Burtici fericite de septembrie-octombrie (39)
Raspunsuri - Pagina 9
lutoniana spune:
Adimercedes cum ne-ai luat tu pe rand sa ne scrii
Monica succes la analize si THINK POSITIVE, trebuie sa ai in minte doar mocusoara lui cea dulce.
Cea mai fericita 17 + cu
biaz29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui santorini Biaz multa bafta cu teza! cand trebuie sa o sustii? Incearca sa nu te mai stresezi, desi stiu ca e foarte greu. Eu m-am simtit ingrozitor in perioada cand trebuia sa termin teza. Imi era rau in fiecare dimineata, imi venea sa vars si de cateva ori chiar am "dat la boboci". Chiar ma gandeam acum, cand mi-am amintit, ca acum cand sant insarcinata nu mi-a fost rau deloc, dar atunci ma simteam groaznic. 17+ cu <http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1 |
Trebuie sa predau o forma cat de cat finalizata la mijlocul lui mai. Daca nu, va ramane pe anul viitor si nu as prea vrea, pentru ca nu cred ca voi fi in stare sa fac o treaba la fel de buna cu doi nazadravani dupa mine. Cat despre starile de rau, eu le-am pus pe toate pe seama sarcinii, dar .... cine stie.
Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si17+
Emy10 spune:
Buna dimineata
Chiar daca am absentat caci muuult de munca la serviciu , v-am citit printre picaturi!
Ieri am fost la doctor si l-am vazut si masurat pe bebita! :))) Totul este OK, bebe este in parametrii normali!
Dar, nu a stat sa vedem sexul! Iara, eu mor de curiozitate!
Monica o sa ai un bebe tare special la cat te chinuie! Multa bafta si sa fie totul bine!
Santorini , eu stiam ca morfofetala se face intre 22-26 saptamani.
16+
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Emy10 Santorini , eu stiam ca morfofetala se face intre 22-26 saptamani. |
Mie mi-o face la 20 de saptamani.
Cea mai fericita 17 + cu
biaz29 spune:
Lutoniana, cand am chef sa glumesc, imi place sa spun ca atunci cand faci primul copil, e inconstienta, la al doilea iti trebuie o doza de nebunie ca sa te apuci.
Lasand gluma la o parte, trebuie sa te pregatesti pentru faptul ca niciodata viata ta nu va mai fi cum a fost. Pentru totdeauna vei purta cu tine constiinta unei alte fapturi pentru care ai face orice numai sa o stii bine. Lucrul asta va schimba enorm felul in care te vezi pe tine insati, felul in care iti stabilesti prioritatile, programul, garderoba, bugetul, mancarea ... totul. Imi amintesc ce uimita am fost dupa ce am nascut prima data cand am realizat ca nici corpul meu nu-mi mai apartinea. Eram un ... rezervor de lapte. (bine, eram si un pic in depresie post-partum). Oricum, a fost o senzatie cu totul noua si neasteptata.
Nu e deloc usor si totusi, dupa aproape patru ani, pot sa spun ca acestia au fost cei mai frumosi din viata mea, ca n-am trait niciodata atata bucurie in fiecare zi ca in aceasta perioada. E adevarat ca eu contez mult mai putin decat contam inainte si nici o bucurie profesionala nu este mai mare decat cea din momentul in care fiul meu a desenat prima masina, sau a inceput sa citeasca silabisind primele cuvinte dintr-o carte. Chiar daca viata mea intima e mult redusa fata de perioada dinainte de a fi mama, a meritat fiecare secunda.
In ceea ce priveste toate indatoririle, cred ca solutia este sa-ti stabilesti bine prioritatile si sa te tii de ele.
Iar am scris un roman. Fetelor, mai opriti-ma si trimiteti-ma la lucru!
Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si17+
vik-cj spune:
Buna dimineata fetelor si de la cluj, desi numai buna nu e la mine...ca am inceput ziua cu o sedinta de catedra la care ne-am certat ca si chiorii....am iesit la timp din birou ca simteam ca imi pusca venele de nervi. Asa inteleg colegii mei sa ma "menajeze". Citeodata imi doresc sa fie si ei insarcinati sa vada ce usor e ...offf
Monica , sper sa fie totul ok cu tine si sa se rezolve problemele tale.
Eu vroiam sa va intreb daca e normal ca la 13 + sa ma mai duc asa frecvent la toaleta...ma dispera starea asta cu trezitul de 4 ori /noapte. Nu cred ca e infectie ca nu simt nimic anormal decit vezica plina foarte des...oare o trece cu inaintarea in sarcina au ba?
O zi buna si insorita va doresc .
13+
demonizza spune:
buna, fetelor...nu am mai intrat de muuuult pentru ca am fost putin exilata in concediu medical, fara acces la net si telefon...a whole new world ...
am sa incerc sa fac putina recuperare (deshi ati fost harnicute si am muuult de munca) si va pup apasat...
intre timp, ashtept cu emotie morfo de primul trimestru (marti, pe 14) sa imi vad puishorul si sa ne asiguram ca e bine!
pup mamici
demonizza 12+
sotie de Bombanei si mamica fericita
moni_iulia spune:
demonizza, la tine ce scrie pe medical la diagnostic sau cod? Ma intereseaza sio pe mine unul da' nu vreau sa bata prea mult la ochi ca vreau doar sa ma odihnesc.
Referitor la susu, eu ma trezesc o singura data , dar sambata am fost la tara si de la aerul curat am dormit bustean pana dimineata la 6 ,cand m-am trezit cu niste dureri... Tare rau m-am speriat am ajuns la baie tinundu-ma cu o mana de burta si cu alta de perete. Dupa susu a trecut totul ca prin minune. De atunci imi pun ceasul sa sune in fiecare seara la jumatetea perioadei de somn doar ca sa merg la baie.
Iulia 13+ cu
kiki_cri spune:
Buna dimineata!!!
Monicabafta si sunt sigura ca totul e bine!Sa vi dupa aceea acasa sa te bucuri de concediu, sa te odihnesti.
Vik, imi pare rau ca ti-ai facut nervi asa de buna dimineata...din pacate asa e la serviciu...de asta mai trebuie sa luam cate o pauza ca nu numai oboseala fizica ci si cea psihica ne poate afecta.Si eu ma mai duc inca la baie noaptea, dar numai odata si cam la ora fixape la 2-3.
Emy, mult inainte(pana la 40 sapt)!
Eu inca mai am uricaria aceea de care v-am zis...sper sa treaca odata...si sper sa nu aiba vreun efect negativ asupra bebeilor.
KIKI 14+ cu