*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (241)
Raspunsuri - Pagina 6
Olgutzika spune:
Luca si Alexandra
Sa cresteti mari, voiosi si sanatosi!!! Mamici, sa va traiasca puiutii si sa fiti fericiti!!!
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008
bubu05 spune:
Neataaa!
Gecko, bun bombocino ala si lapticul cu cereale
Ne-am trezit si noi la 8 jumate, Stefu a baut laptisor si adineauri i-am facut 2 oute de prepelita la teflon, in putina apa si le-a papat cu cascaval ras si painica
Liana, buna treaba cu menajera Irina Spor la treaba! eu sunt la zi cu calcatul, mai am intinse pe balcon si diseara le execut si pe-astea, ca sunt putinele...
Va multumesc pt. aprecieri
Zoze, am vazut doar intr-o florarie lacramioare in ghiveci...astept sa apara la piata, daca zici ca abia au inceput sa infloreasca
Cred ca ne imbracam si plecam la plimbare...ca e marait si nu vrea sa doarma...
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
Olgutzika spune:
Neata!
Mai dau asa...dintr-un picior...putin !
So: Radu a facut pneumonie virala, e pe antibiotice, dar parca incepe sa isi revina. Mie cel mai greu mi-a fost s-o tin pe Sophie departe de el , si zau ca-s obosita de nu mai pot . Ajung de la serviciu-o culc, mananc si eu, il oblojesc pe 'nea Radul, se trezeste copilul, plec afara, ma intorc in casa, fac de mancare, spal copilul, il culc, fac curat, ma spal, ma culc. Dar macar a doua zi la serviciu stau in fund, nu in picioare si belesc ochii in calculator, rugandu-ma sa nu gresesc ceva .
Sophie tuseste in continuare, eu la fel, am si un ditamai herpesul, pentru care nu pot sa iau nimic din cauza alaptarii , adica se intelege ca sunt cu fundul in sus, nu ?
Si ca sa fie toate frumoase, incep sa regret hotararea luata acum o luna de a sta acasa cand Radu pleaca la Paris de pe 17 pana pe 26
Acum ca v-am pus la curent cu ocupatiile mele de zi cu zi, va mai zic ca sunt la curent cu toate cele, va citesc si va "vad" in fiecare dimineata cand imi beau cafea la serviciu ( ca acasa e exclus, abia ma tarasc jos din pat )!
Va pup, ca ma cheama datoria!
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008
natynic spune:
Urez si eu din suflet LA MULTI ANI lui LUCA!
Sa cresti mare pui scump si sa o fericesti pe mami a ta!
Liana, lasa mai fierul de calcat nitel ca am si eu un deal mic de rufe, termin repede si ti-l dau inapoi...
Am vazut-o pe Bubu vopsita si mumoasa si nimic altceva deocamdata...
Gecko, ii voi transmite mamei Omida intrebarea
Programul Iuliei acum cu cresa:
-6.30 lapte 240-270 ml
-la cresa nu vrea mic dejun (care inseamna paine cu unt si gem/miere/branzica de casa/ou) si i se mai da niste lapte, cat vrea
-la 10.30 gustare, fructe cu/fara branzica/cereale
-la 12.30-13: pranz, supa sau ciorbica si dupa o jumatate de ora felul 2 (legume cu pui/vita/peste)
-la 16.30 iaurt cu/fara fructe/cereale
-la 18 mai incerc eu fara succes sa-i dau ceva asa ca am renuntat (pt ca mi se tot spune ca papa tot la celelalte mese si cam asa se pare)
-la 20 la culcare lapte 270-300 ml.
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
luny spune:
hey!sunt cam zombi ca m-am destrabalat pe bucataras pana la 1:))
azi noapte am dormit singurica pe canapea, s-a trezit puiul o data, a marait nitel si s-a culcat la loc pana la 7!incep sa cred ca eu si tzatzele mele sunt problema, daca suntem in aceeasi camera!..la fel si afara, de multe ori ma lasa in pace ca se ia cu joaca, plimbat, copii, dar cand lucreaza liv si suntem dopar noi 2 p-aici, la plimbare, e nasol!
