Scrieti-i hotzului de arbitru !!!
Raspunsuri - Pagina 4
Adela spune:
quote:
Originally posted by mamaruta
Adela cred ca potzi, da ar avia acelashi farmek?quote:
Originally posted by Adela
Mamarutzu io daca ma straduiesc putin pot sa pun finalul si pe germana.
Adela & Julia (1 an si 2 luni)
Mamarutz> io pot si-n romana sa-i scriu, ca o duamna ce ma aflu ... Da mi-i ca umbla bietu om in stanga si-n dreapta sa-ntrebe ce-nsemneaza expresiunile cu precena.... si ma gandeam sa-l scutesc de diktionare.... mai ales ca va cauta dejeaba .
E drept se pierde farmecu`
dede>
lix spune:
arbitru e scandinav. ma asteptam la asta iar echipa noastra e tanara... ma asteptam si la aceste ratari... ce nu inteleg este cum cei de la forumul european accepta asta!?! chiar sunt orbi? si daca tot trebuie sa scriem cuiva, de ce sa nu o facem lor in primul rand?? s-ar putea sa fie mai eficient! are cineva adresele?
ad_risnov spune:
Stiam ca in Elvetia sunt multe vaci, da' BOUL asta de unde a aparut??????
Un nemernic, nimic mai mult!
adadia spune:
Chiar daca nu-i poate face nimeni nici un rau lu' domn' arbitru , ar trebui sa facem macar o mare galagie , sa scrie in ziarele ,alea de-afara , nu numai ale noastre , sa stie lumea ca existam si ca suntem nemultumiti . Aseara , cand Tuca il intreba pe idiotu' de Mitica Dragomir daca se poate face ceva , el batea campii . Am ratat sau nu , am jucat prost inainte sau nu , nu asta este important . Este vorba de faptul ca un om care ar trebui sa fie corect , profesionist desavarsit ( ca de-aia a ajuns acolo unde este ) si impartial , a profitat de pozitia lui .. Asta trebuie sa stie toata lumea . Fiindca si-a batut joc de sperantele noastre . Nu putem schimba nimic dar macar sa-l deranjam putin . Hai baieti , puneti-va mintea la contributie , pe unde sa scriem ?
korinna spune:
Promit ca acu imediat si trimit mail pe adresa ticalosului..oricum expresiile sunt dulci fata de ce-mi iesea aseara din gura...mai rau ca pe stadion
Pt mine e clar:se arbitreaza numai pe urmatoarele premize:1catolicii;2.comunitatea europeana
bai eu una ii urasc efectiv..fir-ar ei de ocidentali.Au inchis combinate,importam cxarne..de parca noi nu aveam..aia ne ordona cati oameni sa dam afara din institutii..ce sa mai inchidem...se lucreaza numai in sistem lohn....
Mi-e scarba..si nu pot sa-i sufar!!!
Acu imediat ii scriu!!!!
KORINA mamica x 2
http://poze.acasa.ro/poze/album?id=408
http://poze.acasa.ro/poze/album?id=457
andrruzza spune:
Mesaj de pe net:)
"Dragi suporteri romani. Dupa ce am fost furati ca in codru la meciul de seara trecuta, cred ca ar trebui sa demonstram tuturor ca si noi contam din punct de vedere economic, asadar haideti sa nu mai bem bere CARLSBERG si poate asa vom demonstra ca suntem si noi un popor unit si se vor uita cu alti ochi la noi. Daca va deranjeaza acest email sterge-ti-l; daca nu dati-l mai departe. Microbistul Roman." Ce spuneti?"
Noroc tzie, mie...tuturor!!"Neasteptatul se produce intotdeauna"
Marina spune:
hai sa nu exageram...arbitru ne fura ca in codru ...da de aici pana a nu mai bea Carlsberg e cale lunga!!!!.
Da adresa lui sa-i trimitem niste rosii n'aveti?
