Prima aniversare - organizarea perfecta

Prima aniversare - organizarea perfecta | Autor: mcoca

Link direct la acest mesaj

Fetelor as avea nevoie de sugestii pentru a organiza prima aniversare a fetitzei mele, pe 27 iunie (da, asa este, m-a apucat organizarea din vreme).

Uitati care sunt datele problemei :
- 6 copii cu varste cuprinse intre 2 luni si 3 ani + parintzii aferentzi
- 1 copil 10 ani
- 3 bucatzi bunici
- 6 adulti fara copii
- petrecerea se va tine la casa
Dotari : leagane, piscina copii, tunel, diverse covorase de joaca

Eu as vrea ca si copiii si adultzii sa aiba de distractie. Cuum, dificil :) de zis, deci pease, haidetzi cu sfaturi.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Cred ca pentru toate mamicile prima aniversare a puiutzilor este foarte importanta.
Ceea ce as dori eu, este ca fetele care au trecut deja prin asta sa ne povesteasca experientza lor, iar cele ce se "pregatesc" sa ne spuna ideile lor.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Vicky, dupa caum am spus si la odisee, ma mai uit peste imaginile de la petreceri infantile...Repede repede ce-mi vine in cap e o doamna-domn, de obicei sunt studentii la arte care sa picteze pe fata...Sau poti sa cumperi tu vopsele de pictat si sa picteze unii dintre parinti...Apoi, doamna domn care sa faca din baloane animalute...Si ma mai gandesc...Ah, am vazut ca le plac tare mult piscinele acelea cu bile...

Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii

Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

na...ca m-am bagat eu in seama, care am o experientaaaaaaaaa

Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii

Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Deci draga mea, da-mi voie sa ma desfasor!
Am un stress la aniversari, de imi vine sa sar peste si sa imi suflu singura in tort
Zi mersi ca facem la casa, si fa tot posibilul sa aveti o piscinuta, tobogan, leagan, dar cu leaganul e problematic cu aia mici, s-ar putea sa iasa chiloman. Balansoare ceva... Ideal, o groapa cu nisip si multe lopatele (musai pentru toti) si forme, si, cel mai important, ACCESUL INTERZIS IN CASA!
Confetii, ghirlande de aniversare, baloane... de toate gasesti pe alese...
Fa o tema: fete - printese, chestii... Baieti... Spiderman, chestii... Daca sunt mai mici, ar putea fi o tema comuna Thomas the tank engine sau Winnie the pooh... fa si tu balanta intre aia mici, ca lala mare sper sa fie fata si sa faca pe "minibona", in cazul asta te-ai scos.
Poti lua niste vopsele pentru pictat pe fata - DACA NU PUI PISCINA! - si cineva sa ii picteze nitel.
Mingi.
Sper ca aveti spatiu mare de tot. Cat mai mare.
Sper ca aia de 2 luni nu sunt multi. O sa iti dea de furca. Si tie si parintilor lor
Fa din timp o selectie de muzica, pe gusturile adultilor. Daca nu, un Itsy Bitsy de pe net te salveaza, macar in ce ii priveste pe copii.
Nu ii chema prea dimineata... Ba chiar te-as sfatui sa ii chemi mai dupa-amiaza. Altfel, la 1-2 o sa pici de oboseala si de nervi
Mama cat ti-as putea spune despre aniversari...
Nu te agita cu meniul.
Fa gratar
Ia farfurii si tacamuri de unica folosinta.
Ia sampanie de copii.
Ia pahare de plastic. De preferinta plastic mai dur, de-ala de bbq si nu de-alea de unica folosinta. De preferinta culori diferite ca se amesteca si o sa stai sa speli la ele. Pentru paharele copiilor, ia stickere si pune-i sa isi aleaga, sa nu le incurce (sunt cu Tweety, cu printese,... gramezi...)
Ce sa iti mai zic?
Ma mai gandesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Aaaa, chiar asa! Noi am inchiriat o data un clown, o tanti super, care a distrat o gasca de 15 puradei vreo 3 ore fara oprire! Avea un mare geamantan cu minunatii... am si filmat, caut si iti arat filmul daca vrei, sa vezi ce jocuri a facut cu copiii.

Mergi la inceput

Narci, Anka SUPER idei.

E decat unu de 2 luni, si ala de 10 ani e baiat din pacate, daaar se super joaca cu Maya cand mergem pe la ei. Vor mai fi si 2 fete de 15-16 ani, si da acolo o sa fie baby sitter :)) ca se vor plictisi cu adultii.

Da, ma gandeam sa-i chem pe la 4, dupa siesta ... :)

Deci vor fi :

3 - 1 an
2 - 2 ani
1 - 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

MCOCA e foarte bine ca faceti la curte, eu nu am norocul asta ever, vad ca fetele ti-au dat destule idei bune.

Eu la Alex am facut acasa, balamuc destul, nu imi place, dar daca fac la Mc sau alte locuri, ce fac cu adultii ca ei sunt din aia cu multe feluri de mancare, muzica, tam-tam

Sooo spor la pregateli si petrecere frumoasa pe 27.06!

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Eu nu prea am alti copilasi de invitat la aniversarea Ioanei, in afara de o fetita cu 3 luni mai mare. Asa ca ce petrecere sa fac cu 2 fetite? Anul asta va fi ceva simbolic, practic tot adultii vor petrece, ca intentionam sa invitam toti prietenii, si se aduna ceva lume, ca suntem tare multi in gasca. Probabil ca la anul o sa se adune mai multi copilasi ca deja sunt cateva gravidute in grupul nostru, vin tare din urma cu bebeii!
Insa si eu sunt pentru petrecerile organizate in locurile speciale, mi se pare mult mai usor decat acasa, unde nici spatiu nu este si nici idei de entertainment nu am, prefer sa-i las pe cei care se pricep sa rezolve problema.

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Flo, ai dreptate cu MC Do si adultii. De aia si la mine e exclus sa fac intr-un loc din asta acum. La anu', da, ca voi chema numai copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

Vicky - noi ii vom serba ziua Dariei la nasi la curte unde ii vom lua si turta si vor fi 3 copii mai mari si unul cu 3 luni mai mic decat Daria

idei nu prea am ...dar ma voi inspira de la voi

_

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput