*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (241)
Raspunsuri - Pagina 4
lianam spune:
simo
Liana, mami de Teo
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud
Simo27 spune:
gata,plec ca maine trebuie sa merg la circ
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008
bubu05 spune:
Simo, cred ca e super...ce mi-as dori si eu...ehhh...
Liana, de ce esti, mami, ranita in aripa?? de iesirea in oras nu cred ca am sanse...randunoiul meu inca e la munca
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
ariel_7000 spune:
LA MULTI ANI, LUCA!!!! SA LUMINEZI VIATA PARINTILOR TAI SI SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII!!!
miha, m-ai dat gata cu castravetii ...la mine viata a vrut asa...pe alex trebuia sa o nasc de 1 aprilie, dar s-a tinut de shotii si a venit "de ziua ei", iar teodor s-a luptat cu amestecul litic si cu sistemul si a venit "de ziua lui".
acum 1 an aveam un "minunat" travaliu fals....acum 6 ani habar n-aveam ce surprize imi va rezerva aceasta zi....va mai povestesc eu azi....asa, in paralel
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" Nu sunt ce par a fi
Nu sunt Nimic din ce-as fi vrut sa fiu!...
Dar fiindca m-am nascut fara sa stiu,
Sau prea curānd,
Sau poate prea tārziu...
M-am resemnat, ca orice bun crestin,
si n-am ramas decāt...
Cel care sunt!..." (I. Minulescu)
ccris_ccris spune:
u randunici!
Multumesc pentru raspunsuri, : Mihutza, Ramo, Clau, Luny (au talpa flexibila, dar merge pe varfuri si nu mi se pare ca-i tin bine piciorusele),
Mufarinul cazacios sa-i treaca, Gecko sa prinda curaj la omorat monstri australieni, te inteleg perfect, ca am avut si eu o intalnire nocturna cu un big spider cand ma produceam si eu mai bine, Mimo, ti-ai ratat cariera .
Cuscra, imi pare rau de circoteca cu Lica, dar nu-i un capat de lume, sa-ti treaca supararea, nu tre' sa te imbolnavesti pentru asta, Naty, bafta la control, noi am amanat pentru dupa Paste din lipsa de fonduri, Simo, sanatate multa lui Davidutu.
Nici Andreuta nu papa intotdeauna ambele feluri, ori cate putin din fiecare ori ciorbita acum si felul 2 mai tarziu... Nu stiam daca e bina ca-i dau felul 2 dupa-amiaza. Cu somnicul, desi mi-a fost martanita pe la 12,30 s-a culcat abia la ora 15 si a dormit 1/2 ora, iar acum seara a adormit la 11, destul de tarziu, nu? Dar ce sa-i fac, dimineata se trezeste la 8,30-9 pentru laptic si mai adoarme apoi pana pe la 11.
Dau send sa nu pierd si revin.
Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Chocolate therapy is, oh, so good!
ccris_ccris spune:
Mai, ce frumusica are mama acolo si ce palariuta losie! Da' nici cu cea loz nu mi-e rusine! Sa-ti traiasca printesa, Clau! Ce dixtractie pe puii tai la tobogan!
Alice, , bravo pentru startul cu olitza si bafta in continuare! Cat despre curatenie, daca aveam si eu un asa ajuor, terminam demult sortarea hainelor din sifoniere!
Kya, , inca n-am investigat Militari Shopping, e o idee! Zanuta sa-i treaca vanataia, mie mi-a zis pediatra cand a facut Andreea cucuiul s-o dau cu un unguent cu heparina. Ce haioasa e, imi place mult cum o imbraci! Sanatate multa randunoiului! Sper ca si-a mai revenit! Iar tu arati bestial!
POZELE MELE
ccris_ccris spune:
Naty, ce ma bucur ca n-are Iuliutza nimicutza la ochisori, bravo! Eu am emotii insa!
Tuchi, imi pare rau tare de Ilincuta, sper sa-si revina cat mai repede!
LA MULTI ANISORI, LUCA! SA CRESTI MARE, MARE SI SANATOS, S-O BUCURI PE MAMI IN FIECARE ZI!
MIHA, SA-TI TRAIASCA PRUNCUL SI S-AVETI PARTE DE TOT BINELE DIN LUME!
LA MULTI ANI ALEXANDRA-CRISTINA DE MIHOS! SA FII SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE AI TAI PARINTI!
POZELE MELE
ccris_ccris spune:
Nicoleta, felicitari, si eu am de gand sa-mi pun o fata sa m-ajute la curatenie, ca m-a terminat casoaia asta, nu-i mai fac fata singura decat daca ma epuizez! AM de gand sa vorbesc cu vecina, ca-i vine si ei o fata cu vreo 50 lei pe saptamana, sa vedem ce zice!
Felicitari, Valentina, pentru Mateiul intarcat! Si eu astept sa faca un anisor si... gata cu tzitzi!