Marina
flaviutza spune:
big surprise...am incercat sa ma conectez pe mirc, pe unele canale daneze #denmark, #oslo etc....sunt BANATE pe romania, adica nimeni din rom nu poate vorbi acolo...oare de ce????
dyana spune:
Comentarii dintr-un ziar:
"Daniel Ion
Inaintea meciului de la Copenhaga, speranta s-a impletit cu teama romanilor privind corectitudinea "centralului" Urs Meier. Nicolae Grigorescu a garantat pentru el, dar Dragomir l- a suspectat din start ca "ne va rupe in doua". Din pacate, ultimul a simtit corect ce se va intimpla, sansele "tricolorilor" de a merge la Euro 2004 fiind anulate de omul in negru "Imi pare rau ca am avut dreptate in privinta arbitrajului. Nu sint nici Mafalda, nici Nostradamus, ci doar un om de fotbal care stie bine ca hoti sint pe toate meridianele si ne ies in cale pe oriunde-am merge. A fost un furt international, pe care l-am prevazut pentru ca stiam ca nu sintem doriti la masa bogatilor. Nu ma asteptam insa ca Meier sa depaseasca orice limita de bun-simt, sa se faca totul pe fata pentru a ne scoate din calculele calificarii. Acest arbitru si-a batut joc de o natiune de 23 de milioane de oameni saraci, care si asa nu aveau prea multe bucurii. Am ajuns sa ne fie frica si de umbra noastra, pentru ca prea ne fura toata lumea fara jena", a declarat presedintele LPF, inca din pauza partidei de la Copenhaga.
"Nu cel mai bun merge la Euro"
Adrian Porumboiu, fostul mare arbitru a analizat din punct de vedere al profesionistului prestatia "centralului" elvetian. "A aratat penalty intentionat gresit, pentru ca nu stia daca i se mai iveste o astfel de oportunitate. N-am crezut ca este posibil asa ceva. Interventia arbitrului a schimbat rezultatul, a stabilit ca n-avem voie sa mergem la turneul final. Daca asta a fost penalty nu se mai poate spune nimic! Dintr-o suta de arbitri, probabil unul singur ar fi dat lovitura de la 11 metri pentru Danemarca si acesta a fost Urs Meier. Cind se fluiera total aiurea penalty la 0-0, ce calificativ se mai poate da manierei de arbitraj?", a spus Porumboiu. Fost selectioner si unul dintre cei mai apreciati tehnicieni romani din toate timpurile, Mircea Lucescu a spus: "Este inadmisibil ceea ce s-a intimplat! O rusine de arbitraj! UEFA incearca o rotatie a echipelor mici la turneele finale si acum nu era rindul nostru. Un protest din partea FRF ar fi total justificat, chiar daca n-ar schimba cu nimic situatia".
Invitati dupa incheierea meciului la "Marius Tuca Show", cei doi, impreuna cu Ion Craciunescu si Catalin Tolontan, au tras concluzii dureroase. "Din pacate, nu intotdeauna cel mai bun merge mai departe", a fost de parere Porumboiu. Dar raminem cu durerea necalificarii, dar si cu bucuria ca am vazut o echipa a Romaniei adevarata, o echipa potenta, care i-a fost net superioara Danemarcei".