gecko ti-ai amintit de soacra-mea!am fost in we acolo, dar ea sta 'gard in gard' cu fi-su celalalt(ea la bloc, Laur la o vila d-aia veche...), noi de fapt de cumnata-miu fusesem invitati, la ei, ca era mare meci, Craiova lor..dar matracuca nu era sa rateze asa ocazie si sa ne lase-n pace, nu? a sunat de 100 ori sa venim si la ea sa mancam un pastrav, sa vada Mateiul!..eu i-am pus in vedere de acasa lui Liviu ca mergem, dar stam fix o ora ptr ca pe vremea aia misto copilul nu va sta in casa la ea, si tre mergem afara!asa ca ne-am dus, am mancat pestele, am vorbit a prost, despre vreme si copil, si am plecat afara cu Ioana, iubita lui cumnata-miu(poate viitoare nevasta, dar omu' nu prea are ganduri, ca de, e inca tanar, are 30 ani), iar Liviu la fra-su, la meci..apoi am revenit la ei in curticica, iar radarul matracucii s-a activat si ne-a simtit! si au venit si ei!..noroc ca de cand au aparut, noi am mai stat vreo 30 min, ca deja era tarziu...si asa am scapat! a, faza, il punem in masina pe Muffy, eu lipita de gard, cu spatele la ei, ca stiam ca e cu pupaturi etc, vorbeam cu Ioana, isi iau la revedere, pupa copilu', pe Liviu, acuma, ea cam incurcata, ce sa faca?..sa ma pupe, sa nu?...asa ca nu i-am dat ocazia, am urcat direct in masina zambitoare ca o floare si am zis 'la revedere, noapte buna'...asta dupa ce, de ziua lui Materi, cand au venit la noi, intentionat m-a tratat cu curul, era puiul la mine in brate, la- pupat, l-a urat, la fel pe Liviu, pe mine, ignor total, desi barba-su i-a zis de vreo 3 ori 'pup-o si pe Anca', 'felicit-o draga si pe Anca'.. la care ea 'ei, lasa ca acum e ziua baiatului si pe el il pupam, nu pe astia mari', iar dupa fix 2 min s-a dua la fi-su, l-a luat in brate, l-a pupat, 'sa-ti traiasca, mama, sa fie sanatos' etc!...mai vrei, sau sa ma opresc?..m-am intins...daca n-ai avut ce face si m-ai intrebat!
ccris am ramas restanta cu programul...nu se trezeste la aceeasi ora dimineata, dar pe la 6-7, san, mai doarme, mai mult motaie pana spre 8-8,30, apoi la 9,30 fructe cu cereale sau biscuiti de casa, sau paine cu unt si miere, la 11-12 nani cam 2 ore, pe la 2-3 pranzul, un singur fel, si ala chinuit vai mama mea, o mica gustare in parc, iaurt de baut in canita sau bucatele de fructe, sau coaja de paine/biscuite pe la 18, apoi seara la 20 iaurt+branza vaci+cereale, sau orez cu lapte, mar copt cu branza sau iaurt+cereale, sau cereale cu Milumil, tari, cu lingurita, etc..si-a scos somnul de dupa masa, seara se culca pe la 21,30-22 depinde cat de rupt e.
liana ce faceti voi?
mul;ti ptr olgutza si sophie, sanatate voua, mi-e dor de tine fata!
naty la ce ora pleci dupa Iuli?
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
Mda...adevarul e ca ar trebui sa-i mai dau si eu seara Iuliei o masa solida cat de cat, insa nu ar mai bea laptele si dupa ce am tras atata cu laptele prea sunt incantata ca acum bea...probabil o sa-i dau cereale cu lapte si completez cu lapte simplu, daca si cat mai incape...
Luny, undeva in jur de 17-17.30 ma duc sa o iau, ca mai am ceva de alergat inainte. De ce, vii?
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
luny spune:
Naty,sper tare mult sa ajung azi in Carol, ca nu am niciun chef sa ies iar p-aici, dar Liviu e cam pe drumuri azi si nu stiu cand ajunge si cat de obosit va fi,fiind si dupa serviviciu, deci cam nedormit...d-aia vroiam sa stiu pana la ce ora te gasesc pe mess sa-ti spun, ca daca iesim, oricum, tot dupa 4-5 ajungem si noi..
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ccris_ccris spune:
Gecko, , mersic, esti dementiala! Bafta la vaccin!
Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Chocolate therapy is, oh, so good!
ccris_ccris spune:
Naty, Luny, multam pt. raspunsuri.
Eram preocupata ca mananca putin si e cam somnolenta, de-aia v-am intrebat, insa daca o socate maica-mea afara uita de somn. Vad ca si la ai vostri li se face somnic pe la 11-12. Chestia e ca ea la 10,30-11 se trezeste si mi se pare aiurea ca la o ora si 1/2 sa i se faca iar somn.
Aseara a adormit la 11, s-a trezit azi-dimi la 7,30, a baut un bibe de laptic si s-a culcat iar pana la 10 cand a stat cumintica in patut la ea si a mai motait pana la 11. La 11, gata, in picioare la marginea patului, ma striga: ma-ma, ma-ma.
Intre 12 si 12,30 i-am dat pranzul un pic de ciorbica si un pic de piureut de cartofi cu carnita (inca pasate), iar acum e cu maica-mea afara. Sper sa reziste pana pe la 14,00 sa mai fac si eu ceva treaba, apoi o s-o culc, mai mult de o ora nu doarme si dupa aceea sa-i dau o gustarica.
Gata, fug la treaba, s-aveti o zi frumoasa.
Olgutzica, sa treaca starea de kko si sanatate multa randunoiului!
Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Chocolate therapy is, oh, so good!