Scrieti-i hotzului de arbitru !!!
Raspunsuri - Pagina 3
janib spune:
FURACIUNE FURACIUNE, Ne-a furat pe fata si orice am zice sau face suntem prea mici ca sa putem face ceva. E clar federatia s-a implicat asa cum se implica toti in tara asta. Da e adevarat ca aceasta calificare a fost pieduta la Bucuresti si nu la Copenhga, dar eu zic ca vina apartine federatiei deoarece a refuzat categoric cumpararea unui cofor artificial pentru meciul de la Buc., si a permis desfasurarea meciurilor primavara si toamna, cand acestea putea fi disputate si la inceputul verii... Ma rog parerea mea este ca suntem prea mici si insignifianti in Europa pentru a ne permite pretentii de a castiga sau de a ne califica la europene. Calificarea apartine celor puternici (financiar). HOTIEEEEEEE HOTIEEEEE este si in europa dar mai mare este parca in FRF.
Anina_n spune:
DeDe, la fel ai scris si pt."nenorocit".
Nina & Nina-Cristina (1 an si 8 luni)
http://groups.msn.com/NicoleTepuc/ninacristina.msnw
iuliac spune:
Hai sa va spun. Eu mai intru cateodata pe mirc. Eeeeeee si uite-asa am intrat din intamplare pe danemarca. Nu va puteti imagina cati romani scriau acolo....da' si ce scriau... Ca sa nu mai zic de fifa.com
natydea spune:
quote:
Originally posted by ADMIN
Sunt de acord cu Gaby: Nu ma intereseaza daca am fost furati sau nu dar cand ai situatia in mana ta (sau mai precis in varful bocancului) si ratezi cu seninatate nu mai poti sa acuzi pe nimeni. Am avut sansele necesare, nu le-am fructificat deci vina este NUMAI a noastra!
Hai sa lasam placile cu ... terenul a fost nu stiu cum, nu a fost penalty, suntem discriminati, exista interese s.a.m.d. Eu cred ca in toate meciurile pe care le-am jucat factorii externi, chiar daca nu ne-au fost favorabili nu au fost asa de puternici incat sa nu putem face nimic.
Da, am facut 2-2 cu Danemarca dar am uitat ca ne-au batut cu 5-2 la Bucuresti! Da am facut 1-1 cu Norvegia dar am uitat ca am jucat prost si am pierdut la Bucuresti.
Eu cred ca daca privim pe ansamblu lucrurile sunt clare: Nu ne-am calificat iar vinovatii trebuie cautati la federatie, la liga, pe teren (jucatorii), la vestiare sau pe banca antrenorilor (antrenorii).
Ma opresc aici si nu va intreb de rezultatele echipelor romanesti in cupele europene in ultimii 5 ani...
Trist dar adevarat!Au dreptate atat Gaby cat si Admin!(parere personala)
Dea
alba spune:
quote:
Originally posted by Anina_n
DeDe, la fel ai scris si pt."nenorocit".
Es ist eine Schande !
Este o rusine !
La,ca-l fac io cu oua si cu otet, pe domnu ursu asta,de-o sa-i mearga fulgii !
P.S. Finalul in nemtzaleshte...no problem...la ca vede el !
Beeeeahhhh
***Alba***
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album%20principal&mid=499&cid=78
carmenp spune:
Am o serie de expresii romanesti, de la mama lor, dar din respect pentru acest site nu mi le expun desi le-ar merita cu virf si indesat!
quote:
Initial creeata de sasuke
Criminalului care ne-a ucis aseara toate visele, lui urs meier, ii putetzi scrie pe adresele :
info@ursmeier.ch
referee@ursmeier.ch
Iata exemple de expresii in limba germana, care v-ar putea ajuta :
Warum hast du uns betrogen? - De ce ne-ai inselat?
Warum hast du uns EURO2004 gestohlen? - De ce ne-ai furat Euro2004?
Warum hast du uns verpfiffen? - De ce ai fluierat stramb?
Warum hast du ein Elfer gegeben, der keiner war? - De ce ai dat un penalty care nu era?
Warum hast du nach 94 Minuten nicht abgepfiffen? - De ce nu ai fluierat dupa 94 de minute?
Hast du wirklich das Hand der Daenennicht vor 2-2 gesehen? - Chiar nu ai vazut hentul danezilor inainte de 2-2?
Du must sofort Berufsverbot kriegen! - Nu ar mai trebui sa arbitrezi!
Weisst du was du uns Rumaenen angetan hast? - Stii ce ne-ai facut noua romanilor?
Nota : Preluare de pe prosport.com
*** Scuze administratorilor, poate nu e locul potrivit pt. un astfel de mesaj, dar sper ca macar copii nostri sa nu traiasca furatzi si mintzitzi de OCCIDENT ! ***
Carmen si Ionut
Anina_n spune:
Multumesc, Alba !
Nina & Nina-Cristina (1 an si 8 luni)
http://groups.msn.com/NicoleTepuc/ninacristina.msnw
carmenp spune:
Acum am inteles, Sasuke. Expresiile tale sunt destul de mieroase pentru ce merita arbitrul asta....
Carmen si Ionut
mamaruta spune:
Adela cred ca potzi, da ar avia acelashi farmek?
quote:
Originally posted by Adela
Mamarutzu io daca ma straduiesc putin pot sa pun finalul si pe germana.
Adela & Julia (1 an si 2 luni)