Scrieti-i hotzului de arbitru !!!
Raspunsuri - Pagina 6
sasuke spune:
Auzii ca magaru' a primit pina aseara peste 10.000 de mail-uri ... shi i s-a cam blocat casutza poshtala ...mai bine i s-ar bloca shi mintea ... ca inima nu cre' ca are. Cum naiba ishi pot creshte bine astfel de specimene copii ??? Nu le crapa obrazu' ?!
AdrianPopescu spune:
Buna !
Si eu cred ca "Mortul de la groapa nu se mai intoarce !" .Dar si in acest caz..justitia tot il pedepseste pe criminal ! Iar daca justitia civila, uefa, nu o va face, sa speram ca justitia divina va fi mai putin toleranta .
Cu stima,
biankita spune:
Dupa ce Urs Meier ne-a "furat" calificarea la CE, un alt arbitru care ne-a dezavantajat pe fata in trecut, danezul Kim Milton Nielsen, s-a gandit sa sara in apararea cioclului elvetian, luand un intreg popor peste picior. "Abia acum a ajuns Internetul si in Romania", a exclamat Nielsen, afland ca prietenul sau intr-ale furaciunii primise peste 30.000 de e-mail-uri din partea fanilor "tricolorilor". Reactia sa este, intr-un fel, normala, daca ne gandim ca Nielsen nu ne-a acordat un penalty clar la Euro 2000, in meciul cu Germania, si nici la Ljubljana, in partida tur a barajului cu Slovenia, pentru calificarea la CM 2002. Declaratiile sale au aparut in cotidianul danez "BT", el recunoscand ca "nu este evident ca a fost 11 metri, dar, in privinta prelungirilor, Meier a calculat corect!".
gardianul.ro
biankita
dyana spune:
Domne', mai sunt multi cretini de-astia, de sange albastru din Occidentul lu' Peshte, de cred ca lumea incepe si se sfarseste cu ei? Sau numai din astia sunt...?
Elenalove27 spune:
i-am trimis email la adresele care le-ai scris in subiect,,,hahaha,,si am mai bagat si eu cite ceva de la mine.......Sa ii fie rusine arbitrului asta fara pic de rusine...
Elena cu burtica & sotul AL
Gentiana spune:
Daca ii spun lu' nea arbitrul cuvantul ala care incepe cu a si se termina cu loch, ma dati afara, ca folosesc expresii vulgare si jignitoare