"De cind sint in fotbal am tot citit de furaciuni prin ziare, am vazut pe la televizor si am auzit de la cunoscuti, dar cum a fost la Copenhaga nu am crezut ca este posibil"
Adrian Porumboiu
"Meier ar fi avut nevoie de un ceas elvetian, care sa-l trezeasca dupa cele patru minute de prelungiri dictate"
Adrian Porumboiu
"Meier a facut un furt international, pe care l-am prevazut, pentru ca stiam ca hoti sint pe toate meridianele"
Dumitru Dragomir
"Au dat prin japca bogatilor bucuria marunta a 23 de milioane de romani"
Dumitru Dragomir
"La valori sensibil egale, daca intervine un bandit, victimele lui nu mai au nici o sansa"
Dumitru Dragomir
De ce nu mai sintem arbitrati corect
"Nationala" a suferit dupa ce Mircea Sandu l-a sustinut pe Blatter la presedintia FIFA in dauna lui Lenart Johansson
Marius Geanta
Urs Meier e al patrulea arbitru care a defavorizat "nationala" in partidele importante jucate in ultimii doi ani. Seria neagra a inceput in toamna lui 2001, cu Kim Milton Nielsen, care a refuzat acordarea unui penalty clar in partida tur din barajul cu Slovenia, disputata la Ljubljana. In octombrie anul trecut, bulgarul Ivanov a contribuit decisiv la infringerea "tricolorilor" in fata Norvegiei, in Ghencea. Cum? Tot prin neacordarea unei lovituri de pedeapsa pentru romani. Apoi, la returul jucat acum 3 luni, la Oslo, a aparut slovacul Lubos Michel. La 1-0 pentru echipa lui Iordanescu, "centralul" a dictat penalty in favoarea Norvegiei, pentru un hent facut de Carew, nu de Chivu, in careul nostru!
Prestatia ostila a arbitrilor europeni nu se poate rupe de sustinerea pe care Mircea Sandu i-a acordat-o lui Sepp Blatter la alegerile din 1998 care au urmat retragerii lui Joao Havelange de la conducerea forului mondial. Blatter l-a avut atunci drept contracandidat pe Lenart Johansson, liderul fotbalului european. UEFA ii are sub control pe arbitri, efectuind si delegarea acestora la meciurile din preliminarii si cupele europene. Romania a fost una dintre putinele tari ce l-au sustinut pe Blatter, care a si cistigat scrutinul. Un episod sugestiv pentru natura relatiilor dintre FRF, FIFA si UEFA s-a petrecut in vara lui 2002, la inaugurarea Casei Fotbalului si a Centrului de Pregatire de la Mogosoaia, ambele finantate de FIFA. In timp ce Blatter a fost in centrul atentiei in cele doua zile petrecute la Bucuresti, Johansson, care a stat doar citeva ore in Romania, a fost lasat in plan secund, nici un oficial al FRF neinsotindu-l la aeroport la plecare.
Grigorescu: "Prietenia mea cu Meier s-a cladit in alt mod"
Tristetea si-a gasit locul si in glasul lui Nicolae Grigorescu. Cu o zi inaintea meciului declarase ca "nu trebuie sa ne facem probleme in ce-l priveste pe Meier. Este un tip cu caracter de 24 de carate". Aseara, fostul sef al CCA s-a abtinut cit a putut de la declaratii. "N-as vrea sa spun cine stie ce, care apoi sa se intoarca impotriva pozitiei mele de observator international. Intelegeti-ma si pe mine", a zis el, adaugind insa: "Mi-e foarte greu sa comentez, dar prietenia mea cu Urs Meier s-a cladit in cu totul alt mod". Dan Udrea
Craciunescu a evitat sa se pronunte
Invitat aseara la editia speciala a emisiunii Marius Tuca Show, Ion Craciunescu a evitat sa se pronunte categoric fata de arbitrajul lui Urs Meier. Daca Adrian Porumboiu, fostul sau coleg de arbitraj, a fost transant, acuzind acordarea penaltyului si prelungirea nejustificata a meciului, seful CCA s-a rezumat la o apreciere indirecta, "echipa nationala a jucat bine, dar nu putea sa faca mai mult in actualele conditii", spunind ca "soarta calificarii s-a decis in partidele de pe teren propriu cu Norvegia si Danemarca".
Adela spune:
quote:
Originally posted by lix
arbitru e scandinav. ma asteptam la asta iar echipa noastra e tanara... ma asteptam si la aceste ratari... ce nu inteleg este cum cei de la forumul european accepta asta!?! chiar sunt orbi? si daca tot trebuie sa scriem cuiva, de ce sa nu o facem lor in primul rand?? s-ar putea sa fie mai eficient! are cineva adresele?
lix
Urs Meier e elvetian. No dara ma duc derect la el acasa ca sa-i spun ce am de zis...
Asa cu accent.