Buna fetele,
Stiu ca intrebati de mine pentru ca si citesc tot... dar daca la sarcina cu Patrick ma culcam seara la 9 si ma trezeam la 7 a doua zi dimineata acum ma mai trezesc si noaptea...e mai greu...dar E SUPERB am un BAIETEL DE ZAHAR si pe drum o FETITA la FEL.
Multumesc Gecko de
Burta nu am (sa se vada) ca am tricou larg si nici asa nu e prea vizibila...asa ca poze...deocamdata nu am...bine nici de la sarcina cu Patrick nu am ca...de...long story...
Si despre iesitul in parc si eu mai des in Carol... va urmaresc si cind vad ca se pune de iesire si fara sa am alt program ca azi vin si eu... Iar simbata si duminica poate in Tineretului.
Va si va citesc dar .
Clodute mami de Patrick si
cu Karolina
ramo_cata spune:
salutare
hai ca am luat si eu o pauzade cafea,andru doarme,am gatit o ciulama de ciuperci,am schimbat ,spalat lenjerii,paturi,spalat rufe noi si andru si acum mai am inca o masina la spalat si gata...
LA MULTI ANI LUCA SA CRESTI MARE SI SANATOS SA AI O VIATA PLINA DE NOROC SI SA O FACI PE MAMI FERICITA PE FIECARE ZI
LA MULTI ANI ALEXANDRA SA CRESTI MARE SI SANATOASA
acum o sa termin capitolasul trecut de citit ,aseara n-am mai intrat ca a stins catalin calculatorul ,a crezut ca dorm,s-a uitat la meci in bucatarie si a stat pana pe la 12 si daca a vazut ca nu sunt la calculator l-a stins..
vad ca v-ati distrat pe seama duamnei nicoleta cu femeia intrata in casa ei sa faca curatenie,dupa care a inceput ea sa dezinfecteze...nicoleta stiu ca toate avem piticii nostrii
sunteti nebune in frunte cu mimo
ariel si spor la hartagoraie..off trebuie sa intru si eu in niste hartii ,acte de-ale sotului dar n-am nici un chef desi e mare graba mare...
mihutza andra e superrrbaaaa
am vazut si un stef cu mami lui vopsita ...sunteti niste frumosi
am vazut si un sufletel blond e dulcic...e super bine la casa ,o simt si eu pe pielea mea..azi andru a scormonit in flori,statea in genunchi si baga mana in pamant apoi se uita la manute ,s-a jucat cu cateii mici,aseara am fost si noi pe la tara la bunicii din partea sotului si i-am aratat bobocei de gasca ,i-a fost frica de ei ,sa fi vazut cum se pitea dupa ta'su si cum tragea sa plece cu un zambet strengaret pe fatuca...ca si cum mi-ar fi zis 'mami imi e frica ,lasa-ma'...
liana,simo,mihap mami c biat mare
criss nu vad de ce nu ar fi bine sa-i dai sa pape felul 2 mai tarziu...mama pai doarme bre andrutza pana la 11 ziua...pai si cum mai e maraita la pranz?
gecko esti superr tare cu mesajele tale colorate si cum iti aduci tu aminte de toata lumeaoff bafta la vaccin ...
zoze dicstractie placuta in parc ..
uite ca a dat gecko o strigare si aparu si raluca 2107
liana spor la treaba duamna toate suntem niste duamne..ce credeati ca eu nu intru in aceasta categorie,azi imi vine ajutorulsora soacra mi'GECKO
olga te pup si eu si multa sanatate lui sophie si lui radu..off si servici usor...
mufa ca ai lasat-o pe mami sa faca nani..
naty eu seara lapticul il dau numai cu cereale...plus pe la ora 20 o masa solida ori papaica gatita ori iaurtel cu cartofior/out/sau cereale....
criss daca se terzeste la 11 incearca sa o tii afara sa-i elimini somnicul de la 12-12.30...cand era frig de ieseam doar o data pe zi afara si andru avea 2 somnicuri dar de cand e frumos afara facem de cat un somnic ,si el a inceput sa fie matait la pranz ,cum il bag in casa sa-i dau sa pape cum il ia oboseala si incepe sa se matzaie dar usor usor cu cantecele/reclame papa si parnzul bea lapticul si apoi face nani si doarme cam 3 ore,iar papam si iesim afara, apoi pana seara la 22 nu mai doarme deloc ...si inca ii dau papica blenduita pt ca altfel imi tuseste si vomita ,am incercat si nu merge decat cu ciorbitza si acolo legumele sa fie date pe razatoare si fierte bine bine...