Vaai, Mihutza, ce scumpica e Andruta ta! Iar cu foto de la stucio m-ai dat gata! Absolut superba rochita, iar posesoara si mai si!
Cuscra, sa-ti fie de bine coafura! Iar Stefu e dulce raau!
Vazut si poze cu Sufletelul blond ce debordeaza de energie!
Miha, multam fain de tratatie!
Si acestea fiind zise, sunt la zi, va pupez, noapte buna!
POZELE MELE
gecko spune:
'neata stol...multumesc criss...am preluat legatura...am pus cafeluta la foc...am pregatit ceaiul, capuccino, bombocino...luati si serviti...dar nu prea mult...lasati un pic de loc ca azi bem si ne ghiftuim...pe Luca il sarbatorim
La Multi Ani Luca!!! Sa cresti mare, sa fii sanatos, fericit, sa ai o viata minunata!!! Felicitari Miha pentru asa flacau ochios, sa iti aduca numa bucurii si nora harnica in casa!!!
sa continuam cu pupaturile
si pupici pentru adriuta si marele ei smecheros Adrian ce ca un stapan statea pe canapeaua Andrei.
si pupici pentru roxana si felicitari pentru lucrarile de dizertatie.
si pupici pentru Luny ce a uitat sa ne zica cum a fost la socrella...te-a mai introdus in tainele barbatilor ce umbla din floare in floare?
si pupici pentru kya si Zana ei, sa ii treaca vanataie si sa se intremeze marinarul
si pupici pentru bitza si La Multi Ani sanatosi, fericiti pentru mamicutza ei!!!
si pupici pentru Elara, sa ai o sarcina minunata, o nastere usoara si un bebe frumos, sanatos si mancacios.
si pupici pentru clodute, ma bucur ca ai trecut cu bine de hopul asta, nimic sa nu iti mai umbreasca bucuria sarcinii si in septembrie sa tii in brate pe frumoasa Karolina
si pupici pentru Ariel ce deja ii in travaliu/netravaliu, sa ii mearga afacerile, lumea sa nu o mai dezamageasca si daca nu e cu suparare...al treilea pitic sa il nasca in alta zi decat 10 aprilie
si pupici pentru valentina ce si-a atarnat tzatza-n cui. Felicitari mamico pentru ca l-ai alaptat atata vreme chiar daca te-ai intors la lucru si felicitari pentru tranzitia usoara la intzarcat.
si pupici pentru liana, obosita, doborata si cu aripa ranita. Ti-am lasat fierul de calcat in priza, am terminat pe saptamana asta (15 camasi si 42 de tricouri), dar vezi sa nu adormi cu el in mana...ca de saptamana viitoare o iau de la capat.
si pupici pentru tonic ce vad ca a disparut...o fi inca petrecand-o pe mandra de Antonia.
si pupici pentru toate nenominalizatele, underqueen ce vad ca e rapusa de Strumph, Vio ce vad ca inca se bate cu silueta lui Sean (am ratat poze, party), lyvy de care nu am mai auzit de la pneumonia barbatelului, olgutzika ce se "distra" cu bolesnite la sophie, gudinde ce e pana in gat bagata in munca dar a carei nepotica are iubit, blankar cu burticutza ei (speram ROZALIE) si Eric baiat mare, Ioana ce sta pitita (cred) si nu ni-l mai arata pe buclatul de David, sovi burticoasa si Sashone ochi frumosi, raluca2107 ce scoate nasul doar cand e de cheltuit bani, floriio prinsa cu kineto lui Andrei, pucca ce a aparut scurt ca si ea e cu lucrul si multe, multe alte randunici care nu au mai trecut pe la noi dar la care eu ma gandesc cu drag....I pup iu ol
mihutza11 spune:
LA MULTI ANI LUCA cel frumos si bucatica rupta din mami! sa cresti mare, sanatos si sa ai noroc in viata!
Miha sa va traiasca baiatul!
asa.. sa vedem cu ce m-am mai delactat azi..
Alice bv pt operatiunea Olitza.. ce nastrusnica esti! si am vazut si ajutorul tau de nadejde!
Kya frumoase mai sunteti! si ce haiosi ciorapei are Zana!
puiutzii cazuti, Mufy si Zanutza!
Naty ma bucur sa aud ca nu e vb de strabism!
Simo, Tuchi sper ca sunt mai bine puii mari!
Zoze bv blondanetului explorator! lasa mami ca "murdarirea e buna!"
Vali felicitari pt intarcare! sper sa fie si la noi bine si usor, dar tare ma indoiesc..
Felicitari Duamna Nicoleta!
Mimo bre' esti tare cum le vezi tu pe toate!
Bubu ce i-a mai crescut si lui Stef parul! te prinde mami, te prinde.. sotul si te pupa
Zoze ce fata de biruitor are Mihaitza cu lingura de lemn!
Simo, Luny, Liana, Cris
va multumesc de aprecieri.. iar sunt toata umflata in pene si nu imi mai dai de nas vreo saptamana!
Gecko as usual!
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara