Scrieti-i hotzului de arbitru !!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

adela ,
trimitem rosii si oua?

marina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana spune:

Baieti si Fete!!!

Am dat de telefonul lui ursu' meyer:

Telefon: 056 4368055
- Fax: 056 4368050
- Site: www.ursmeier.ch

Vorbesc serios, nu e la misto.

Pe bune !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

hi hi O fi chiar el? Dar ce afacere are ca vinde aparate-unelte casnice? (Haushaltgeräte)

Grabiti-va ca are si oferte :))))))))

Adela & Julia (1 an si 2 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

eu va spun sincer ca sunt o mare microbista si am urmarit meciul de aseara cu sufletul la gura.
dupa ce in prima repriza nu am vazut prea mult fotbal adevarat in a doua am stat intr-o tensiune continua si am urmarit totul si am tipat, am urlat, am sarit in sus de bucurie cu Diana in brate care radea fericita si striga si ea "gou-gou".
Nu stiu de ce dar la sfarsit picioarele imi tremurau de emotie si cred ca era prea frumos sa fie adevarat.
Sincer, Diana nu prea a inteles de ce dupa meci, mami si tati erau tristi si aproape ca plangeau si sufereau in tacere...

Dana si Diana-Maria http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

Eu i-am scris! Urat, urat, cum nu vreau sa invete vreodata maimutza mea sa vorbeasca!
Dar chiar mi-am varsat amarul!
O zi mai linistita,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adadia spune:

Dyana , poate-l injuram pe altul care n-are nici o treaba cu fotbalul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana spune:

Pai altii deja au sunat acolo. Da' nu stiu ce s-a intamplat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

Daca vreti puteti sa va spuneti parerea aici:http://www.thepetitionsite.com/takeaction/889450719
ei spun ca se iau in considerare!

Toate bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Bun gasit!

Dupa toata supararea asta, raman doua lucruri clare pentru toti:
- am pierdut calificarea asta dar am castigat o echipa mare pentru urmatorii ani; lotul e tanar iar de la anul deja incep meciurile pentru Campionatul Mondial din 2006, deci ne putem baza pe ei cativa ani buni de-acum inainte;
- trebuie sa ne bazam in primul rand pe noi, fara sa mai depindem de altcineva. Daca castigam partidele de acasa cu Norvegia si Danemarca sau daca scotea, un gol din cele cel putin 5 ocazii clare de gol nu mai stateam la mana Bosniei sau a vreunui arbitru inuman.

Ar trebui sa jucam fiecare meci ca si cand ar fi decisiv. Exact ca si in viata, sa traiesti fiecare zi ca si cum ar fi ultima.

HAI ROMANIA!

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Asta merita el! Nu cuvinte! Cuvintele-s de prisos!
_ella

Mergi la inceput