sufletel papacios si zburdalnic... eu mocutza lui de zvarluga mica...si spor la treaba mami si tati la facut fetizte
clodute
hai ca s-a treminat si masinutza mea cu lenjeria merg sa le intind si revin ...va pup
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
clauclau spune:
Hello, am parcat si eu Rebecca dupa ce mi-a alergat in tot parcul de sunt si eu franta de oboseala si ma dor picioarele rau. Dar imediat ma bag langa ea la patuc ca pana la 16.30 face nani de voie. Am luat jucarele de nisip si aseara am stat la nisip, frate avea si-n pampers , imi venea sa o pun invers sa o scutur cand am ajuns acasa. Dar se distreaza bine fata. Insa cel mai mult si cel mai mult ii place sa circule, nu sta prea mult intr-un loc si eu tot timpul in urma ei la galop. Uite de-aia slabesc, azi aveam 56,7 kg! Incet, dar sigur ajung unde trebuie.
Gecko, te penalizez ca la pomelnicul de azi m-ai uitat!!! Ntz, ntz, ntz! Si drept pedeapsa baga poze noi cu BESTIA ca mor sa-l mai vad nitel. Succes la vaccin.
Am citit tot, am vazut si poze dar nu mai comentez acum ca-s cu un ochi inchis deja...
Aaaaaa Nicol, stai asa nu mai cauta in urma, iti pun eu acum linkul cu palarioasa, secretoas-o ce esti!. Iote aici: http://family.webshots.com/photo/2531112750102101346UiBFDD
Aaaaa, inca ceva, sa impart niste fericire din tolba mea lui Mimo. Ia de aici:
Si inca ceva, Liana, multumesc de raspuns, nu gasisem mesajul pe mess si mi-au placut mult de tot pantofiorii rosii de Scumpicica.
Gata, cornu-n perna repede!
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
clauclau spune:
Doamne fereste, uitasem sa zic ce era mai important pe ziua de azi.
LA MULTI ANI LUCA, SA CRESTI MARE, FRUMOS, SANATOS, VOINIC, VOIOS SI LA PUNGA GROS!!!! FELICITARI MIHA PENTRU PRIMUL ANIZOR AL PUIULUI TAU!
LA MULTI ANI ALEXANDRA DE MAMI MIHOS ( desi nu te cunosc...)
Gata, avum pot sa dormitez linistita, altfel mi-era frica de cosmaruri.
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
natynic spune:
Aoleu Rami, te rog, te rog eu frumos, nu-i mai da seara ou lui Andrei! Tu nu stii ca oul seara se da numai dusmanului???
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
zozela spune:
Raluca draga,draga! Rar-da bine!!Esti meseriasa!
Irinele!
Olguta-sanatate puilor tai-si tie! Iar am o dilema-iar te pun la cautari!
Oana mai asteapta putin ca tre' sa apara!
luny ce m-am enervat cu soacra-ta!! Mama..io cred ca as pune-o la locul ei,imediat!! Cred ca si-ar musca limba in loc sa mai scoata vreun sunet,at.cand s-ar intalni cu mine! Bai astea se cred scule pe bascule-ca sunt ele soacre mari-motatele pamantului! Frumos ai manageriat situatia-aseara!!Bravo! Si ce atata pupaturi,domne'?! Io nu las pe nimeni sa-mi pupe copilul,decat virtul!
Uite-asa pup io Mufa si pe ma'sa!
Pupici noastre-pe burtica mica si pe baietelul ei,de zahar!
Spor la trebi-Ramo!
Clau-lasa draga,ca nici pe mine nu m-a pus in pomelnic..Tre' sa-i facem un descantec
fetele!
Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
Clodute spune:
Si revin... ca am un neuron si ala gravid
La multi ani ! Luca.
Rami
Si era iar sa uit ... ... ma dau si eu cu parerea... Nicol...la cursuri de unghii te duci ? ca astea iti plac .
Va pe toate si fuggggggggg.
cu Karolina
Clodute spune:
Si revin... ca am un neuron si ala gravid
La multi ani ! Luca.
Rami
Si era iar sa uit ... ... ma dau si eu cu parerea... Nicol...la cursuri de unghii te duci ? ca astea iti plac .
Va pe toate si fuggggggggg.
cu Karolina