Scrieti-i hotzului de arbitru !!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sasuke spune:

Auzii ca magaru' a primit pina aseara peste 10.000 de mail-uri ... shi i s-a cam blocat casutza poshtala ...mai bine i s-ar bloca shi mintea ... ca inima nu cre' ca are. Cum naiba ishi pot creshte bine astfel de specimene copii ??? Nu le crapa obrazu' ?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianPopescu spune:

Buna !

Si eu cred ca "Mortul de la groapa nu se mai intoarce !" .Dar si in acest caz..justitia tot il pedepseste pe criminal ! Iar daca justitia civila, uefa, nu o va face, sa speram ca justitia divina va fi mai putin toleranta .

Cu stima,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biankita spune:

Dupa ce Urs Meier ne-a "furat" calificarea la CE, un alt arbitru care ne-a dezavantajat pe fata in trecut, danezul Kim Milton Nielsen, s-a gandit sa sara in apararea cioclului elvetian, luand un intreg popor peste picior. "Abia acum a ajuns Internetul si in Romania", a exclamat Nielsen, afland ca prietenul sau intr-ale furaciunii primise peste 30.000 de e-mail-uri din partea fanilor "tricolorilor". Reactia sa este, intr-un fel, normala, daca ne gandim ca Nielsen nu ne-a acordat un penalty clar la Euro 2000, in meciul cu Germania, si nici la Ljubljana, in partida tur a barajului cu Slovenia, pentru calificarea la CM 2002. Declaratiile sale au aparut in cotidianul danez "BT", el recunoscand ca "nu este evident ca a fost 11 metri, dar, in privinta prelungirilor, Meier a calculat corect!".

gardianul.ro

biankita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana spune:

Domne', mai sunt multi cretini de-astia, de sange albastru din Occidentul lu' Peshte, de cred ca lumea incepe si se sfarseste cu ei? Sau numai din astia sunt...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

i-am trimis email la adresele care le-ai scris in subiect,,,hahaha,,si am mai bagat si eu cite ceva de la mine.......Sa ii fie rusine arbitrului asta fara pic de rusine...

Elena cu burtica & sotul AL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gentiana spune:

Daca ii spun lu' nea arbitrul cuvantul ala care incepe cu a si se termina cu loch, ma dati afara, ca folosesc expresii vulgare si jignitoare

Mergi la inceput