Burtici fericite de septembrie-octombrie (39)
Raspunsuri - Pagina 8
moni_iulia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui biaz29 Asa ti se pare? Ca stau mai bine cu moralul? Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si17+ |
Da' cine te-a suparat pe tine asa rau? Spune-mi ca sa-l bat!
Eu deja nu mai pun la suflet rautatile din jur care sunt omniprezente. Problemele de servici nici atat.Doar ca astept cu nerabdare sa mai treaca ceva timp sa pot intra din medical in medical fara sa mai fiu nevoita sa mai calc pe la birou.
Mai bine te gandesti la bebitul tau. Vorbeste cu el, canta-i...
Iulia 13+ cu
iuliapapusa spune:
Neata fetele.Acum m-am trezit si eu si am mancat.Beu si eu un ness decofeinizat ca de si va citeam.Of ma linistiti tare rau.Ce m-as face eu fara voi.Mai tarziu ma duc sa fac analiza daca reusesc dar oricum acum stiu ca nu e nimic ca mi-au disparut aproape toate daca era varicela se faceau mai multe si urate.Dar preventiv ma duc.Va pe toate
mary_07 spune:
Buna dimineata
Missed me?am fost tot prezenta zilele astea,am citit tot,dar nush de ce,simteam ca n-am ce posta...
Monica,bafta azi la analize
Poze cu noi
http://mely-2007.hi5.com
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 17+, cu -Alexandra
biaz29 spune:
Eu sunt intr-o perioada foarte stresanta ca imi pregatesc teza de doctorat si am primit o recenzie proasta si impertinet scrisa la un articol care de altfel fusese foarte bine apreciat de comisie. Si cu tot stresul de a termina la timp lucrarea, starile de greata si indigestie care inca nu mi-au trecut, familie, mancare, gradinita etc pur si simplu m-am cam dat peste cap cu starea de spirit. N-ai pe cine sa bati, ca as bate si eu pe cineva daca as putea.
Multumesc de oferta, oricum. Daca organizez o bataie de strada, pe tine te chem prima.
Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si17+
liliac1 spune:
Vai, scrisesem un post...si am inchis browser-ul...inainte de a-l trimite.
Gugu, ce ti-a fost dat sa tragi, dar e bine ca totul s-a terminat cu bine. Ce inspirata ai fost de ai cerut o eco! Cu luca las-o mai usurel, cere ajutorul celor apropiati tie, in orice conditii.
Kemsy auzi la ea ce intrebari "periculoase" pune...cum e cu sondarea. Acum la noi, de cand suntem "insarcinati"...amandoi ne ferim, pana o sa fim siguri ca totul este in regula. Deocamdata suntem si raciti...asa ca ne cam ocolim (cu toate ca am auzit de aspirina saracului ) De la cealalta sarcina stiu ca era cel mai comod sa ma fixez eu intr-o anume pozitie si el sa "presteze"...in general eu in pozitii dominante. Acum cred ca fiecare trebuie sa gaseasca solutia cea mai buna pentru cuplu. Mai incercati (ca procesul in sine e fain) si-o sa gasiti voi si...nirvana
Cristina_ana Cam asa sunt si eu la capitolul "impus" in fata altora. Cea mai frecventa replica pe care o dau este :"Facem cum crezi tu ca este mai bine" asa ca... Esti cumva zodie de aer??
Liliana, Andra-Maria & 11+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
Danuta1979 spune:
Monica..of...tinem pumnii stransi sa fie totul bine.
Mult curaj si optimism! Sa ne dai de veste!
Dana 16+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
lutoniana spune:
Buna dimineata dragelor ....am haplit deja cafeaua...asemeni unui drogat si v-am savurat fiecare rand si fiecare cuvant.....nu stiu ce ma fac eu cu voi ca asa ma mananca degetelele si poe mine....dar vine weekend-ul si recuperez iar
Din tot ce am citit insa mi-a ramas asa un semn de intrebare ...existentialo-filosofic cum naiba am sa fac eu fata la tot ceea ce povestiti voi ?
Copilul, gradinita, sotul, familia, serviciul, EU, educatia sa nu o ia pe aratura, timp liber, dezvoltare armonioasa.....
De unde vine aceasta putere ?
Acum ma consider usor egoista, asa am fost mereu dar fara sa imi doresc asta, acum daca mi-e foame bine daca nu ....nu....cu sotul pot discuta ce am chef si ce nu am....adica este un soi de independenta.
Nasa mea imi spunea odata ca atunci cand apare copilul iti apare si aceasta putere (imi amintesc ca venea la birou de la 8 la 17, alerga sa duca si sa aduca copilul de la balet, de la engleza, apoi facea lectii, mancare, curatenie....) si a doua zi era si fardata si aranjata.
SPER din tot sufletul sa am si eu atata energie si putere sa trec peste toate pentru ca un copil mi-am dorit de cand ma stiu si acum sunt aproape de a-mi implini visul.
Cand mai citesc de manute luxate, TV, PC cu limite sau fara, mancare, bolnaviori, probleme la serviciu....ma trec fiorii
Dar nu am ce sa fac decat sa astept si sa iau fiecare clipe pe rand si sa ma bucur de ea.....cu increderea ca voi fi pregatita pentru ceea ce va urma.
Doresc succes mamicilor care mi-au demonstrat aici ce inseamna sa stai cu cu un copil si sa-l cresti si le felicit pentru tarie si putere.
Cea mai fericita 17 + cu
santorini spune:
Danuta ma bucur ca totul e bine cu bebe! dar tu cand pui poze sa te vedem?
uve_got_maileu stiu ca eco morfofetala de trim II se face intre 18-23 saptamani.
happy_ukaam vazut ca esti din Constanta. Tu la dr mergi? Ce dragut ca bebele a miscat pe Guns's. am auzit ca e posibil sa vina la Bucuresti in vara, dar noi o sa fim cam "maricele" ca sa mai mergem!
Crissbebe de ce nu te-ai simtit bine? Ce frumos ai povestit cum l-ai simtit pe bebe! Eu inca mai astept!
manga girl cum te mai simti cu maseaua?
Monica multa bafta cu analizele! O sa fie totul bine, ai sa vezi!
Biaz multa bafta cu teza! cand trebuie sa o sustii? Incearca sa nu te mai stresezi, desi stiu ca e foarte greu. Eu m-am simtit ingrozitor in perioada cand trebuia sa termin teza. Imi era rau in fiecare dimineata, imi venea sa vars si de cateva ori chiar am "dat la boboci". Chiar ma gandeam acum, cand mi-am amintit, ca acum cand sant insarcinata nu mi-a fost rau deloc, dar atunci ma simteam groaznic.
17+ cu
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui santorini am auzit ca e posibil sa vina la Bucuresti in vara, dar noi o sa fim cam "maricele" ca sa mai mergem! |
....trebuie doar sa dai din cap nu din burta
Cea mai fericita 17 + cu
santorini spune:
Lutonianasa stii ca si la mine asta e cea mai mare teama. Cum o sa fac fata cu toate nevoile lui bebe si totodata sa il educ bine, cum o sa reusesc sa pastrez si relatia cu Adi asa cum e acum. Am vazut si multe mamici care se descurca , dar am vazut si cateva relatii destramate. Probabil ca puterea asta ne-o da DD la momentul respectiv.
17+ cu
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1