Prima aniversare - organizarea perfecta
Raspunsuri - Pagina 2
mcoca spune:
Kamelya, ce inseamna a lua turta? Eu sunt din Oltenia, la noi nu cred ca se obisnuieste.
Vicky si Maya (27.06.2008)
Biribu spune:
vicky la fete se "rupe turta" si la baieti se ia motul. adica se face o turta (din coca de cozonac stiu eu) rotunda si i-o rupe nasa deasupra capului si ii ureaza ... sa fie sanatoasa/frumoasa/devreme acasa de-astea... plus faza cu tava si alesul obiectelor multe obiceiuri mai sunt...
eu cred ca poti sa-i faci o petrecere cu o tema anume, gen disney si gasesti farfurii/pahare/fata de masa/servetele/baloane/postere etc pe tema aia, plus costum pt copil eventual, si chiar torul poate fi decorat in tema. am vazut o gramada, cu Pooh sau Alba ca zapada, f haioase. si palariute pt toata lumea de la petrecere ca si ceilalti copii sa se simta inclusi. daca vrei sa mergi si mai departe poti sau tricouri la fel pt toti.
si ideea cu clovnul e f buna, dar copii mai mici uneori se sperie de clovni asa ca ai grija.
Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)
ankalaura spune:
Vicky, nici la noi nu auzisem de turta! (in Dobrogea) La noi, la toti copiii se taie motul. De turta am auzit in Bucuresti, cica la fete "se rupe turta" - face nasa un cozonac rotund, o turta, pe care o rupe deasupra capului copilului.
Booonnnnn.... deci azi noapte adunam in somn idei.
Sa iti mai zic una: de MAXIM maxim efect este sa pregatesti si tu pentru toti invitatii un mic cadou. Si de maxim efect este ca acest cadou sa fie sticlute cu baloane pentru toti copiii.
Eu nu mai fac nici o petrecere! Facem in cerc restrans si gata. La ailalta mare oricum nu scap, macar la asta mica sa scap. Pe cat posibil, evit sa am balamuc acasa. Da nene, bem, mancam, ne distram, da' unde vreti voi, la gratar, la o terasa... Nu acasa. E prea mare, mult prea mare balamuc.
Si asa e balamuc atunci cand sunt copii. Sa vezi ca aia mici, de 1-2-3 ani o sa se paruiasca, o sa planga... Indiferent daca se inteleg in mod obisnuit. O sa fie agitatie, lume multa, adulti, muzica... In mod cert copiii o sa fie foarte agitati. Tu nu o sa stii ce naiba sa faci mai degraba - sa te ocupi de adulti, ca sa fii o gazda buna, de copii, sau DE COPILUL TAU??
Ia un Distonocalm inainte!
maitreyi spune:
noi vom inchiria un local ceva de ziua lu' baby sau vom merge la gratar...cam astea sunt optiunile. alexandra e primul bebelus din familie si din gasca asa ca nu avem bebei pe care sa ii invitam, doar pe sor-mea care are 9 ani acusi la anu vor fi mai multi bebei
-------
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2
-------
Ana-Maria de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
mcoca spune:
Biri, nu stiu ce sa zic de petrecerea cu tema, mi se par prea mici. Ar fi mai mult pt cei mari ... Si am o mare problema cu tortul :(((. In ro, e moda americaneasca cu torturi spectaculoase, aici aiurea. Sunt nuli la chestii din astea.
Anka, ce dreptate ai. Am ras cu lacrimi.
Vicky si Maya (27.06.2008)
darisa spune:
salut mcoca,
Si eu imi tot bat capul cu petrecerea, a noastra e pe 10 iulie. la noi sunt 11 copii: 1 bucata 7 luni, 1 bucata 9 luni,3 bucati 2 ani jumate si 6 bucati de 1 an plus adultii de rigoare.
initial am vrut sa fac acasa la ai mei ca au curte mare si planul era un party gen barbecue.Pentru copii m-am gandit la o lada cu nisip cu jucariile aferente, o piscina cu apa, mingi, baloane, un cort, un tunel, chiar o casuta daca bugetul iti permite, tricicleta, masini....saptamana trecuta insa am fost la un party organizat intr-un spatiu pt cei mici si s-a distrat tare bine copilul asa ca m-am gandit ca voi inchiria si eu un spatiu. costurile sunt cam aceleasi.
am vazut ca se practica ca sarbatoritul sa dea la plecare copiilor cate un cadou simbolic. noi am primit o ratzusca gonflabila care ne prinde bine in concediu. pentru cei mai marisori poti sa le amenajezi o masuta mica unde sa deseneze sau sa se joace cu plastilina sau cu lego sau poate chiar un puzzle mai usurel.
sper ca ti-am fost de vreun ajutor.
pupici
profesoressa spune:
Dupa atatea pregatiri, merita facute si niste fotografii frumoase, nu? :)
Cine are nevoie de un fotograf de evenimente/portrete copii, imi poate da un PM.