*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (241)
Raspunsuri - Pagina 5
gecko spune:
VALEUUUU....am preluat legatura am preluat-o dar pup nu i-am dat lui CRISS, spor la trebuir draga mea si, dupa cum ziceau si fetele, incaltari cu talpa moale, BESTIA de cele mai multe ori este descultza sau cel mult cu sosete cu antiderapante (inclusiv pe afara si inclusiv acum cand suntem in plina toamna). Papuci are dar ii dau cand mergem prin zone arate/semanate sau cand tinuta o cere (adica e la camasa si costum).
Program de masa...al meu nu are program facut de mine...ca la cat de imprastiata sunt nu mananc nici eu...d'apoi sa ma sesizez ca ar trebui sa ii dau lui de mancare...
Dar de la gradinita citire, programul il au cam asa:
7- mic dejun (la cererea parintilor). Patrick de obicei il sare ca vine bine ghiftuit de acasa cu lapte din tzatze.
9-9:30 gustare: iaurt/fructe/budinca etc
11:30 masa de pranz: legume + carne/peste/ou si un desert (biscuite, placinta, fructe)
2:30 afternoon tea iaurt/fructe/budinca/branza alternativ fata de ce au primit dimineata
5 ajunge acasa si isi primeste 7 tzatze
pe la 7 daca e interesat ii mai dau un iaurt sau fructe
Asta ca parca intreba cineva de cat iaurt mananca pruncii....raspuns...al meu mananca cat vrea....chiar si 3-4 intr-o zi.
Si acum intrebare pentru mama omida zis Petrica ce deochiul mi-l despica...oare de ce mi-a dormit mie copchilu' de ieri la 5:30 cand a venit de la gradinita pana dimineata la 7:00 cand EU l-am tras jos din pat sa plece la gradi????????
si gata...fug la treburi...ca la 2 iau Matzoiul de la gradi si il duc la vaccin
Sanatate puiutilor si zi usoara randunicilor
nicol_conte spune:
Neata!
Dau eu in dimineata asta, zic 2 vorbe si fug sa ma imbrac.
Am vazut-o pe Andra la sedinta foto-superba ! Si ce pantofi rosii avea
Am vazutBubulina vopsita si aranjata la par-sa-ti fie de bine aranjatul, iti sta super!
Si nu puteam sa ratez Sufletelul blond de Zoze care zburda de zor in aer liber..
Si ca sa nu plec si s-olas pe Bitza in suspans, ii zic sa-si mai puna mintea la contributie.Cosmetica nu fac ca nu-mi place, in unele parti mi se pare scarboasa si nu stii mereu peste cine dai; la coafor nu am talent si sunt destule coafeze in oras; iar la masaj nu ma bag ca mi-e lene sa-i fac si randunoiului, ma dor mainile si ma vait intr-una..
Am ratat pozele cu Rebe palarioasa, dar le caut diseara, ca-s curioasa..
V-am pupat,fug la imbracat ca tre s-o duc pe Antonia la mama si pe Alexia la gradi si apoi la drum
Sa aveti o zi frumoasa!..
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
zozela spune:
La multi ani Luca mult iubit! Sa fi sanatos si sa ai parte de toate cele ce ti le vei dori! Felicitari Miha!!
cami33 spune:
Neata!!
LA MULTI ANI, LUCA FRUMUSELUL!!!
M-a dat pe spate Andruta frumusica, finuta si eleganta. Gata, si-a gasit fata vocatia.
L-am vazut si pe sufletel, ocupat raaaau, cam asa a facut si bubul meu duminica la tara.
Duamna Bubu, sa va fie de bine sedinta de infrumusetare. Ce cumintel sta si bubu mic la pozat, pe al meu trebuie sa-l fugaresc toata casa petru 2 poze.
Am admirat si doua printese frumoase Rebe si Sanziana, foarte dragalase si elegante.
Mai aveam ceva de spus, dar am uitat. Mai beau o cafea si revin
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
PARTY 1 AN
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi
zozela spune:
Neata!
Multumim de laude! Pe cat e de dragutel-pe atat e de nazdravan..Asa ca..vai de Antonia mea-cu asa pacoste! E frumos la curte-asa e Sper sa fie gata si casuta noastra,cat mai repede,ca m-am saturat de peretii de bloc ceausist!
Mimo nu o tin mai pe Rita in casa..Socrela o tineSi eu am aceeasi fobie,caine+copil in aceeasi casa-se exclude
Oana margaritarul abia a inceput sa infloreasca(la mine la tara)..Cred ca se vor ivi si prin piete,pana dupa Paste.
Cris si Deea!
La multi ani mami de Irina!!
gecko va tin pumnii sa scapati repede si usor!
Mai Nicol da' te pricepi sa ne tii in suspans
Cami welcome in za clab! Adevarul e ca e taaare frumos la tara
Si ma duc sa hranesc piciu'(nush' cu ce),sa-l echipez si-parc-scrie pe noi!Zicea cineva ceva de-un cort,de mutat in parc pana la toamna..chiar asa e,juma' de zi ne-o petrecem acolo..Cu putin exercitiu-ne si culcam!
Uitasem-Arielu'-trece si asta-visul merge mai departe!!
Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
raluca2107 spune:
Uite cu ce m-am delectat eu la cafea:
Recapitulare intai din zilele precedente, din ce-si mai aminteste neuronul meu singur si batran: Vladutz baietel mare, pletos care seamana tot mai mult cu mami (votez si eu pt intalnirea cu Relu, pe al meu l-am executat deja eu, e slutit bine dar nu mai are plete macar), Luca cel neobosit cu prietenul bidonul , Iulia delicata cu caciulita mov in Gradina Botanica de care nu s-a inventat la Bacau, puiut frumos de Stela la plimbare, Gecko vaneaza cocomarle (nu stiu ce-s astea dar imi era frica de ele cand eram mica ), Zanuta mica si mare...
De dimineata am vazut puiutii frumosi ai lui Clau, imi vine sa musc din pulpitele in ciorapei . Ca o mama disperata de viata ce sunt mi-a cam stat inima la pozele pe topogan, ai avut curaj. Cred ca am ramas marcata de asta vara cand un baietel a cazut din varful topoganului direct in cap si am prins cam groaza de el.
Am vazut ajutorul la curatenie al lui Alice, in ritmul asta mami termini curatenia de Paste, de Craciun . Eu una am sperat sa mai cred ca va fi ordine in casa prea curand.
De povestea lui Bubu cu Lica nu mai zic nimic, ca eu numai povesti de astea aud in ultimul timp cu "tantici" carora li s-a urat cu binele. Eu votez pentru las-o in plata domnului n-o suna ca ramane cu impresia ca tot tu ai gresit.
Daca tot sunt la moda vanataile ne laudam si noi cu una, din coltul mesei, deasupra ochiului si era pe tura mea , motiv de certuri ca pe tura randunoiului nu se intampla ( dar in 3 secunde cat tine runda lui, n-are timp copilul nici sa faca doi pasi )
Bravo Zoze pentru puiut , mare gospodar ajunge!!!
LA MULTI ANI LUCA !!!SA FII SANATOS, IUBIT SI FERICIT
Yupi pentru vestile bune ale Iuliei!!!
Sanatate Ilincai!!!
Sa nu uit de Elara cu vestea ei minunata. Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.
M-au terminat pozele Mihutzei, sunt superbe
La fel si cele cu Sufletelul blond, ce viata dom'le...ca in povesti .
Mi-a placut cum a ramas Stefu masca cand a vazut-o pe mami aranjata, care e frumoasa pana si obosita , iar de culoare nu zic nimic de oftica ca eu nu voi iesi asa veci
Nicoleta, felicitari Duamna!!! Or mai fi la vama balti de alea mizerabile in care te baga cu masina cica sa te dezinfecteze?? Poate pui o cada la intrare cu dezinfectant o bagi pe tanti la sosire si scapi de fobie.
Mimo, priveste zarzarul, viata e frumoasa, fii Zen..., mai inchide si tu ochii la toate porcariile...relax...ca e pe nervii tai....nu pe ai lui tanti Piti cu masina. Aia parca vad ca forumeste pe undeva si povesteste de una cu tupeu ce a indraznit sa ii ia locul de parcare . Citesti si tu Tuchi??
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor
bitza037 spune:
LA MULTI ANI LUCAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!
Sa ai o viata minunata alaturi pe parinti,sa fii sanatos si numai bucurii iti doresc Antonia si mami ei
neata stol!!!!
revin mai tarziu ca am niste treaba,dar am vrut neaparat sa-i urez lui Luca acum dimineata
IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
zozela spune:
Maaai..suntem in prag de pag.2!
Fug sa ma echipez de scandal!
Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
lianam spune:
neata, neata... multam de fierul de calcat gecko ... cum ai ghicit tu ca am o noua forma de relief in casa: muntii de rufe ... bine, hai, fie...stiu ca nu e noua ... da' ajunsesem si eu la zi...candva ...
pfu, am inceput mesaju de o ora... da' urla fiara asa ca a trebuit sa gasesc metode de calmare ( credeai ca numai tu ai bestie gecko? )
asaaaa, inca una si ma duc : am vazut poze cu zanuta si rebe elegante, frumusele ca doua floricele ... clau nu stiu daca ai gasit mesajul pe mes unde ti-am zis de pantofiori, ca intrebai....in caz ca nu l-ai gasit, mai scriu odata ca nu e secret : pantofiorii rosii i-am luat de la debenhams ....
bubu, de ce nu cauti lacramioare si la florariile mai maricele, gen iris, tria's ... astia deobicei au tot felul...
gataaaa, va doresc plimbari placute, zi frumoasa.....liana o ia pe irina, menajera, si trec la curatenie ... credeati ca eu nu sunt o duamna?
Liana, mami de Teo
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud