Burtici fericite de septembrie-octombrie (39)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Neatza.

In loc sa ma bucur de statul acasa am inceput ziua extrem de prost. M-am dus la toilet si al meu shushu era portocaliu rosiatic. Evident ca am inceput sa plang (ii scrisesem ieri adrianei un mesaj pe care l-am pierdut pe tema asta) M-am speriat pentru ca asa faceam data trecuta inainte sa nasc ingerasul. Si faceam datoritaunei infectii urineare care urcase la rinichi si ii cam oprise, adica nu mai functionau. La fel si ficatul. Am pus mana repede pe telefon acum si am dat sms la a mea doctora.M-a sunat imediat. A incercat sa ma linisteasca. Mi-a zis ca atata timp cat nu e efectiv sange sa nu ne facem griji foarte mari. SA ma duc fuga sa fac o urocultura si un sediment plus analize d ebiochimie s avedem cum stam dpdv hepatic.
Of mama ei de viata ca asa m-am saturat. NUmai belele pe capul meu.
Adi, ca ziceai de sind HELLP. LA mine nu a fost hellp pt ca nu aveam tensiune, ce s-a incercat sa mi se spuna de catre diferiti doctori a fost ficat gras de sarcina care pe langa hellp este una din bolile hepatice care apar in sarcina. Pe langa infectia mentionata mai sus. Ideea e ca toate astea apar numai in trimestrul trei de sarcina si de obicei este cam tarziu pentru ca simptomele se cam suprapun cu cele de sarcina de ultim trimestru. Trist oricum. Statisticile nu arata prea bine. In fine.
Fug la medica de familie sa vedem ce facem sa-i povestesc si ei ce si cum.

Pupici si va rog tineti-mi pumnii sa fie bine ca deja nu mai pot.

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 16+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Neatza.

In loc sa ma bucur de statul acasa am inceput ziua extrem de prost. M-am dus la toilet si al meu shushu era portocaliu rosiatic. Evident ca am inceput sa plang (ii scrisesem ieri adrianei un mesaj pe care l-am pierdut pe tema asta) M-am speriat pentru ca asa faceam data trecuta inainte sa nasc ingerasul. Si faceam datoritaunei infectii urineare care urcase la rinichi si ii cam oprise, adica nu mai functionau. La fel si ficatul. Am pus mana repede pe telefon acum si am dat sms la a mea doctora.M-a sunat imediat. A incercat sa ma linisteasca. Mi-a zis ca atata timp cat nu e efectiv sange sa nu ne facem griji foarte mari. SA ma duc fuga sa fac o urocultura si un sediment plus analize d ebiochimie s avedem cum stam dpdv hepatic.
Of mama ei de viata ca asa m-am saturat. NUmai belele pe capul meu.
Adi, ca ziceai de sind HELLP. LA mine nu a fost hellp pt ca nu aveam tensiune, ce s-a incercat sa mi se spuna de catre diferiti doctori a fost ficat gras de sarcina care pe langa hellp este una din bolile hepatice care apar in sarcina. Pe langa infectia mentionata mai sus. Ideea e ca toate astea apar numai in trimestrul trei de sarcina si de obicei este cam tarziu pentru ca simptomele se cam suprapun cu cele de sarcina de ultim trimestru. Trist oricum. Statisticile nu arata prea bine. In fine.
Fug la medica de familie sa vedem ce facem sa-i povestesc si ei ce si cum.

Pupici si va rog tineti-mi pumnii sa fie bine ca deja nu mai pot.

Monica, offff, ce stres pe tine. Eu zic sa nu te sperii, iti faci analize si vezi ce si cum ies. Tin pumnii sa nu fie mare lucru.

In alta ordine de idei, tu iei ceva vitamine?

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Monica, mult succes astazi! Sa dea Dumnezeu sa fie bine si sa se rezolve usor. Orice infectie se poate trata. Sa ne spui cum ai rezolvat, ca noi ne rugam pentru tine.

Adimercedes, nu ai somn? Am vazut ca ai scris mult, dar ma gandeam ca te-ai culcat deja, de aia ma dadeam rotunda ca sunt prima. De fiecare data cand citesc nick-ul tau, il percep "antimercedes". Nu stiu de ce.

Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si16+

Mergi la inceput

Si din nou ca am citit 3am in loc de 3 pm.

Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si17+

Mergi la inceput

Si intre timp am schimbat si saptamana.

Mergi la inceput

Atunci cand ma gandesc la felul cand arat de cand am ramas insarcinata, am in minte doar imaginea asta de la semnatura . Exact asa ma simt: umflata, cu o funda caraghioasa si dand din cap. Am luat-o razna rau de tot. Da' rau de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Buna dimineata si de la noi!
Monica, iti tin si eu pumnii.
Bia, ma bucur ca stai mai bine cu moralul azi.

Iulia 13+ cu

Mergi la inceput

Asa ti se pare? Ca stau mai bine cu moralul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

neata
vin si eu la cafea

monica tin pumnii

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
am fetita mare

19+ cu razvan - andrei

baietelul lui mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Atunci cand ma gandesc la felul cand arat de cand am ramas insarcinata, am in minte doar imaginea asta de la semnatura . Exact asa ma simt: umflata, cu o funda caraghioasa si dand din cap. Am luat-o razna rau de tot. Da' rau de tot.

asa ma simt si eu

adela de alexia maria
( 13.01.2007 )

19+ cu razvan - andrei

baietelul lui mama

Mergi la inceput